Benim kızımda hayatının ilk tokadını yemisti bir avm'nin oyun parkındaki başka bir çocuk tarafından. Ben çocuğa yapma etme dedim ama umurunda değildi. Kızımın yüz ifadesi aklımdan günlerce çıkmadı. O şok olması, ne oluyor der gibi bakması kahretmisti beni. Geçen günde parkta bir çocuk geldi yanımıza, direk kızımın elindeki küreği kovayı almaya çalıştı sorgusuz sualsiz, ki fazla kova ve kürek götürüyorum diğer çocuklarda oynasın diye. Annesinin hiç sesi çıkmıyor baktim, tuttum, (ki tutmasaydım kızıma vuruyordu) çocuğun elini küreği kovayı aldim, onlar bizim , başkalarının eşyasını izin almadan alamazsın, git annen ogretsin dedim bağırarak, annesi duydu çocuk diyor. Dedim çocuk ama orda sizin kova küreğiniz var, çocuğunuz gelirken gördünüz uyarın, senin oyuncakların burda , başkasının eşyasını izinsiz alma diye. Baya soylendim kadına, beni destekleyenlerde oldu. Rezil oldu gitti. İnsan çocuğuna dur yapma der. Çocuk tutmasam indiriyordu tokadı, annesinin hala sesi çıkmıyor.
Sizin sorgulamanız gereken kendinizle ilgili bir durum yok ama böyle ali kıran başkesen çocuk yetiştirenler sorgulasin kendini. Ben artık söylüyorum , utansinlar. Benimkide çocuk ama kimseye zarar vermeden oynuyor, demekki olabiliyor. Sen sal çocuğunu ona bi tane patlatsın, bunun oyuncağini alsın ama çocuk de geç. Olmaz, olmaz, olmaz.