- Konu Sahibi denizz2013
-
Maşallah valla öyle koca bize denk gelmez:)Ne kadar çok yaparsan daha fazlasını bekler erkekler.
Boşuna dememişler erkeğin iki tabağı varsa birini kıracaksın diye.
Millet kv ye çocuk bırakırken yedek kıyafet, bez bile koymuyor yanına, bırak senin gibi çocuğun yemeğini yapmayı.
Az yapanların daha çok kıymeti oluyor. Saçını süpürge edenlerin kıymeti bilinmez hiç. Çocuğuna daha çok vakit ayır gerisi eksik kalıversin. Madem çalışıyorsun tut bir yardımcı yapsın ev işini ütüyü.
Milletin karısı hem çalışmaz, altında araba, çocuğun bakıcısı var, gezer tozar. Hala şikayet eder çok yoruluyorum diye, emin ol eşi de daha çok kıymetini bilir. Bu işler böyle bence.
Bir tanıdığım eşinin işi için İstanbul'dan Ankara'ya taşındı. 2 çocuğun bakıcısı var. Kendisi çalışmıyor. Altında arabası var. Bakıcı izne gidince çocukların kıyafetlerini bile bulamıyor. Neymiş efendim Ankara'da sosyal hayat , arkadaş yokmuş İstanbuldaki gibi. Sıkılıyormuş diye adam işten ayrıldı tekrar istanbula geldiler. Yaaaa!!
Ki inan ben çocuk dengeli beslensin karaduzen olmasin diye liste yapym ogluma özel her hafta sebzesi meyvesi eti baligi vs hepsini ayarliyrm filan ama haklisin valla erkek milletine yaranamiyrsnMaşallah valla öyle koca bize denk gelmez:)
Selam arkadaşlar canim çok Sikkin sabahtan beri ağlamaktan basima agri girdi
Bir kaç gündür belin çok agriyordu öyle ki sabah yataktan kalkarken gözümden yas geliyordu.bu sabah da oğlum uyandi kalktm kahvaltisini filan yaptirdim tekrar uzandim. Anne kalk diye yanima geldi ben de esimi kaldirip çocukla biraz ilgilensen iyi değilim dedim. Demez olaydim benim nasil bir anne olduğumu zaten biliyormus çocukla ilgilenmiyormusum annesigil daha iyi bakiyormus cocuga-calistgm için KV bakiyo oğluma-daha neler neler o kadar zoruma gitti ki ben elimden geldiği kadar bakiyorum evime isime ogluma yetişmeye calisiyorum yorgunluktan öldüğüm zamanlarda dahi herşeye kosturuyorum yeri geliyor beş saatlik uykuyla günü geciriyorum oğlumu uyutup ertesi günün yemeğini yaparm evi toplarim temizlerim oğlumun yiyeceğini bile hazırlar KV te veririm anne bunlati yiyecek bugün diye ben kotu bir anne miyimçok zoruna gitti eşime nasil bir tavir almaliyim sizce
kesinlikle katılıyorum sizeBeyler çocuk bakımının sadece anneye ait olduğuyla alakalı sıkı bir eğitim ve tecrübeden geçtiklerinden eşlerinden (çalışan bile olsa) aynı şeyi bekliyorlar.
Kadın çalışır, evine kendine yetişir, eşini hoş tutar.. yetmez fedakarlığın dibine vurur çocuğu için fedakarlık yapar.
Yapamıyorsa, yardım istiyorsa yetemiyordur.
Halbu ki anneleri kaç kere yardım istemiştir onlardan? Ama eşleri..
"Sofrayı toplamama yardım eder misin?".. "çocukla biraz ilgilenir misin?" .. "çayı demler misin?"...
Baksana istekler bitmiyor, yetişemiyor işte bu kadın beceremiyor, halbuki annem öylemiydi, suyumu bile ayağıma getirirdi..
Şimdiki kadınlarda iş yok annemin gözünü seveyim..
Hay sevemez ol inşallah,
Rabbim içlerine biraz ya biraz merhamet versin.
Soruna gelince tavır falan takınma, kendini de geri çekme..
Tavrı sert oldu diye yardım istemekten de çekinme, eşşek gibi yapacak afedersin.
Canim öğretmenim ben isten cikma bi luksum yok biliyor bunu ama aksam evin halini görünce bi tuhaf oldu bende hic umursmadm oğlumu uyuttum simdi de TV basinda elimde tel buraya girdim her taraf her yerde ama umrumda degilaradaki sayfaları okuyamadım belki verilmiştir böyle bir öneri: işten bir hafta izin alsanız, hatta tabi öncelikli olarak bir doktora gidin bel ağrınız için, belki rapor da almanız gerekebilir. Raporlu ya da izinli olduğunuzu ilk başta söylemeyin, madem çocuğuma bakamıyorum iyi anne değilim, işten ayrıldım bundan sonra sadece çocuğumla ilgileneceğim diyin, paçası tutuşsun azıcık :)
Ettim zaten canim uzun bir mesaj attim ise gittiğinde gelme eve dedim ama geldi yine şimdide yaranmaya calisiyo meyve soyuyo filan yüzüne bakmiyrmbir sabah uyandırıldı,çocuğuna bir süre bakması için diye anneliğe laf eden adamın;babalığına laf ederim arkadaş....
Aslında uzun biraz şöyle soyleyym isin içine ailesi girince her şey degistiBir odun vakası daha ...hayret. Eşin nekadar anlayışsız ...eskidende böylemiydi
Valla keşke basarabilseydim ben sadece elimden geleni yaptim onu fazla rahat ettirdim sanirim ki bu hale geldikBaba olarak ona da sorumluluklar yükleseydiniz, çalışan bir anne olarak kendi kıymetinizi daha
çok bilseydiniz, 5 saat uyku ile işe gitmek yerine babacık da uykusundan azıcık feda etseydi, kıysaydınız kocanıza..
Atıp tutması, saçmalaması bu kadar kolay olmazdı diyorum..
Öyle yapym şuan konusmuym zaten çok kotu oldum çünküHödük. Kendi çok biliyorsa anneliği kendi yapsın, sana öğreteceğine. Kendi kalkıp çocuğuyla ilgilenmekten aciz ama senin anneliğine gelincede profesör kesiliyor öyle mi ? Yerinde olsam o pişman olana kadar da konuşmazdım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?