- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi denizz2013
-
ah canım öylemissenin kayınbaban anneline laf etmiş benim kayınbaba hem hakaret etti hem çocuklarımı elimden almakla tehtit etti ve ogün bugündür grşmüyorum 4 ay oldu gitmiyorum çokta mutuyum kafam rahat sanki kendiler dünyanın dört dörtlük insanı kendini begenmiş yaratıklar
evet ya çok haklısın bende öyle düşünüyorum zatende sen nie bana bu kadar taktınki sen kimsin yada ben senin yorumun oldu foruma dahi girmiyorum sende beni görme ok benim hesabımıı allaha kaldı sen kkimsin karışma hakkını nerde buuyorsunn sen beni kınadıgın için basına ageldigi zaman gel karşıma okkah canım öylemi
ne bekliyordunki sen sonucta bu kocan için evladını bırakmış birisin
sana saygı duymalarını filan beklemiyordun sanırım
yorum yapıyorum suçmu1
evet ya çok haklısın bende öyle düşünüyorum zatende sen nie bana bu kadar taktınki sen kimsin yada ben senin yorumun oldu foruma dahi girmiyorum sende beni görme ok benim hesabımıı allaha kaldı sen kkimsin karışma hakkını nerde buuyorsunn sen beni kınadıgın için basına ageldigi zaman gel karşıma okk
Hödük. Kendi çok biliyorsa anneliği kendi yapsın, sana öğreteceğine. Kendi kalkıp çocuğuyla ilgilenmekten aciz ama senin anneliğine gelincede profesör kesiliyor öyle mi ? Yerinde olsam o pişman olana kadar da konuşmazdım valla.Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyimçok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
şiddetle katılıyorum...En başından gık demeden evin temizlik,yemek bütün sorumluluğunu üzerinize alır
Çocuk doğunca çocuk bakımını da ekler bir de dışarda çalışmaya devam ederseniz
Kusura bakmayın daha çok bu muameleyi görürsünüz
Herşey yarı yarıya,evi topla toplamıyorsanız haftalık kadın alacağız
Yemeği ben yapıyorum toplamak senin
Haftada birkaç gece çocuk sende diye sorumluluk vereceksiniz
Siz eşinizehizmetçilik yapmak için doğmadınız
Bir de Kadir kıymet bilmezler böyle işte
Çok kızıyorum kadınlara kendilerine böyle davrandırttıkları için
Kocan otursun sen diğer herşeyi yap
Oh ne ala
nasıl?ilk evliliğinden olan oğlunun velayetini alamadınmı. 2 sene oldu sanırım..
nicki yazmayı unutmuşum,ekledim.nasıl?
madem kotu bi anneyim tamam o zanan bari sizin icin yaptiklarimin hicbirini yapmiyorum der hicbiseye de elimi surmezdim.Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyimçok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
ne insanlar var ya çok üzüldüm ne sebeple peki ne gibi bi gerekçeyle?ssenin kayınbaban anneline laf etmiş benim kayınbaba hem hakaret etti hem çocuklarımı elimden almakla tehtit etti ve ogün bugündür grşmüyorum 4 ay oldu gitmiyorum çokta mutuyum kafam rahat sanki kendiler dünyanın dört dörtlük insanı kendini begenmiş yaratıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?