- 5 Kasım 2015
- 4.818
- 22.938
- 308
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
ay evet aynısı bana da oluyor yanımda uyuyor oğlum 2,5 yaşında :) gece kalkıp sırtımı ona dönük görünce anne anne diyor yüzümü dönüp elimi tutunca yine uykuya dalıyor :) tospiğim çok çektirdi bana bebekken ama hamd olsun şimdi aramız iyi kendisiyle :)İlk zamanlar bende öyleydim. Şu an kızım 15 aylık. İkinciye hamileyim.
Kızımı o kadar seviyorum o kadar sevimli ki, gece yanımda uyudu bugün mesela annemde kaldığımız için. Uyanıp saçımdan tutup anne, anne, diyor ben efendim diyene kadar. Sonra yüzümü sevip, parmağını emip uyuyor. Onların sevgisi gerçekten paha biçilemez. Şu bir gerçek; bende tabi ki özlüyorum eski yalnız gümlerimi. Ama şu an yalnız kaldığımda kızımı çok özlüyorum yani eski hayatımdan daha ağır basıyor. Öyle alışacaksınız ki ona bu günler geçecek. İşten gelince bi anda boynuma sarılıyor mesela. Kapı sesini duyunca anne diyor. O kadar güzel ki.
Çok tatlılar ama :)ay evet aynısı bana da oluyor yanımda uyuyor oğlum 2,5 yaşında :) gece kalkıp sırtımı ona dönük görünce anne anne diyor yüzümü dönüp elimi tutunca yine uykuya dalıyor :) tospiğim çok çektirdi bana bebekken ama hamd olsun şimdi aramız iyi kendisiyle :)
o kadar tatlılıklarını da yaşayalım ama demi uykusuz gazlı gecelerden sonra hakettik mesela :)Çok tatlılar ama :)
Bende senin gibiyim malesef yalnız olmadiğima sevinsemmi üzülsemmi bilemedimEvet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Ama bu onlardan onceki hayatımı cok ozledigim gercegini değistirmiyor
Bi ben mi boyleyim yoksa ben gibi baska boyle hisseden varmı
Bende emzirmeyi düşünmüyorum. Olduğunda.
doğumdan sonra ilk 6 ay böyle düşündüm.eski hayatimi özledim uyumayı özledim tek başıma çıkmayı eşimle dışarı çıkmayı gülmeyi mutlu olmayı sanirsam bunun adi lohusalikti 6 aydan sonra gaz donemi azalınca ve bebeğim birseyleri anlayıp tepki vermeye başlayınca daha guzellesti herşey ...ona alıştım onsuz olamayacağımı anladım.bu normal ben her gün her saat ağlardım ağlamasam da gözler hep dolu doluydu...Çok tuaf bir süreçti ..insan sevgiye aşırı derece ihtiyaç duyuyor ...ama biz sürekli kavga ederdikEvet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Ama bu onlardan onceki hayatımı cok ozledigim gercegini değistirmiyor
Bi ben mi boyleyim yoksa ben gibi baska boyle hisseden varmı
Teşekkürler onu da denedim yok başka bir cins benimki.önceden gece ısırmıyordu bu gece ona da başladı.Konumuz bu değil ama yazmak istedim. Isırdığı zaman net ve kararlı bir ses tonuyla yanlış yaptığını söyleyin sonra da vermeyin. O an yanlış yaptığını anlasın. (bi 5 dakika sonra falan verirsiniz eğer doymadığını düşünürseniz)
KızmaEmzirmek sadece bebek için değil anne için de faydalıdır. Hoş anneye faydası olmasa da insan bebeğe faydası için aksini düşünmez ya neyse. Sen bunu bir araştır ondan sonra karar ver.
Evlat için o acıya katlanılıyor. Yalnızca bazı yaralar patolojik hal alıyor hepsi değil..
Kızmaama estetik tarafida var bunun annemin memelerini gördükçe bir tuhaf olurdum küçüklüğümden beri karnina değecek gibi ki ben 2 bucuk ay kizkardesimde o civarda emmiş nasil o kadar sarkmis ki annem zayiftir memeleri de küçüktür benimde küçük ama demekki sarkmasina engel olmuyor ufaklik. Ay bilmiyorum ki ya arastircam ama
Toparlatırsın canım. Artık her şey kolay. Fizik yapısıyla da ilgisi var.
Kızmadım ama uyardım. Anne sütünün faydalarını okursun. Ondan sonra karar verirsin. Zaten hamile kalıp kucağına alınca sen mahrum etmek istemezsin.
Estetik falan hikaye. Hayırlısıyla olsun da.
Ben ikinci konusunda kararsızım. Yaparsam onu emzirdikten sonra istersem toparlatacağım..
Zor mu acaba o toparlatma isleri falan ya gerçi hersey kolay artik dediğin gibi
2.cocuk mu
Ben düşündüğümde istemiyorum tabi istememem icin once ilkinin olması lazım
Kac yasindaki senin cocugun kardes mi istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?