allah
sana tez zamanda cocuk nasıp eder canı m ınsallahhh
Evi felaket pis canımÇocuğun cinsiyeti ne?
Ne fark eder de meraktan soruyorum.
Çok üzüldüm...
Ama belliki annesi çocuğu ile ilgili akıl verenlere kızıyor, dinlemiyor. Başka şekilde yaklaşmak lazım. Nasıl bilemedim ama..Etrafınızda yaşı geçkin, bilge tatlı bir teyze filan varsa belki...
Kadının kaç çocuğu var, nedir bu bıkkınlık, evi nasıl temiz mi, her işinde böyle üşengeç mi, depresyonda filan mı, sağlık sorunu, eşiyle sorunu mu var.. Bunlarla ilgili olabilir belki bu tavrı...
Ki onu haklı çıkarmaz ama...
Allah mübarek günler hürmetine, burada ve her yerde evlat isteyen, güzel büyütebilecek olan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah.
Hayırlı evlat versin.. Hayırlı anne-baba olmak nasip olsun..
Aynen dio bütün oturalım lak lak edelim istiyor benide bunaltıyor gelmicem işim var vs dedimmi surat yaoıyordısardakı sohbet kadına tatlı gelıyor
o kendıne gore temızdır de temızlık ıcten gelen bı durum onun evlat ve temızlık anlayısı bu ne temızlıgı ogretebılırsın ne cocuk egıtımını cunku o kendınce bılıyor en ıyısını . o yuzden elden gelen yok canım
Öyle canım vallahaherkes anne olamıyor işte feracelim
Onkar çok uzak onlar buraya geldiler gurbete yani ailesini tanımıyorumKadinin yaptigi resmen ilgisizlik. Bu kadinin muhabbeti de okadar igrenc ve pisdir. Ben yerinde olsam o kadin la birdaha görüsmezdim ya evimde de istemezdi. Tabi cocuga yazik ama ne yapacaksin? Cocugu dövüyorsa sikayet et. Etmiyorsa da sikayet et. Bide annesine yada kayinvalidesine anlatin bunlari taniyorsaniz onlari
Oo durum baya vahimmiş.Evi felaket pis canımburam buram koku geliyor yani sana şöyle diyim onun evinde su dahi içmiyorum kocasıyla arası kötü adam odunun teki çocuk kız ..Var öyle teyzeler ama o hep aynı şyi yapıp yüzünü ekşitiyor
Benim bir derdim var kızlar bu derdim 1-2 senedir var artık sabrım taşıyor içim acıyor..
Komşumuz ve onun evladına ilgisizliği cidden beni üzüyor..
1-2 senedir belki ben böyle düşünüyorum anne o dedim sustum..
Size birkaç hadiseden bahsedeyim sizde ona göre bana yardımcı olun kardeşlerim..
Bunda birkaç gün önce balkonda (dışarda) oturuyoruz her zaman olduğu gibi çocuğu dışarıda, o serin,soğuk havada uyutuyor yahu gir içeri uyut pijamalarını giydir,güzel güzel yıka elini,yüzünü.. neyse çocuğun beli abartmıyorum ful açık "canım beli açık ört,hasta olur,esiyor"dedim bir kere örttü "canım bak gene açıldı sonra hasta olmasın"dedim her zaman yaptığı gibi yüzünü ekşitti bişe olmaz ya nolcak uyusun yatırcam zaten dedi..
Gelelim bu akşam ki mesele
Gene baktım sokakta oturuyoruz çocuğu salladı,uyudu çocuğu attı içeri hemen geldi yahu o çocuk elleri pis,sokakta gezmiş pijamasız gün boyu giydiği o rahatsız kıyafetle yatırdın yahu yazık değil mi?
Ben her çocuğu severim,öperim,çocukla çocuk olurum ama bu çocuğa midem almıyor çünkü pis kokuyor çapaklı, hiç eğitilmemiş...seviyorum çocuğu sık sık bana bırakır bakarım oda beni çok sever ama ilgi alaka yok annesinden yana..
Çocuğun hiç oyuncağı yok veriyor eline telefonu açıyor bir şarkı bu bu yani...
