Mrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
İsyan etmiyorum her dakika şükrediyorum Allah a beni üzen yipratan onun ağlamaları onun mutsuz olduğunu düşünmem ilk bebegim olduğu icin ne kadar sürecek bu donem hic bilemiyorumCennet neden annelerin ayaklari altina serilidir? Kolay degil anne olmak!!Hemen isyan etmeyin.
Daha 3 aylik degil mi? Onunda agrilari vardir.Sizin yokmu? Bir süre sonra düzelir,gece uykulari uzar.Adapte olamadi henuz dunyaya..
Kücücük size muhtac bir bebek!Sakin isyan etmeyin,hersey duzelir.
ben bu sorunu tam 10 ay çektim hala 3yaşına girecek gece kalkıp ağlar karnı ağrısa lohusalık sendromu şuan yaşadıkların bitkisel çaylar iç kendine telkin ver buda geçer inşaallah zaman su gibi akıyorMrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
Mrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?