- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bende yengecim ya sen ?Fark etmez miyim yahu? Baya bol keseden sallıyorsun. Göreceğin var senin
Yengeç burcu sıpam evet. Anlaşabildiğim bir burç neyse ki
Valla bazen çok istiyorum babasına düşkün olsun diye ama erkek çocuk işte..
Henüz melegimi dünyaya getirmedim ama bana hissettikleriniz normal geldi .şimdi kimse çıkıp da hamilelik çok kolay doğurmak çok kolay bebek bakmak büyütmek çok kolay demesin . Hepsinin bambaşka güzellikleri bambaşka da zorlukları var. Tüm süreç fiziksel olarak bir yana bıraktık diyelim psikolojik olarak basite alınır hiç bir yanı yok .Evet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Ama bu onlardan onceki hayatımı cok ozledigim gercegini değistirmiyor
Bi ben mi boyleyim yoksa ben gibi baska boyle hisseden varmı
Bende yengecim ya sen ?
Nadiren de olsa babasina duskun erkek cocuklari var ama yengec kiz da olsa erkekte olsa anneye duskun oluyor bende yok ama o durum
Hahahahahhahahahahahahahahha masallah ya minikk lokumm tam yemelikmis birde inat herhalde.Doğrudur. Evcimen ve duygusal bir burç.
Ben boğa burcuyum. Yengeç anlaşabildiğim burçlar arasında
Hem de çok fanatik bir anneci özellikle 2 yaşından bu yana. Babası bir şey yedirmek isteyince "annem versin" deyip adamı deli ediyor.
Artık resmen babayı reddeder duruma geldi ki eşim de ilgilidir baya..
bende tedaviyle hamile kalip dogum yaptimBelki sert olacak biraz lafım ama Allah kimini verip sınar kimini vermeyip derler ben ikinci gruptayım çocuğum olsun diye çabalıyorum zira eşim de öyle Allah size de geç ve güç verseydi belki böyle olmazdı ki sizin eşinizden de kaynaklanıyor bence sorun ne bileyim yazmadan duramadım
Seni sıkan şey babasız çocuk büyütmek olmuş. Önceki hayatımı düşünüyorum. Evet çocuklar olmadan önce daha özgürdüm ama onlardan önce sahip olmadığım bir çok şeye sahibim. Varlıklarına şükredip onlarla yaşamayı kabul edersek daha pozitif oluyoruz inan bana.Gercektenmi
Okula gidiyor diye seviniyorum nefes almak kafa dinlemek icin
Hic isim bitmiyo hergun evi batırıyolar yemek begenmezler yemek secerler banyosu tırnagı camasırı bulasıgı inanın yetisemiyorum eşimde hic destek olmadı zaten buyuturken tek yaptıgı calısıp para getirmeki eve
Artık onuda yapmıyo cunku evi terketti cok zaman once
Bence cocukların yukunu kaldıramadı o da ama o kactı kacabildi ben bırakamam
Yalnız değilsinEvet bunu itiraf etmek zor ama su bir gercek anneliğe hala alışamadım
Anne olmadan onceki hayatımı ozgurlugumu deliksiz uyumayı kendimden baska bi canlıyı her gun her an dusunmeden yasamanın rahatlığını cok ozledim
Asla cocuklarımı bırakamam gozum arkada kalır oylede rahat edemem asla bırakmadımda hic
Ama bu onlardan onceki hayatımı cok ozledigim gercegini değistirmiyor
Bi ben mi boyleyim yoksa ben gibi baska boyle hisseden varmı
Hahahahahhahahahahahahahahha masallah ya minikk lokumm tam yemelikmis birde inat herhalde.
Insan seviyor mu?
Bu nasıl bir tabir bilemiyorum(annem oyle yorumluyor)ama ben insan sevmiyormuşum yani misafirlige gidince falan bebekken huysuzlaniyormusum zaten hic uyumazmisim da tanıdığım bikac yengeç cocuk oyle hatta bitanesi yemege bakmadan iyy diyordu tadina bakmadan inattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?