Hmmm napsak ki
Olabilir değilse de bunu bahane etmesin kimsenin girtlagina yapismiyoz yaonu bilemem...ama iyice bir düsünün baska bir sorununuz olabilirmi acaba?
Yani belkide kocaniz evlilikden memnun deyil.
Galiba kocaniz olmadik yerde sorun cikartiyor...bana öyle geldi
ben boşanma mevzusunun başka sebeplerden dolayı ortaya çıkmış olabileceğini ima eden arkadaşlara katılmıyorum.. demin de bahsettim bendeki koca da oğluna düşkünlüğü korkunç boyutlarda.. ben de oğlumu rahat bırakıyorum düşebilir diyorum oğlum düştüğünde eşim ortalığı ayağa kaldırıyor.. tabi seninki gibi haddini aşmıyor ama bıdıbıdısı bile yeter onun..
seninkinin hassasiyeti sebebiyle bence kavgalar çıkıyor karşılıklı atışmalar sebebiyle büyüyüp boşanma konusuna kadar geliyordur diye tahmin ediyorum..
bence gayet ilgili bir annesin bide bu illa yiyecek olayina cok takmayin elinde tabak bide kasik cocuklarin besinde kosan annelere cok kiziyorum. neden cunku zorla yemek yedirilen cocuklar ilerde obez adayi olabilir.Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin
Amaaaaa bu çooook tatlı, kesinlikle süper annesin boșver kim ne derse desin en doğrusunu sen bilirsin bazı çocuklar nazlı oluyor merak etme canım, büyüdükçe yeme alıșkanlıklarıda düzeliyor.Ki bu bizim kahvaltı tabagimiz hergün başka bi tabak hazırlıyorum sırf yemesi icin
ben o drumda hafta son eşim evdeyken çocukları ona bırakıp gezmeye alışverişe gidiyorum 3-5 saat.geldiğimde eşim pert olmuş oluyor hayatım yemeğimi bile yiyemedim sen ne yapıyorsun diyor.anlaması için bakması gerekiyor erkeklerin..Eşim mesleğindn dolayi çok çalışıyor sadece yaptığı 1 saat parka götürmek oğlum bütün gün benimle. Çocuğumun ağzında yara çıkmış sabah gelirken bi eczaciya danisip ilaç almasını söyledim söylemez olsaydim ne anneligim kaldı ne kadinligim aslında gerçekten çok fevri ve sinirli bir insanım ama ya sabır ya Selamet gece gece belanı benden bulma dedim kapadim telefonu bu sebepten bosayacaksa durduğu kabahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?