anneliğimi yargılama !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızma ama annesini bilemem tanımam tabi de öyle bir evlat nasıl yetiştirmisse anneligi öyle sanıyor herhalde seni yadirgamasi normal.

Eşim besikte aglaya aglaya çok uyumuş. Kayinvalidem anlatır marifet ya. Bide derler ya ben annem gibi kadın isterim lan ben neyim o zamaaaan. O da anne onada lafım yok

Eşim besikte aglaya aglaya çok uyumuş. Kayinvalidem anlatır marifet ya. Bide derler ya ben annem gibi kadın isterim lan ben neyim o zamaaaan. O da anne onada lafım yok
Iste kendi annesi gibi olsanız yaranirdiniz belki ama sizin anneliğiniz çok gelmiş beli ki

nefret ediyorum böyle çok bilmiş adamlardan.sen annesin ya.ötesi var mı?evimizde balık besliyoruz,anneyi eşim elleriyle doğurtuyor,ağzından yavrular çıkıyor,anne yavrularından ayrılamıyor tek tek geri topluyor ağzına alıyor.ben buna öyle ağlamıştımki.annenin insanıda,hayvanıda yavrusuna en iyi bakandır.eşin çoook densizlik etmiş.konuşma tavrını koy.yazık bide tabağın resmini koymuşsun.buna gerek bile yok canım.çocuğum yok ama yeğenimden biliyorum.iştahsız olduklarında üzerine çok düşersen daha çok yememeye başlıyor.ilgi arttığı için kullanıyor bu durumu.kendi haline bırak acıkınca illaki yer

Yetmediği zaman kendimi çok kötü hissediyorum ben ama 1 2 lokma bile yese dünyalar benim oluyor ama eşim benim bu kosturmami görmüyor çünkü ya işte yada uyuyor

Canım hiç dert etme benim oğlumda yemiyor doğru dürüst bir şey, bebekliğinden beri uğraşıyorum bu sene 1. sınıfa başladı düşün kaç yıldır aynı sorun. Bu ara babasına bağlandı, onunla yemek yemek istiyor, onunla ders yapmak, onunla uyumak, hatta geçen gece ateşlendi doktora götürdük eşim sen gir istersen doktorun yanına daha iyi anlatırsın dedi oğlum hayır babam gelsin benimle doktorun yanına dedi. Ben hiç sıkıntı yapmıyorum sonuçta ilgilenecek tabii ben anneysem o da babası. Eşinizde madem oğlunuz onunla yemekten keyif alıyor biraz fedakarlık yapsın sizi suçlamak yerine.

Bilmiyorum çok üzüldüm dün gece ve sırf bu yüzden benim yaratmadigim bi sorundan dolayi boşanmaya kadar geldiyse hele ki anneliğimi diline dolayip bunu beyan etmisse bosansin umrumda olmaz annelik fedakarlik ama bu konuda asla fedakarlık yapmam demekki ben o kadar sorunlarimizi gogusleyip bosanmadiysam aptallik etmişim

sizden özür dileyene kadar kesinlikle konusmayın
ve sız anneysenız o da babası o da bakmak zorunda
cocuk yemek yemıyorsa o da sorumlu o zaman
oturdukları yerden ''sevgı babası'' olmayı bılıyorlar

Bende az yiyorum ve annemde her sofraya oturdugu mutda kriz geciriyor sizin elinizden birsey gelmez ki? Cocugunuza degisik degisik kahvalti hazirlamaktan veya sevdigi yemeklere özen gösteriyorsunuzda eminim.
Cocugunuz cok mu zayif?

Konusmucam konusmuyorum da net. Hatasını anlamasini bile beklemiyorum

Hayi
Bende az yiyorum ve annemde her sofraya oturdugu mutda kriz geciriyor sizin elinizden birsey gelmez ki? Cocugunuza degisik degisik kahvalti hazirlamaktan veya sevdigi yemeklere özen gösteriyorsunuzda eminim.
Cocugunuz cok mu zayif?

Hayır zayıf değil aksine yasitlarina göre boyu da kilosu da fazla yasitlariyla bi araya geldiğinde kocaman geliyo gözüme maşallah oglumaaa :)

Hayi

Hayır zayıf değil aksine yasitlarina göre boyu da kilosu da fazla yasitlariyla bi araya geldiğinde kocaman geliyo gözüme maşallah oglumaaa :)
Masallah canim allah bagislasin :))
Kocanizin zoru neymis ki o zaman ... Anlamadim

Eşim böyle devam edersen bu işin sonu kötü haberin olsun yazdı. Ne yani şimdi ben oğlum zaten yemiyor diye köşeye çekilip bi kahve bi sigara yaksam duzelmis mi olucam :)

Ben benim anneliğime dil uzatanın alnını karışlarım
Bunu da her kadının hakkı diye düşünürüm
37.haftama kadar karnımda bebeğimle işe gidip geldim ben
Bedenen ve ruhen değişiklikler yaşadım
Ameliyathaneyi soludum, dikiş sancısı demeden bebeğimi emzirmeye çalıştım
Lohusalık ayrı bir hikaye
Hala daha çalışmama rağmen geceleri en çok ben kalkarım ve yakamdan ayrılmak istemeyen bi kızım var
Benden daha fazla hakkı olmayan kimse ama kimse benim anneliğimi sorgulayamaz

En hassas noktalardan biri, sen haklısındır konu sahibi.
Eşin çok biliyosa ver baksın kaç gün sabredebilir bakalım ?
Hariçten gazel okumak kolaydır her zaman.

Masallah canim allah bagislasin :))
Kocanizin zoru neymis ki o zaman ... Anlamadim

Onun derdini inanin bende anlamadım çünkü bu konuda beni skmayan adamdı dün ne olduysa patlayiverdi boşanmak istiyosa bile bunu saçma bi sebebi bahane ederek aksetti bana

Onun derdini inanin bende anlamadım çünkü bu konuda beni skmayan adamdı dün ne olduysa patlayiverdi boşanmak istiyosa bile bunu saçma bi sebebi bahane ederek aksetti bana
Başka sorunlarınız yoksa kendi kafasında vardır bişeyler
Çocuk yemek yemiyo diye boşanılmaz

Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin

yorumları okumadım ama bu tabak ne kadar özendiğinizin bir göstergesi.. eşiniz çok biliyorsa kendisi yedirsin yemek istemeyen çocuğu.. bazen kırk takla atsanda yemiyor çocuklar ne yapalım yani..

Esinizin dedi baska gibI geldi bana uyuz oluyorum baska bi seye kizip gelip eve patlayanlara yada eslwr arasindaki sorunu cocuk yoluyla halletmeye calisanlara

Gerizekalı, sen anneysen o şam babası mı?

2 gün yedirmesini seni üstlen de bir de senin babalığını görelim deseydin!!

Öküz, çok kızdım!!

çocuğu bi saat parka götürünce kendisi babalık yapmışmı oluyo, önce kendi babalığını sorgulasın. boşanmayı bu kadar kolay ağzına alıyosa altında başka sebepler vardır

çocuğu bi saat parka götürünce kendisi babalık yapmışmı oluyo, önce kendi babalığını sorgulasın. boşanmayı bu kadar kolay ağzına alıyosa altında başka sebepler vardır

Altında hangi sebep olursa olsun hiiiic umrumda değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…