Anneliğimi yargılamayın çok çaresizim

Biliyorlar herşeyi kabul etmiyorlar babası şanlı gösterişli düğün istiyor neyi anlatabilirsin bu insana
Şanlı düğün istiyorsa babası olmayan çocuktan kpeder bir zahmet kendisi yapsın ben direk orada bu cümleyi kurardım..oğlunda ayrı garip bilmiyor mu senin durumunu 3 yasında oyuncak isteyen çocuk gibi davranırsan büyüyünce almak şartıyla şimdilik erteliyorum der onu da sustururdum..kürt meselesine(kürt değilim ama ırk ayrımı yapan her insandan ifrit oluyorum) gelince öyle bir gelin alırsın ki o kendinden aşağı gördüğünü mumla ararsın der senide sustururdum..

Yüz vermeyince annedegilsin olmaz olsun senin gibi anne diyor

Onun lafıyla mı anneliğini sorgulayacaksın?
Ya cidden, bak sen çok küçük yaşta evlenmişsin çekmişsin çileni. Aynı şeyi kendi evladın çekmesin.
Bırak 1-2 sene sana böyle davransın. Ömür boyu mutsuzluğunu görmektense.

Taviz verme.

Farkında değil zaten hiçbirşeyin herşey toz pembe geliyor ona

Evlenirse zaten buyuk bir sorumlulugun altina giricek ve pismanlik yasicâk bunu biliyorum okumuyor askari ucretle calisiyor istanbul gibi yerde
Esyalarini alsin o zaman. Siz mecbur degilsiniz. Bunu anlatmaniz hala israr ederse de yuz vermemeniz lazim O kadar iyi anne degilmissiniz madem kendi kendine hayatta kalmaya calissin. Gitsin ev tutsun yasayabiliyor mu gorsun. Ekmek elden su golden ana evinde yasamak kolay. Hayat oyle gulluk gulistanlik degil. Bu devirde asgari ucretle degil istanbul da yozgatta bile yasayamazsin.

Aşağılamak değil sorun kürt olmasida değil istekleri fazla altın eşya vs bu anlamda kürt dedim sizi ténzih ederim yanlış anlaşılmak istémem

Yoo yargılanacak bir yer yok sizin hayatınızda aksine eli öpülesi görüyorum sizi .vazgeçirmek olmaz belki ama oğlunuzun maddi durumu gormesi lazim kör mü para yoksa yoktur. Kendi ne is yapıyor o karşılaşın o zaman düğün masraflarını öyle kolaysa . Sizde kendinizi yıpratmayın büyük büyük borçların altınada girmeyin evlenmeyi bilen sorumluluk almayida bilsin

Farkında değil zaten hiçbirşeyin herşey toz pembe geliyor ona
ablacım sen de biliyorsun hadi evlendirdin oldu nikah düğün bi şekilde borçla yapıldı eee sonra? sevişerek borç ödenmiyor ki kendi borç yapmak istemez rahatı bozulmasın diye belki senin üstünden kredi çekilecek daha bir sürü şey. açıkça anlatın söyleyin ben de 22 yaşındayım ciddi bi yola gireyim dedim daha en başından vazgeçtim. bir de sen erkek anası olacaksın daha zor.
sade bi nikaha okey diyip kirada yaşamayı sorun etmeyeceklerse evlensinler.

Vicdanım el vermiyor

Anneliğnizi yargılayacak bir şey yokki tek başına büyütmüş sokağa atmamışsınız yaşıda çok küçük yaşıtları okulda aynı yaşta kardeşim var 4 yıldır kız arkadaşı var annem ona kızıp erken başkadı eekenu usanacak der buda o hesap erken sorumluluk altına giriyor hayat kolay değil bu devirde iki iken üç olunuyor inşallah vazgeçerler beklemeye karar verir oğlunuz

Çalışıyor askari ücretle
kredi ceksin kendisi yapsin ozaman
evlenmeyi biliyorsa evini kurmayida bilmeli
herkes cocuguma sahsali dugun yapayim takilar altinlar takayim evini duzeyim ister ama yoksa napabilirsiniz?
oglunuz evlenebilecek eriskinlige erdiyse olmayan parayla bir sey yapilmayacaginida aklinin kesmesi lazim
madem kizi cok istiyor koysun elini tasin altina
merak etmeyin evi tutmaya calisirken kendisi vaz gecer zaten

Biliyorlar herşeyi kabul etmiyorlar babası şanlı gösterişli düğün istiyor neyi anlatabilirsin bu insana

Eeee canim ablacim guzelce konusmussunuz durum yok demissiniz yani para yoksa yoktur nerden bulcaksiniz .... ya onlar konusup kizlarini vazgecircekler, ya da oglunuzla konusun biraz beklesin, birikim yapsin oyle. Oglunuz ne is yapiyor su anda geliri nedir?

Gösterişten anli sanli düğünden bahsedenlere ben sade nikah diyemem

Tesekkur ederim oncelikle oglum su zihniyette onu bana alda nasil alirsan al kafasında

Sanırım oğlun uzatılmış olan ergenliği yaşıyor
Karşı aile ile durumunu anlatacaksın
Evlilik istiyor ama o olgunlukta olduğunu sanmıyorum, ellin kızına da yakacak daha annesin durumunun farkında olmaması çok üzücü halen bir hayal dünyadında sanki oğlunuz, ayrıca gerçekleri idrak etmemekte direniyor, allah sabır versin size hep 3 rakamın uğursuzluğuna inananlardanım ben
3 çocuk çok büyük bir yük birde baba da yok

Maddi durumunuzun iyi olmadığını oğlunuz biliyordur. Sizden beklentisi ne tam olarak? Nasıl alacaksınız istediği şeyleri, öpücükle mi veriyorlarmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…