Bana gore annenılığınızın baba tarafından bu sekılde yorumlanması cok yanlış.. Butun gun cocugunuz için en ıyısı yapmaya calışıyorsunuz ki zaten annelik duygu olarak boyle bırsey. Bırgun sadece cocugu ile basbasa kalsa ne kadar verımlı bır baba olur acaba.. Buyursun sızın yapamadıklarınızı cok ıyı bılıyorsa yapsın. Buyuk hakszlık ama sız yınede esınızle dogru bır uslupla konusun ben aslında oyle demek isteöedıgıne ınanmak istyrumMerhaba kızlar gecenin bu saati biraz Üzgün biraz sinirliyim anneliğimi yargilayan tabiki eşim. 3 yaşına girmek üzere olan bir evladım var. Biraz zor bir çocuk ben bütün hayatımı oğluma adadim ona gore sekillendirdim ama tek sorunumuz yemek yemekte çok zorluyor beni eşim de çocuğa bakmiyorsun sonra da yemiyor diye soyleniyorsun dedi ve ortada hiçbişey yokken olayı boşanmaya kadar getirdi. Ben anneyim vicdan sahibiyim nasıl oğluma bakmam nasıl ilgilenmem çok kötü oldum ve cok moralim bozuldu sadece ona anneligime dil uzatma dedim ve kestim çünkü en hassas noktam ve uzasaydi gerçekten kalbini ciddi anlamda kircaktim
Isin garip tarafida çocuk babayı görünce yemek yiyor benim oğlumun babasına ihtiyaci var ama ben bunu anlatamadım bi türlü ben yedirceksem sen ne iş yapıyorsun diyo ya kültür farkı yetistirilme tarzı bizim temelinden bozuk anlayacaginizYemeyen çocuk ne demek çok iyi bilirim. Allah yardımcınız olsun. Benimki 5 yaşında hala her sofrada bir kriz geçiriyorum.
Eşinize söyleyecek söz bulamıyorum, uzaktan konuşuyor muhtemelen kendisi. Siz sakın üstünüze alınıp üzmeyin kendinizi, bazen erkeklere çok kolay geliyor çocuk bakmak.
Tavsiyem sakin bir şekilde davranıp elinizden daha fazlasının gelmediğini belirtip yemek konusunu eşinize bıraktığınızı belirtin, sonuçta o da babası en az sizin kadar sorumlu çocuğundan.
Eşim mesleğindn dolayi çok çalışıyor sadece yaptığı 1 saat parka götürmek oğlum bütün gün benimle. Çocuğumun ağzında yara çıkmış sabah gelirken bi eczaciya danisip ilaç almasını söyledim söylemez olsaydim ne anneligim kaldı ne kadinligim aslında gerçekten çok fevri ve sinirli bir insanım ama ya sabır ya Selamet gece gece belanı benden bulma dedim kapadim telefonu bu sebepten bosayacaksa durduğu kabahat
illa yogun, çok fazla görmuyor dıye anlayıssız olması gerekmez.
hem yogun çalışıyor
hem de burnunu sokuyor senın anneliğine.
hiç yemek yeme kısmına denk gelmedı mı ? hani geldiğinde verıcen elıne cocugu
yedırsın bakalım
e onda yıyınce sorun sen de sanıyor dogal olarak. ama her defasında onda yemez, yemeyen cocuk.. ara sıra yedırıyorsa normaldir. mesela her akşam yedırıyor mu?Yemek faslina denk geldiğimizde yediriyor işte sorunda burda başlıyor tatlım oğlum onda yiyip bende yemiyor ya ben ilgilenmiyorum o ilgileniyor aslında benim oğlum babasını istiyor beyefendi bu boyuttan bakmaz ama
Bence esınınin ciddi bir derse ihtiyacı var bir daha boşanmaktan bahsedince kapı orda defol git deyin beni mi korkutacagini zannediyorsun desenize, benim eşim benden ayrı karar alsa bile çok sert tavırla bekar gibi yaşamayı ozlediysen bekarlık günlerine geri dönebilirsin derim ne curretle sizi boşanmakla tehdit ediyor.
Sus otur düşün demesi şu anlama geliyor bence sizden böyle bir cevap beklemiyordu hiç kesin otur düşün belki fikrin değişir bende istediğim gibi at kostururum demek istemişDedim tabiki sırf bu yüzden beni bosayacaksan durma dedim ne engel olurum ne diretirim dedim sus ve otur düşün dedi neyi düşüncem acaba allahım sinirlerim bozuldu ya
Sus otur düşün demesi şu anlama geliyor bence sizden böyle bir cevap beklemiyordu hiç kesin otur düşün belki fikrin değişir bende istediğim gibi at kostururum demek istemiş
Evlisin sağlığın yerinde sağlıklı bir evlat verdi bu kadın sana daha Alah'tan ne istersin be adam !
Kızma ama annesini bilemem tanımam tabi de öyle bir evlat nasıl yetiştirmisse anneligi öyle sanıyor herhalde seni yadirgamasi normal.Belasını.. bi psikopat nasıl yaratılır onu merak ediyo anneliğimi diline dolamakla cami duvarına işiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?