yarım gün sanırım vericeksiniz kreşe, bu arada önemli olan sizin ne hissettiğin ve düşündüğünüz, elalemin lafını kafaya takarsanız bir adım atamazsınız
hayatiniz zorlasip, kendi ayaklarinizin uzerinde duramayacaginiz gun bugun sizi elestirenler sizin icin EL GIBI YABANCI olacak.
anneliginizi sorgulamak kimseye dusmez.
bence idealistliginiz anneliginizin kotu oldugunu da gostermez. Aksine, yarin kendi basiniza kalirsaniz -allah korusun- cocugunuza nasil yetebileceginizi kanitlar.
evet cocuk cok kucuk, evde yaninizda bakici dusunseydiniz, diyecektim, dip notunuzu okudum. Neden dusunmuyorsunuz? maddi imkanlariniz yerindeymis.
Hic sorgulama canim millet dogurup cami avlusuna birakiyor yurtlara veriyor. Sen onun gelicegi icinde ugradiyorsun sonucta
Bence yanlış değil kararınız.Artık anneler hep çocuklarını kreşe,bakıcıya,annelerine ya da babaannelerine bırakıyor.İşinizi sağlama alın bence hem maddi olarak da rahat edersiniz.
Ya çocuk ya kariyer çocuk için çok acele etmissin kızın ordan oraya savrulacak benimde annem babam calisiyordu ben kucukken yok ananemde kaliyim halamda okullar tatil oldugunda yaz okuluna verirlerdi annemin babamin yuznu gunde 3 saat bile goremezdim cok aci bir durum kizinin hayatini yakma yillarca anneye hasret buyudum bu yuzden piskolojim bozuldu senin planladigin hayati yasamis biri olarak soyluyorum sana tavsiyem : kizinla beraber olmaya calis oturt yanina ac tv felan izlesin baskalari bakmasin yani yazik olur cocuguna benim glbl ... ama sen bilirsin senin hayatin
Doğru söylüyorsunuz.Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle davranın kimin ne dediğini umursamayın..
Çocuğu bütün gün yanında olup hiç kaliteli vakit geçirmeyen anneler var...
Doğru söylüyorsunuz.
Konu hassas olunca takmamak da elde olmuyor gelin görün ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?