Annelerin tanışması

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar erkek arkadaşımın annesi annemle tanışmayı çok istiyormuş, biz erkek arkadaşımla ciddi düşünüyoruz yani 1.5 sene sonra falan evlilik düşünüyoruz inşallah Annesi tanışalım demiş annesiyle, hem anneme geçmiş olsun diyecekmiş annemi merak ediyormuş, annem de daha isteme olmadan anneler niye tanışsın falan dedi ama ben sevgilime söylemedim tabi. İşin garibi de ben onun annesiyle tanısmadim o da benim annemle yani annem daha sevgilimle tanısmadan annesiyle tanışıcak sevgilim de güven bana bir şey olmaz tanışsınlar diyor. Eğer buluşursak sevgillimin annesi ben annem olucaz. (Sevgilim başka bir şehirde)
Sizce napmalı

genelde önce anneler tanışır sonra babalar devreye girer. aslında çok telaş etmeyin.
belki de annesi birbirinize zamanla alışmanızı ona göre bir takım hazırlıklar yapmanızı falan istemiştir.
yada birbirinizden emin olduğunuzu görmek istemiştir.
şayet anne-babanız erken olduğunu düşünüyorsa erkendir ve bunu kibar bir dille aktarmak gerkeir.

O 1,5 senenin nasıl sonlanacağı, evlilik kararının ne zaman verileceği belli olmaz, anneniz en mantıklı kararı vermiş zaten, karşı tarafın annesinin değil, kendi annenizin fikirlerine önem ve öncelik verin.

Annemin fikrine zaten saygı duyuyorum ama erkek arkadaşımı ve annesini kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum

Annemin fikrine zaten saygı duyuyorum ama erkek arkadaşımı ve annesini kırmadan nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum
Anneniz kırılacakları birşey söylememiş, annem erken olduğunu düşünüyor, ciddi adım atmaya karar verdiğimiz zamanın, tanışma için daha uygun olacağını düşünüyor dersiniz.

İsteme olmadan tanışma olması gerekmez mi zaten? Ben diğer annenin tanışmak istemesini daha anlamlı buldum.
İnsan çocuğunun sevdiği, evlenmek istediği kişiyi ve ailesini tanımak ister doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…