seni cok iyi anliyorum. malesef. ben kücüklügümden beri anneme cok düskündüm. onsuz bir hayati düsünemiyorudum bile. her gece onun icin dualar ederdim. annem beni hic sevmezdi. bunu simdi anliyorum. artik kendim anne oldum. 6 yasinda oglum var ve gercek anne sevgisi ne oldugunu simdi anladim. annem ve babam beni kendimi bildigimden beri döverler ve azarlar. okul da ve üniversitede herzaman cok basariliydim fakat hic benimle gurur duymadilar. onlarin gözüne girmek icin elimden geleni yaptim. maddi ve manevi destegimi ben ve kocam hic eksik etmedik. fakat onlara hic yaranamadim. bir ablam ve bir kardesim var. onlar herzaman cok sevgi gördüler. tüm hatalarina ragmen. simdi ikinci cocuguma 7 ay hamileyim. ailemle o zamandan beri küsüm. bundan önce iki tane düsük yaptim ve su an cok zor bir hamilelik geciriyorum. annem bunlari bildigi halde ve ayni binada oturdugumuz halde hic bir arayip sormuyor. bir kac ay önce cok zor durumda kalip aradim. hastnede yatiyorudum ve ogluma bakmasini isticektim. fakat telefonlarima cevap vermiyor. annem herzaman insanlari kullanir ve onun isine gelenlere veya faydasi olanlari iyi davranir. beni artik kullanamadigi icin beni sildi ve cok cok cok aci olsada ve her gün ben aglayip üzülsemde bende onlari sildim
Allah yardımcınız olsun nolursunuz siz üzülmeyin hamileymişsiniz.İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizii.
Bu arada sizde ben geleceğimi gördüm sanki aynen benim durumumu yazmışsınız.Acaba ben mi yazmışım diye düşündüm mesajın başını.Anneme her nekadar kızsamda ben seviyorum aslında onu ama o beni hiç sevemedi nedense.Benim kız kardeşimin yaptığı hatayı ben yapsam evlatlıktan red ederleridi ama ona daha sıkı sarıldılar.
Ablacım n'olur kendinizi üzmeyin sizin tutunacak oğlunuz var.Daha da önemlisi 7 aylık hamileymişsiniz.Sağlıcakla kalın..
Allah razi olsun arkadasim! Keske elimde olsada üzülmesem. Biraz baska insanlar gibi bencil olup kendimi düsünsem. Bu hamilelik boyu o kadar gözyasi döküp üzüldüm ki bazen bebegime verdigimi bile düsündüm. Bir anne böyle olmamali. Bu kadar ilgisiz ve soguk olmamali. Bu yasima gelmisim hic onlari üzücek hic bir sey yapmadim ama her firsatta bana beddua ve küfür ediyor. Ben bunlari hic hak etmiyorum. Ablam mesela kendinden baskasini düsünmez, yalan söyler ve insanlari kullanir. Gencligineinde cok büyük hatalar yapmis biri ve bir sey oldugu vakit o bana örnek gösteriliyor! Sen ablanin tirnagi bile olamazsin diye. Ben ailem icin o kadar cok fedakarliklar yaptim ki ama artik kendime dur dedim. Kendimi ezdirmicegim artik. Her gün onlari düsünüp üzülüyorum. Geceleride rüyalarimda görüyorum ve özlüyorum ama anladimki tek tarafli hic bir sey olmuyor. Kendimi zorla sevdirememki.Iki ay sonra insallah bir oglum daha olcak ve ailemin bundan haberi bile olmicak. Ayni binada oturdugumuz halde. Insallah benim yasadiklarimi sen yasamazsin kardesim!
Allah razi olsun arkadasim! Keske elimde olsada üzülmesem. Biraz baska insanlar gibi bencil olup kendimi düsünsem. Bu hamilelik boyu o kadar gözyasi döküp üzüldüm ki bazen bebegime verdigimi bile düsündüm. Bir anne böyle olmamali. Bu kadar ilgisiz ve soguk olmamali. Bu yasima gelmisim hic onlari üzücek hic bir sey yapmadim ama her firsatta bana beddua ve küfür ediyor. Ben bunlari hic hak etmiyorum. Ablam mesela kendinden baskasini düsünmez, yalan söyler ve insanlari kullanir. Gencligineinde cok büyük hatalar yapmis biri ve bir sey oldugu vakit o bana örnek gösteriliyor! Sen ablanin tirnagi bile olamazsin diye. Ben ailem icin o kadar cok fedakarliklar yaptim ki ama artik kendime dur dedim. Kendimi ezdirmicegim artik. Her gün onlari düsünüp üzülüyorum. Geceleride rüyalarimda görüyorum ve özlüyorum ama anladimki tek tarafli hic bir sey olmuyor. Kendimi zorla sevdirememki.Iki ay sonra insallah bir oglum daha olcak ve ailemin bundan haberi bile olmicak. Ayni binada oturdugumuz halde. Insallah benim yasadiklarimi sen yasamazsin kardesim!
gördüğüm şu ki genel olarak ayrımcılık dediğimi basit bir şey olarak algılanmış.
beni kandırıp paramı elimden alıp kardeşime vermek sürekli aşağılamak sürekli kardeşim için bir şeyler yapmaya zorlanmak ve hatta mecbur tutulmak malı mülkü ona satıp vermek bu arada kardeşimin durumu benden misliyle iyi bi de benim 2 çocuğum üstüne üstlük...
benim her şeyim hatta varlığım suçtur anlatamıyorum yaaa yaşayan gelsin yaşamayan mantık sınırlarına sığdürmaya çalışmamalı çünkü bir mantığı ve sebebi yok.
yaşayan anlar....
benim ailemde ayırdılar sevgi yönünden değil ama abim için çok para harcadılar okusun diye ben ise burslu okudum ona rağmen hiç rahat bırakmadılar okula giderken bile onlara hizmet ettim. işe başladım maaşımı ellerine saydım hep kandırdılar beni abine ne yaparsak sanada yapıcaz dediler benim düğünüm geldi herşey boşmuş resmen salağa yattılar bişey alınacak para yok deyip çekildiler aslında paraları vardı ben bilmezmiyim. v.s. v.s. kızdım söylendim abimi kıskanmakla suçladılar. baktım olmuyor boşverdim ne haliniz varsa görün dedim ama ihtiyaçlarında hep beni ararlar eşimle ben koşarız abimle yengem oturur evinde. olsun biz evlatlık görevimizi yapalımda deriz hep. eşimin tarafıda aynıdır her işlerine biz koşarız ama diğerlerine yardımcı olurlar neymiş efendim biz ikimizde çalışıyormuşuz. yinede rabbim bilir herşeyi deyip evlatlık görevlerimizi eyrine getirmeye çalışıyoruz. boşverin ayırım yaparlarsa yapsınalr buda onalrın sınanması herşey karşıalrına çıkacaktır mutlaka. bizler allah için yapmalıyız. gerisi yalan boş.
ne güzel ne kadar olgunsun . ben senin gibi değilim olmak istedim .
annemle yeni bir olrtamda karşılaştık bana hiççççç ihtiyacı olmadığını söyledi.
evlat ihtyaç içinmidir . yolu açık olsn ama ben bu üzüntüyle hasta olmazsam iyidir.
her gece rüyamda sarılıp öpüyorum....her gün ağlıyorum ....
ahhhh anne keşke beni de azıcık sevseydin.
ben suna inaniyorum...anne baba ayrimcilik yapar, ceremesini kardesler kendi aralarinda cekerler...cunku torpilli olana diger kardes dusman gozuyle bakar...normaldir belkide bu durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?