- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Benim oglumds babasinin elinden yemeyi cok sever.esimde ona yedirir.hatta esim bu cocuk yemek yediginde cok mutlu oluyirum kendim yiyomusum gibi oluyo der.ama bana hic laf solemez.Isin garip tarafida çocuk babayı görünce yemek yiyor benim oğlumun babasına ihtiyaci var ama ben bunu anlatamadım bi türlü ben yedirceksem sen ne iş yapıyorsun diyo ya kültür farkı yetistirilme tarzı bizim temelinden bozuk anlayacaginiz
Boşanma aşamasına ben gelmedim tabikiCanim bence bu konuyu kafanda cok büyütmüssün. her insanin istahi ayni deyildir...cocugun karni acikinca zaten yicek (insanlarin aslinda bir memeli hayvan oldugunu unutma yani...yemek yemek ayni nefes almak gibi bir ihtiyacdir, oglun acikinca YER)
Cocuk beslenmesi üzerinde kendini ve esini bilgilendir...ogluna karni acikinca yemesini ögret...
ve beyinle bu konuda bosanma asamasina gelmen saglikli deyil,
Ne gibi pardonÇocuk işin bahanesi, anlamış olmalısınız...
Boşanma aşamasına ben gelmedim tabiki
Hmmm napsak kihic bir kavga tek tarafli olmaz.
ve beyiniz bu konuyu bosanma asamasina tasidiysa eger demekki gercekdende bir sorunu var sizin cocuk bakiminizla...
Ne gibi pardon[/QUOTE
Sizin başka problemleriniz var. Eşiniz boşanmak istiyor, kavgayı da çocuğa yemek yediremiyorsundan çıkarıyor. Tek dert bu olabilir mi hiç, bu yüzden boşanılmaz yani demek istiyorum.
Hmmm napsak ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?