anneliğimi yargılama !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım seni sinir edecek şeyin ne olduğunu biliyor damarına basıyor doğal olarakta. Ayrıca sen istersen altın tabakta yemek sun, iştahsızsa çocuk sen ne yapacaksın ki... Hiç canını sıkma bile.
Benim erkek kardeşim de öyleydi, sünnet olduktan sonra birazcık toparladı. Ye ye diye çocuğun etrafında zaten dönersen iyice oyuna çevirir işi. Sen bırak aç kalınca öyle bir yemek arıyorlar ki çocuklar.

kendi yedirsin o vakit..
yemeyen çocuğa yedirmek ne zordur Allah yardımcınız olsun..
zaten onlar 1 lokmada yese yetiyor Allah tarafından enerji dolular..
siz üzülmeyin boşverin eşiniz densizlik etmiş belli ki.
o da biliyordur sizin herkesten hatta kendinden bile daha iyi baktığınızı kuzuya..

Işte bi insan öküz olmaya görsün !!

Benim oglumds babasinin elinden yemeyi cok sever.esimde ona yedirir.hatta esim bu cocuk yemek yediginde cok mutlu oluyirum kendim yiyomusum gibi oluyo der.ama bana hic laf solemez.

Canim bence bu konuyu kafanda cok büyütmüssün. her insanin istahi ayni deyildir...cocugun karni acikinca zaten yicek (insanlarin aslinda bir memeli hayvan oldugunu unutma yani...yemek yemek ayni nefes almak gibi bir ihtiyacdir, oglun acikinca YER)
Cocuk beslenmesi üzerinde kendini ve esini bilgilendir...ogluna karni acikinca yemesini ögret...
ve beyinle bu konuda bosanma asamasina gelmen saglikli deyil,

eşinizle beraber bir çocuk doktoruna gidin gerekli açıklamayı kendisine o yapar herkesin içi rahat eder benim oğlumda yemek yemez pek kimseden de tek kelime duymadım acıkınca yiyor sonuçta eşiniz çok fazla abartmış.

oncelikle esiniz densiz dediklerini gercekten ciddiye almayin..
oglunuzun tek problemi yemeyle ilgiliyse artik esinizin yaninda bunu dillendirmeyin..yemiyor da etmiyor da diye dertlesmeyin onunla..
aksam yemeklerinde biraraya geldiginizde de yedirmekle ugrasmayin,resimdeki sizin oglunuzsa artik zaten kendi kendine yemek yiyebilir.yedigi kadarini yesin,sakin olun.

Öküzce konuşuyor işte.
Beğenmiyorsa yemeyen çocuğa yedirmeyi kendi denesin tövbeeee.

yeni nesil babalardan allah hepimizi korusun amiiinn... bu kadar ilgi alaka biraz fazla gerçekten.. karısının anneliğine laf ederek ellerine ne geçiyor anlamıyorum..
benim oğlum da ilk doğduğunda sütüm yetmediği için mama takviye etmek durumunda kalmıştık.. eşim sen bu çocuğu emzirmek istemiyorsun dedi resmen.. sonra o dönemlerde o kadar bu süt meselesini kafaya taktığı için pişman oldu ayrı mevzu..
ağızlarına ne gelirse söylüyorlar.. senin eşin bir de bu konu sebebiyle boşanma eşiğine kadar getirdiyse evliliği haddini çok fazla aşmış bence..

Çocuk büyütmeyi ne kadar basite indirgemiş eşin.
Çocuğa bakmıyorsun yemiyor demekle olmuyor.
Siz anne iseniz o da babası.
Madem sizin anneliğinizi beğenmeme küstahlığında bulunmuş kendisi yedirsin baksın bakalım, kolay mı çocuk bakmak.
Boş keseden sallamak kolay tabii.

Yemek konusunda kendimi bilgilendirmeye gerek duymuyorum açıkçası çünkü her dakika elimde kaşık Çocuğumun peşinde kosturmuyorum kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği ve meyve saati sorun zaten oğlumun yemek yememesi değil benim yedirmedigimi düşünmesi. Doktorlara kalsaaa ohoooo

Boşanma aşamasına ben gelmedim tabiki

Onun bende farkindayim canım zaten banada saçma geldiği için sinirlerim bozuldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…