İnsanın imanı ve merhameti olmayınca ne yapsanız boş
Evlat her şeyden önce Allah'ın emanetidir, ana-babalar bile çocuğun sahibi değildir aslında
Yavrucağa çok üzüldüm, anneyi değiştiremezsiniz insan ne ise odur ama ancak o çocuğun hatıralarında sevgiyi temsil eden komşu teyze olabilirsiniz. Benim hatıralarımda var öyle biri, annemle babam ayrıldığında ben babamla kaldım, erkek ne kadar çocuk bakar işte 6 yaşındaydım, karşı komşumuz Ayşe teyze torun torba sahibi yaşlıca bir hanımdı, her sabah beslenmemi kontrol eder, evde bir şeyler yapmışsa ilave eder, haftada iki gün okul yakamı yıkardı, beyaz yakalar vardı o zaman. Zaman geçti büyüdüm, ev işlerini, yemek yapmayı, namaz kılmayı, komşuluğu hep ondan öğrendim. Bir genç kızın ihtiyaç duyacağı tüm bilgileri de ondan öğrendim, evde yalnız olduğum için gözü hep üzerimdeydi. 14 yaşımda annemin yanına taşındığımda onu bırakmak çok zor geldi bana, bir kaç yıl sonra da vefat etti Ayşe teyzem, 25 yıl geçti üzerinden ama hatırası hala çok canlıdır, bana çok şey öğretti, her şey bir yana çocukluğumun o çok zor döneminde inanılmaz bir sevgi ve güven aldım ondan, Rabbim nurlarda yatırsın. Siz de o küçük yavruya böyle bir sevgi verebilirsiniz, fazlası elden gelmez maalesef