- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.581
- 298
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hahahahahaj tıpkı suanda benim yaptığım gibi deseneBir tane olsun bir çok konuda fikrin değişir zaten. İnsan değişiyor.
3 yaşına girecek temmuzda. Valla ona sorsak şimdi tam olarak anlamaz.
Ama olunca bence istemez zira bana aşırı düşkün. Kıskanır. Kuzenini kucaklayınca şekilden şekle giriyor..
Zaten onun değil benim istemem lazım. Yıllar sonra karar vereceğim.
1 yaşındayken çok beklemek istemiyorum dediydim ama bol keseden sallıyormuşum..
Yapma yahu , o bebegin rizki senin sutunBende emzirmeyi düşünmüyorum. Olduğunda.
Amin inşallah. BEn hiç birlikte uyumam ama misafirlikte kolay kolay uyumadığı için birlikte uyuyorum :)o kadar tatlılıklarını da yaşayalım ama demi uykusuz gazlı gecelerden sonra hakettik mesela :)
oğlum benle uyuyor arada bu durum hamile olduğum için zorlasada yani yatağımızı ayırsak ben üzülürüm sarılıp uyuyorum bana en sokulduğu dönem çünkü :) aman annelik işte delilik hem istersin çocuk büyüsün hemde yamacımda kalsın istersin :) Allah sağlıktan ayırmasın..
Hahahahahaj tıpkı suanda benim yaptığım gibi desene
Fark ettinmi bende cok atiyorum tutuyorum
Ayy kuzum yengec burcu mu ki temmuzda kiyamam ama anneye düşkün mus sevsinler onu kıskanç cocuklari cok severimçünkü bende oyleydim hala öyleyim .
@ safsarisin cim insallah o gün gelir konusuruz bu mevzuyu.simdi bidi bidi Edip sogutmayayim seni.oglum 20 aylık hala emiyor :)Bende emzirmeyi düşünmüyorum. Olduğunda.
Yani öyle zor sahip olsanız da bazen bir yorgunluk bezginlik cokuyor insana.kendimden biliyorum.5 aşılama 2 tüp bebek sonrası oldu oğlum hamdolsun.20 aydır emziriyorum gece gündüz.her türlü bakımında kusursuz olmaya çalışıyorum şikayetim yok sürunsem yine aynı özeni gosteririm.yalnizim bulunduğum sehirde.ama fiziken ve ruhen yorgunum.sonuc bu.allah tez zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla size tüm isteyenlere nasip etsin.sevgilerBelki sert olacak biraz lafım ama Allah kimini verip sınar kimini vermeyip derler ben ikinci gruptayım çocuğum olsun diye çabalıyorum zira eşim de öyle Allah size de geç ve güç verseydi belki böyle olmazdı ki sizin eşinizden de kaynaklanıyor bence sorun ne bileyim yazmadan duramadım
BendeeeEmzirme demişken emziremedimde benim gogsumu ısıra ısıra kanattı yara etti bebeklerim ilk dogduklarında
Acısından yarasından kanından 2 hafta sonra emzirmeyi bıraktım
Hem de her 2 saatte bir meme ac meme ver
inek ana gibi hissettirdi kısacası
Cocuklarımı kendimi feda edecek kadar cok seviyorum ki onlar icin hayataımı feda ettimde
Ama annelikten nefret ediyorum
Kızmaama estetik tarafida var bunun annemin memelerini gördükçe bir tuhaf olurdum küçüklüğümden beri karnina değecek gibi ki ben 2 bucuk ay kizkardesimde o civarda emmiş nasil o kadar sarkmis ki annem zayiftir memeleri de küçüktür benimde küçük ama demekki sarkmasina engel olmuyor ufaklik. Ay bilmiyorum ki ya arastircam ama
Kızmaama estetik tarafida var bunun annemin memelerini gördükçe bir tuhaf olurdum küçüklüğümden beri karnina değecek gibi ki ben 2 bucuk ay kizkardesimde o civarda emmiş nasil o kadar sarkmis ki annem zayiftir memeleri de küçüktür benimde küçük ama demekki sarkmasina engel olmuyor ufaklik. Ay bilmiyorum ki ya arastircam ama
Anne olmadan once anneliğin tam olarak nasıl bisey oldugunu nerden bilcektimBunlari anne olmadan once dusunecektiniz
Iki tane cocugum var burdan konusmasi kolay degil yani az cok biliniyor annenin ne demek oldugu sonucta cevrenizde anne olanlar illaki vardir gormussunuzdurAnne olmadan once anneliğin tam olarak nasıl bisey oldugunu nerden bilcektim
Annelik aslında ne demek yaşandıkça anlaşılıyo
24 saat 7 gun suresiz yasamadan bilinmicek birsey zorlukları
Oyle dan dan knousması kolay sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?