- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Gelinlerle uğraşmaktan kendi hayatlarina bakamıyorlar. Oğullarıyla evlenince devlet bizi onlarin evine hizmetci olarak atiyor sanki. Cok doluyum ilk musait zamanda konu acicam zaten konusmazsam sinirim.gecmeyecekGelin kadar taş düşsün kafalarına.bu nedir arkadaş.acilen bu kaynanaların tükenmesi lazım
'Oğullarıyla evlenince devlet bizi onların evine hizmetçi atıyor sanki' çok sevdim bu lafı.super tespit valla.Allah size de yardım etsin.Gelinlerle uğraşmaktan kendi hayatlarina bakamıyorlar. Oğullarıyla evlenince devlet bizi onlarin evine hizmetci olarak atiyor sanki. Cok doluyum ilk musait zamanda konu acicam zaten konusmazsam sinirim.gecmeyecek
Burdaki kadınlar her zamanki gibi konu sahibine suc bulmuş. Vallahi inanılır gibi değil.
Paşazadenin anasının yorgunluğunu düşünme şekli "kalk anneme yardım et" ...
Tabiki o otururken ben onun annesine yardım ederim. Etmez miyim ? ederim.
Ama şu durumda o da benim anneme "ben başköşede otururken" yardım edecek.
Alternatifi şu "herkes kendi annesinin elinden tutsun. Misafire iş buyurmasın"
Ben denedim. 2.yöntem daha iyi çalışıyor.
Çay tabak onları taşıdım zaten o kadar değil ama dediğim gibi hazırlık aşamaları kesmeli doğramalı işler ki ben hiç anlamam
Gayet normal. O şunu istiyor anneme gelin getirdim yardim etsin diyeGeçen pazar kahvaltıya gittik annesine...
Ve bana dediği şu anneme yardım etsene..
Ha yardım edilir okey ama ben zaten başkasının evinde herhangi bir şeye dokunmayı sevmiyorum...
bunu da geçtim...
Ben de dönüp kendisine şunu dedim
Annene yardım etmek istiyorsan kalkıp yardım edebilirsin madem yorulduğunu düşünüyorsun...
Kendi yapmadığın şeyleri benden bekleme dedim..
Çünkü erkeklerdeki şu şeyi anlamıyorum kendisi bir tabak bile kaldırmaz ama bana dediği şeye bakın...
ama bir de ya acaba kadın çok mu yoruldu kısmı dert oldu içime
Çok mu tepki vermişim
Her şeyi istememiş, raftan bir şey istemiş abartmayınInsan da biraz Allah korkusu olur.ogluşuna kıyamayıp kaç yaşında kadın sandalyeye çıkıp istediğini alıyor.ama elin kızına, anasının ne zorluklarla büyüttüğü kızına herşeyi yaptırmaya çalışıyor.ne haddineyse.
Erkekler kendilerinden kaç yaş büyük kayınvalideleri hizmet ederken hiç utanmıyorlar ama?Evet ben de kv demi sevmem ama utanırım hiçbşrseye el sürmesem
Sonuçta o da insan ve bizden büyükler
Domates salatalık doğramayı bilmiyorsun heÇay tabak onları taşıdım zaten o kadar değil ama dediğim gibi hazırlık aşamaları kesmeli doğramalı işler ki ben hiç anlamam
Domates salatalık doğramayı bilmiyorsun he
E neden evlilik yoluna giriyorsunuz biri buyurur üşengeç diğeri doğrama kesme bilmez
Sevgili olarak takılın ömür boyu
Yoksa aç kalırsınız
Her şeyi istememiş, raftan bir şey istemiş abartmayın
Önemli olan niyetNiye ac kalsin, yamuk yumuk da olsa dograr.
Bu gozler gelini patatesi hafif kalin soyuyor diye beceriksiz diye dedikodusunu yapanlari az gormedi.
Kiz rahat etmemis, daha 22 yasinda, 2 aya evlenmeyecek zaten.
Erkekler kendilerinden kaç yaş büyük kayınvalideleri hizmet ederken hiç utanmıyorlar ama?Bu utanma, insanlık, görgü vs sadcee kadınlara mı mahsus?
Konu sahibi erkekler yaya yaya oturuyor da biz kadınlar neden mecburuzu sorguluyor ama ifade edememiş bence.
Ki ben mutfağa girsem hahaha kadın istemezdi bence cidden anlamıyorum bu işlerden
Ohh benim gibi düşünen biri çıktı ne alaka ya yok görgü bilmem neNe münasebet, bu işin emrivakisi olmaz... içinizden geliyorsa yaparsınız o ayrı... gelmiyorsa da kimse size böyle bir şey diyemez, siz haklısınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?