anneligin sorgulanması:(

ah canım öylemi
ne bekliyordunki sen sonucta bu kocan için evladını bırakmış birisin
sana saygı duymalarını filan beklemiyordun sanırım

1
ah canım öylemi
ne bekliyordunki sen sonucta bu kocan için evladını bırakmış birisin
sana saygı duymalarını filan beklemiyordun sanırım
evet ya çok haklısın bende öyle düşünüyorum zatende sen nie bana bu kadar taktınki sen kimsin yada ben senin yorumun oldu foruma dahi girmiyorum sende beni görme ok benim hesabımıı allaha kaldı sen kkimsin karışma hakkını nerde buuyorsunn sen beni kınadıgın için basına ageldigi zaman gel karşıma okk

yorum yapıyorum suçmu
yani kayınbabana ne alınıyorsun ona bu hakkı sen verdin
son cümlene ise hiiiç eyvallah etmiyorum canım benim şu hayatta sahip olduğum en güzel ve tek güzel sey cocugum . sabah uyanmam ve aksam eve heveslı heveslı gıtme sebebım yıne cocugum.

Erkekler ev isi , cocuk bakmak , temizlik yemek yapnak bunlari cok kolay saniyorlar...

Ozaman 1 gun senin yerine gecsin , ayrica tavir almalisin esine ..
Madem konusmaktan anlamamis ..
Kesinlikle iyi bir derse ihtiyaci var..

yani fevri davranan biri değilim ama ben herhalde borçta olsa işten çıkarım, çocuğa da kendim bakarım ne kv ne de eşim dokunamaz daha

Hödük. Kendi çok biliyorsa anneliği kendi yapsın, sana öğreteceğine. Kendi kalkıp çocuğuyla ilgilenmekten aciz ama senin anneliğine gelincede profesör kesiliyor öyle mi ? Yerinde olsam o pişman olana kadar da konuşmazdım valla.

En başından gık demeden evin temizlik,yemek bütün sorumluluğunu üzerinize alır
Çocuk doğunca çocuk bakımını da ekler bir de dışarda çalışmaya devam ederseniz
Kusura bakmayın daha çok bu muameleyi görürsünüz
Herşey yarı yarıya,evi topla toplamıyorsanız haftalık kadın alacağız
Yemeği ben yapıyorum toplamak senin
Haftada birkaç gece çocuk sende diye sorumluluk vereceksiniz
Siz eşinizehizmetçilik yapmak için doğmadınız
Bir de Kadir kıymet bilmezler böyle işte
Çok kızıyorum kadınlara kendilerine böyle davrandırttıkları için
Kocan otursun sen diğer herşeyi yap
Oh ne ala

çocuk yalnız senin çocugun sanki.. hastasın nolmus bakıverse... o ne biçim baba? sen hem çalışıyorsun hem evle ilgileniyorsun hem çocukla... o napıyor ?

şiddetle katılıyorum...

Ben hep diyorum yine diycem . Bu erkekler kadinlarin damarina basmasini iyi biliyor. Kadincagiz anlattiklarina gore iyi bir es anne olmak icin cabaliyor. E hassas noktasi. Erkek de canini yakmak istediginde bunu kullaniyor inan bilincli yapmiyor arkadasim. Esin senin bunlari yaptiginin farkinda zaten ki bu damarindan yakalamak istemis. O anlik kizginlik iste. Takilma aglama ama ona da biraz borak isleri ki accik anlasin

gxuxzelkxixzMS , ilk evliliğinden olan oğlunun velayetini alamadınmı. 2 sene oldu sanırım..

Son düzenleme:
madem kotu bi anneyim tamam o zanan bari sizin icin yaptiklarimin hicbirini yapmiyorum der hicbiseye de elimi surmezdim.

ne insanlar var ya çok üzüldüm ne sebeple peki ne gibi bi gerekçeyle?

Konuyu yorum yapanların analıklarına getirmeyelim lütfen, konu sahibesi denizz2013, onun konusuna yorum yapınız.

Reactions: anu
klasik türk erkeği düşüncesi..kadın doğurdu diye niçin kadın bakmak zorunda..kedisi köşe yastığı gibi..çene papuç gibi..siz yaranamıyorsunuz..bırakın evi yemeği kendi yapsın..böyle erkeklerin gözünde kadın bir makine olarak görüyorlar..böyle bir adama yemeğini yap evi topla..ondan sonra ağır sözler..evlilikte eşit olmalı..ben kızımada dedim mümkünse türk erkeği olmasın..ama yinede büyük konuşmayayım..gönül işi..

eşin daha çok çalışıp seni çalıştırmasın size baksın sen de oğlunla 7/24 krallar gibi ilgilen o halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…