anneligin sorgulanması:(

senin vicdanın rahatsa kimin ne dediğinin ne önemi vaR ?
sıkma canını bence tavırda yapma.
ilgilen demişsin ya bakmak zor geldiğinden bahaneler uydurmuş işte.

Ne kadar çok yaparsan daha fazlasını bekler erkekler.
Boşuna dememişler erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın diye.
Millet kv ye çocuk bırakırken yedek kıyafet, bez bile koymuyor yanına, bırak senin gibi çocuğun yemeğini yapmayı.
Az yapanların daha çok kıymeti oluyor. Saçını süpürge edenlerin kıymeti bilinmez hiç. Çocuğuna daha çok vakit ayır gerisi eksik kalıversin. Madem çalışıyorsun tut bir yardımcı yapsın ev işini ütüyü.
Milletin karısı hem çalışmaz, altında araba, çocuğun bakıcısı var, gezer tozar. Hala şikayet eder çok yoruluyorum diye, emin ol eşi de daha çok kıymetini bilir. Bu işler böyle bence.
Bir tanıdığım eşinin işi için İstanbul'dan Ankara'ya taşındı. 2 çocuğun bakıcısı var. Kendisi çalışmıyor. Altında arabası var. Bakıcı izne gidince çocukların kıyafetlerini bile bulamıyor. Neymiş efendim Ankara'da sosyal hayat , arkadaş yokmuş İstanbuldaki gibi. Sıkılıyormuş diye adam işten ayrıldı tekrar istanbula geldiler. Yaaaa!!

Kizlar kusura bakmayin yazamadim o laf o kadar zoruna gitti ki oğlumu aldim gezmeye ciktim evde durmak istemedim disarida karnimizi doyurduk gezdik pasamla:)simdi eve geldim ama yemek yapmicam camasirlarini öylece biraktim yarin için utulu olan gomlegni pantolonunu vs dolaptan aldim sakladim ki utulu bisey bulamasin diye oğlumun oyuncaklar ini sactim etrafa daginik olsn diye bakalim gelince napcak

Maşallah valla öyle koca bize denk gelmez:)

Bir odun vakası daha ...hayret. Eşin nekadar anlayışsız ...eskidende böylemiydi

işten çıkıp evde oturun. çocuğunuza da siz bakın. kv de de bakmasın çocuğa. köle yerine koyuyor bazı erkekler. dışarda çalış içerde çalış çocuğuna bak bir de azar işit. ne ala memleket. o çalışsın baksın eve.

bir sabah uyandırıldı,çocuğuna bir süre bakması için diye anneliğe laf eden adamın;babalığına laf ederim arkadaş....

konuşanlar gibi birgün sen anne ol hem çalış hem ev işi yap hem çocuğa bak de anası ev hanımımıydı onu övüyor ikimizin para tatlı gelmiyosa o zaman bak bakalım ikimize de

Baba olarak ona da sorumluluklar yükleseydiniz, çalışan bir anne olarak kendi kıymetinizi daha
çok bilseydiniz, 5 saat uyku ile işe gitmek yerine babacık da uykusundan azıcık feda etseydi, kıysaydınız kocanıza..

Atıp tutması, saçmalaması bu kadar kolay olmazdı diyorum..

kesinlikle katılıyorum size

sizi çok iyi anlıyorum. hiç üzmeyin kendinizi. erkek milletine yaranılmaz. bende kendimi paralayanlardandım. ama şimdi akıllandım. ütüler dağ oluyo yapmıyorum sadece kendi ütümü yapıyorum. sürekli yardım istiyorum. sürekli söyleniyor kendileride.ama umrumda değil. çalışma otur evinde diyo. tamam diyincede yan çiziyor. sıkar tabi. o zaman paşa paşa bana yardım edecek.

aradaki sayfaları okuyamadım belki verilmiştir böyle bir öneri: işten bir hafta izin alsanız, hatta tabi öncelikli olarak bir doktora gidin bel ağrınız için, belki rapor da almanız gerekebilir. Raporlu ya da izinli olduğunuzu ilk başta söylemeyin, madem çocuğuma bakamıyorum iyi anne değilim, işten ayrıldım bundan sonra sadece çocuğumla ilgileneceğim diyin, paçası tutuşsun azıcık :)

Canim öğretmenim ben isten cikma bi luksum yok biliyor bunu ama aksam evin halini görünce bi tuhaf oldu bende hic umursmadm oğlumu uyuttum simdi de TV basinda elimde tel buraya girdim her taraf her yerde ama umrumda degil

Valla keşke basarabilseydim ben sadece elimden geleni yaptim onu fazla rahat ettirdim sanirim ki bu hale geldik

Öyle yapym şuan konusmuym zaten çok kotu oldum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…