- 3 Eylül 2012
- 21.874
- 57.637
- 798
Kızdan vazgeçirme kısmından çekilin, anne olmak yular tutmak değil onu baştan söyleyeyim ve fakat aynı halde olsaydık; çok ağır konuşurdum, inanın çok ağır. "E5'e mi çıkayım ul..n" ile başlardım ve gerisi gittikçe daha ağırlaşırdı.
Size yapın diyemem, benim lisanım yoktan anlamayana böyle yani.
Biliyorlar herşeyi kabul etmiyorlar babası şanlı gösterişli düğün istiyor neyi anlatabilirsin bu insana
Kocam doğulu diye belirteyim de linç tayfa koşmasınbiz yatak odası- mutfak kız tarafından deyince şaşırmışlardı onların adette neredeyse damadın sol böbreğine kadar istedikleri için kız verirken . Sözde başlık parası kalktı denir ama çeyiz parasıydı , gelinin anasına bacısına altın yüzüktü, abisine 2 metre zincirdi derken iliğine kadar kurutuyorlar . Hele bir de oğlunuzun vazgeçmeyeceğini anlamışlardır, işiniz zor . 'Kaçma' ya karşıyım ama bu durumda gerçekten birbirlerini seviyorlarsa kaçsınlar, kıysınlar nikah , imkanlar ölçüsünde kursunlar evlerini . Şimdiden bu kadar baskınsa kız ailesi zaten uzun soluklu olmaz o evlilik, o kadar masrafta havaya gider .
Niye kürt demek ayıp mı"Kürt" diye belirtmenize gerek yoktu. Kültürleri farklı vs diyebilirdiniz.
Niye kürt demek ayıp mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?