Şanlı düğün istiyorsa babası olmayan çocuktan kpeder bir zahmet kendisi yapsın ben direk orada bu cümleyi kurardım..oğlunda ayrı garip bilmiyor mu senin durumunu 3 yasında oyuncak isteyen çocuk gibi davranırsan büyüyünce almak şartıyla şimdilik erteliyorum der onu da sustururdum..kürt meselesine(kürt değilim ama ırk ayrımı yapan her insandan ifrit oluyorum) gelince öyle bir gelin alırsın ki o kendinden aşağı gördüğünü mumla ararsın der senide sustururdum..Biliyorlar herşeyi kabul etmiyorlar babası şanlı gösterişli düğün istiyor neyi anlatabilirsin bu insana
Yüz vermeyince annedegilsin olmaz olsun senin gibi anne diyor
Farkında değil zaten hiçbirşeyin herşey toz pembe geliyor ona"oğlum çalış kendi paranı kazan birikim yaptığında evlenirsiniz sonuçta evi sen kurup sen devam ettireceksin benim durumum ortada çok seviyorsan çalışıp geleceğinizi kurmanız lazım" diyin. gerçekleri görmesi lazım. sadece aşk sevgi cinsellik tutku arzu için evlenmek istemek çocukça olacak
Esyalarini alsin o zaman. Siz mecbur degilsiniz. Bunu anlatmaniz hala israr ederse de yuz vermemeniz lazim O kadar iyi anne degilmissiniz madem kendi kendine hayatta kalmaya calissin. Gitsin ev tutsun yasayabiliyor mu gorsun. Ekmek elden su golden ana evinde yasamak kolay. Hayat oyle gulluk gulistanlik degil. Bu devirde asgari ucretle degil istanbul da yozgatta bile yasayamazsin.Evlenirse zaten buyuk bir sorumlulugun altina giricek ve pismanlik yasicâk bunu biliyorum okumuyor askari ucretle calisiyor istanbul gibi yerde
Aşağılamak değil sorun kürt olmasida değil istekleri fazla altın eşya vs bu anlamda kürt dedim sizi ténzih ederim yanlış anlaşılmak istémemŞanlı düğün istiyorsa babası olmayan çocuktan kpeder bir zahmet kendisi yapsın ben direk orada bu cümleyi kurardım..oğlunda ayrı garip bilmiyor mu senin durumunu 3 yasında oyuncak isteyen çocuk gibi davranırsan büyüyünce almak şartıyla şimdilik erteliyorum der onu da sustururdum..kürt meselesine(kürt değilim ama ırk ayrımı yapan her insandan ifrit oluyorum) gelince öyle bir gelin alırsın ki o kendinden aşağı gördüğünü mumla ararsın der senide sustururdum..
Çalışıyor askari ücretleoglunuz calismiyor mu ?
ablacım sen de biliyorsun hadi evlendirdin oldu nikah düğün bi şekilde borçla yapıldı eee sonra? sevişerek borç ödenmiyor ki kendi borç yapmak istemez rahatı bozulmasın diye belki senin üstünden kredi çekilecek daha bir sürü şey. açıkça anlatın söyleyin ben de 22 yaşındayım ciddi bi yola gireyim dedim daha en başından vazgeçtim. bir de sen erkek anası olacaksın daha zor.Farkında değil zaten hiçbirşeyin herşey toz pembe geliyor ona
Vicdanım el vermiyorOnun lafıyla mı anneliğini sorgulayacaksın?
Ya cidden, bak sen çok küçük yaşta evlenmişsin çekmişsin çileni. Aynı şeyi kendi evladın çekmesin.
Bırak 1-2 sene sana böyle davransın. Ömür boyu mutsuzluğunu görmektense.
Taviz verme.
kredi ceksin kendisi yapsin ozamanÇalışıyor askari ücretle
Biliyorlar herşeyi kabul etmiyorlar babası şanlı gösterişli düğün istiyor neyi anlatabilirsin bu insana
Sertte yaptım umursamaz tutumda takındım anneligime laf etmeye başladı kaldirâmiyorum artik
Gösterişten anli sanli düğünden bahsedenlere ben sade nikah diyememablacım sen de biliyorsun hadi evlendirdin oldu nikah düğün bi şekilde borçla yapıldı eee sonra? sevişerek borç ödenmiyor ki kendi borç yapmak istemez rahatı bozulmasın diye belki senin üstünden kredi çekilecek daha bir sürü şey. açıkça anlatın söyleyin ben de 22 yaşındayım ciddi bi yola gireyim dedim daha en başından vazgeçtim. bir de sen erkek anası olacaksın daha zor.
sade bi nikaha okey diyip kirada yaşamayı sorun etmeyeceklerse evlensinler.
Tesekkur ederim oncelikle oglum su zihniyette onu bana alda nasil alirsan al kafasındaYoo yargılanacak bir yer yok sizin hayatınızda aksine eli öpülesi görüyorum sizi .vazgeçirmek olmaz belki ama oğlunuzun maddi durumu gormesi lazim kör mü para yoksa yoktur. Kendi ne is yapıyor o karşılaşın o zaman düğün masraflarını öyle kolaysa . Sizde kendinizi yıpratmayın büyük büyük borçların altınada girmeyin evlenmeyi bilen sorumluluk almayida bilsin
onlarin gosterisli dediginin ne oldugunu ne anlama geldigini biliyormu oglunuz?Gösterişten anli sanli düğünden bahsedenlere ben sade nikah diyemem
annemin deyimiyle e5 emi cikacakmissiniz bir kiz almak icin allah evladinda akli basindasini versin yaTesekkur ederim oncelikle oglum su zihniyette onu bana alda nasil alirsan al kafasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?