Kızma ama annesini bilemem tanımam tabi de öyle bir evlat nasıl yetiştirmisse anneligi öyle sanıyor herhalde seni yadirgamasi normal.
Iste kendi annesi gibi olsanız yaranirdiniz belki ama sizin anneliğiniz çok gelmiş beli kiEşim besikte aglaya aglaya çok uyumuş. Kayinvalidem anlatır marifet ya. Bide derler ya ben annem gibi kadın isterim lan ben neyim o zamaaaan. O da anne onada lafım yok
sizden özür dileyene kadar kesinlikle konusmayınMerhaba kızlar gecenin bu saati biraz Üzgün biraz sinirliyim anneliğimi yargilayan tabiki eşim. 3 yaşına girmek üzere olan bir evladım var. Biraz zor bir çocuk ben bütün hayatımı oğluma adadim ona gore sekillendirdim ama tek sorunumuz yemek yemekte çok zorluyor beni eşim de çocuğa bakmiyorsun sonra da yemiyor diye soyleniyorsun dedi ve ortada hiçbişey yokken olayı boşanmaya kadar getirdi. Ben anneyim vicdan sahibiyim nasıl oğluma bakmam nasıl ilgilenmem çok kötü oldum ve cok moralim bozuldu sadece ona anneligime dil uzatma dedim ve kestim çünkü en hassas noktam ve uzasaydi gerçekten kalbini ciddi anlamda kircaktim
Bende az yiyorum ve annemde her sofraya oturdugu mutda kriz geciriyorsizin elinizden birsey gelmez ki? Cocugunuza degisik degisik kahvalti hazirlamaktan veya sevdigi yemeklere özen gösteriyorsunuzda eminim.
Cocugunuz cok mu zayif?
Masallah canim allah bagislasin :))Hayi
Hayır zayıf değil aksine yasitlarina göre boyu da kilosu da fazla yasitlariyla bi araya geldiğinde kocaman geliyo gözüme maşallah oglumaaa :)
Masallah canim allah bagislasin :))
Kocanizin zoru neymis ki o zaman ... Anlamadim
Başka sorunlarınız yoksa kendi kafasında vardır bişeylerOnun derdini inanin bende anlamadım çünkü bu konuda beni skmayan adamdı dün ne olduysa patlayiverdi boşanmak istiyosa bile bunu saçma bi sebebi bahane ederek aksetti bana
Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin
Gerizekalı, sen anneysen o şam babası mı?Merhaba kızlar gecenin bu saati biraz Üzgün biraz sinirliyim anneliğimi yargilayan tabiki eşim. 3 yaşına girmek üzere olan bir evladım var. Biraz zor bir çocuk ben bütün hayatımı oğluma adadim ona gore sekillendirdim ama tek sorunumuz yemek yemekte çok zorluyor beni eşim de çocuğa bakmiyorsun sonra da yemiyor diye soyleniyorsun dedi ve ortada hiçbişey yokken olayı boşanmaya kadar getirdi. Ben anneyim vicdan sahibiyim nasıl oğluma bakmam nasıl ilgilenmem çok kötü oldum ve cok moralim bozuldu sadece ona anneligime dil uzatma dedim ve kestim çünkü en hassas noktam ve uzasaydi gerçekten kalbini ciddi anlamda kircaktim
çocuğu bi saat parka götürünce kendisi babalık yapmışmı oluyo, önce kendi babalığını sorgulasın. boşanmayı bu kadar kolay ağzına alıyosa altında başka sebepler vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?