- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
Mrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
yazdıklarını okudum aynen benim beşima gelen şeyler bende bebeğim dogunca hep uykusuzluk yaşadım yarım saat yatsaydım sanki tam gün yatmış gibiydim kaynanam sağ olsun bakardı amayine bulanım ,sitresliydim çatardım her yere eşim anlayışlıydı yardımcı olmaya calışırdı ama bazen ona çok sinirlenirdim bana hep cennet niye annelerin ayaği altında tabi çekeceksin diyordu biz çekseydik bizim ayağımız altında olurdu derdi arsız ve huysuz bir çocuğun varsa bunlar hep devam eder benim çocuk 2 yaşında ama hala geceleri huysuz üstelik buna rağmen de hamileyimMrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
Mrb arkadaslar ben 1 yıl önce evlendim evlendikten 9 ay 1 gün sonradan kızım doğdu su an 3 aylik olan bebegim cok gazli kolil bir bebek uyumuyor sürekli agliyor kucağımda taşımaktan belim koptu ayağımda ve beşikte sallamaktan kolum bacağım cok ağrıyo kayınvalidem bizde kalıyor bana yardımcı oluyo sürekli sagolsun eşimde öyle ama dogum yaptığımdan beridir huzursuzum onun ağlamasına dayanamıyorum cok cok uykusuz ve yorgunum bı bebek sahibi olmanın güzelliğini hala anlayabilmiş değilim ayrıca esime cok düşkünüm yanimdayken bile özlerdim hep ama su anda 5 dk bile sarılıp sohbet edemiyoruz evliliğimden de bisi anlayamadım zaten bu hep boyle mı olacak annelik boyle bisey mı ne zaman mutlu hissedicem kendimi bı yandan da kendime kızıyorum sağlıklı bir bebegim var esimle aram cok iyi k.vaildemle de öyle ama yinede bir huzursuzluk ve mutsuzluk var tecrübeli anneler yaşadığım normalmi yoksa ben anormal miyim cevaplarınız icin şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?