Caniim Anne ,öncelikle anneliği sevmiyor oluşun ,kötü bir anne olduğun için değil mukkemmelliyetci bir anne olduğun için ,herşeyi eksiksiz ,tam ,en güzelini yapmaya cabaladigin için ,buda seni yoruyor ,bedenin 9 aylık bir süreçten çıktı ,dışardan bakınca sadece karnın büyüdü ve dogurdun ,ama öyle değil ,bütün hormonların değişti iç organların bile yer degistirdi ve sen darkinda olmadın ,cun kucsenin önceliğin bebeğin di ,vücudunun verdiği her sinyali bebeğine ve gebeligine yordun,şimdi bebeğin kucaginda ,ve mükemmeliyetçiliyik ruhunu çok yordun,3.cocugunu bekleyen bir anne olarak sesleniyorum sana ,lütfen beni dinle ,herşeye yetişmek zorunda değilsin ,evin daima temiz ocağında sürekli yemekler çeşit çeşit ikramliklarin ne bileyim kirli sepetin hep boş kalmak zorunda değil ,kendimden örnek veriyorum ,çocuklarım olmasına rağmen aman bı günde patates kızartması yesin bişey olmaz diyebildim,yada akşam yemeğinde bı yumurta bir peynirle gecistirebilirim ,evi günlerce supurmeyedebilirim ,ama canım isterse 3 değil 5 çeşit yemekde yaparım evimi hergun dip köşede temizlerim bu benim kararım ve ben nasıl mutluysan öyle yasarim,,sende öyle yap kimse kusursuz değil ,dört dörtlük anne yoktur ,evi yemeği herşeyi tamam olan birinin çocuğu eksiktir ,çocuğu mutlu olan bir evinde başka şeyleri.yanliz kalmış hepsine yetişmeye calismissin,yetişme bırak ..önce sen sonra bebeğin sonrası sonra,bi duş al ,yap kahveni aç müziğini sal gitsin sen zaten yapabileceğin en mükemmel şeyi yaptın bedenin den bir can çıkardın daha ne olsun ,temizlik mi ? Sanmıyorum ki katran katran yağlı bı Ocak haline gelicek ,ve ya bı gün yemek yapmadin evdekiler melemen yedi ye kimse ölmez açlıktan ,camarlar yikanmadiysa da asilmasiysada çıplak gezicek değiliz dimi
boşver önce sen sen sen