Ben çok üzülüyorum annelik bu mu? bunlar sadece bir iki olay size daha anlatmadığım bir sürü üzücü olay var..
Bu kadar gül gibi anne olmak için ne acılar çeken kadın görüyorum...Rabbim bu ayda onlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin..Anne olmakla anne olunmuyormuş bunu öğrendim
İnşallahOo durum baya vahimmiş.
Valla Allah akıl fikir versin ne diyelim, inşallah kendine gelir de şu içinde olduğu durumdan kurtulur, kendi de evladı da
Allah size sabır versin diyecek bir şey bulamadım.Benim bir derdim var kızlar bu derdim 1-2 senedir var artık sabrım taşıyor içim acıyor..
Komşumuz ve onun evladına ilgisizliği cidden beni üzüyor..
1-2 senedir belki ben böyle düşünüyorum anne o dedim sustum..
Size birkaç hadiseden bahsedeyim sizde ona göre bana yardımcı olun kardeşlerim..
Bunda birkaç gün önce balkonda (dışarda) oturuyoruz her zaman olduğu gibi çocuğu dışarıda, o serin,soğuk havada uyutuyor yahu gir içeri uyut pijamalarını giydir,güzel güzel yıka elini,yüzünü.. neyse çocuğun beli abartmıyorum ful açık "canım beli açık ört,hasta olur,esiyor"dedim bir kere örttü "canım bak gene açıldı sonra hasta olmasın"dedim her zaman yaptığı gibi yüzünü ekşitti bişe olmaz ya nolcak uyusun yatırcam zaten dedi..
Gelelim bu akşam ki mesele
Gene baktım sokakta oturuyoruz çocuğu salladı,uyudu çocuğu attı içeri hemen geldi yahu o çocuk elleri pis,sokakta gezmiş pijamasız gün boyu giydiği o rahatsız kıyafetle yatırdın yahu yazık değil mi?
Ben her çocuğu severim,öperim,çocukla çocuk olurum ama bu çocuğa midem almıyor çünkü pis kokuyor çapaklı, hiç eğitilmemiş...seviyorum çocuğu sık sık bana bırakır bakarım oda beni çok sever ama ilgi alaka yok annesinden yana..
Çocuğun hiç oyuncağı yok veriyor eline telefonu açıyor bir şarkı bu bu yani...
Ben çok üzülüyorum annelik bu mu? bunlar sadece bir iki olay size daha anlatmadığım bir sürü üzücü olay var..
Bu kadar gül gibi anne olmak için ne acılar çeken kadın görüyorum...Rabbim bu ayda onlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin..Anne olmakla anne olunmuyormuş bunu öğrendim
AMİİİİNAllah size sabır versin diyecek bir şey bulamadım.
Sen istersen bir kez daha oku "size anlatmadığı daha bir sürü üzücü olay var"yazımıda iyice oku gözünden kaçtı galiba 2 senedir tespitim sonucu ben böyle anladm hava çok soğuktu ve vbeli çocuğun ful açıktı bende her insan gibi beli açıldı dedim..Oncelikle o cocuk usur tayfasina cok kizdigimi soyleyerek gireyim konuya.
Size kalsa 30 derecede kazak giyecek neyse ben cocuklarimi sakinmiyorum mikroptan soguktan vs ve coook nadir hasta olurlar. Turkiyeye geldigimde bikiyorum karisan insanlardan.
Bu konuda en takildigim uyuyan cocugu eve birakip cikmasi oldu.
Iste buna hic gelemiyorum ama dikkat ettim ki bunu yapan cok anne var turkiyede. Markete bile gidiyorlar uyuyan cocugu birakip. Ya da kapinin onune oynamaya gonderiyorlar falan.
Yasadigim ulkede bunlari yaptigi duyulsa cocugu elinden alirlar mesela.
Pis diye, usudu diye, telefon verdi diye degil ama bu sorumsuzluk icin aninda alirlar cocugu.
Bunlari yazma ihtiyaci hissettim. Cunku siz konuda cok farkli yerlere takilmissiniz. Pijamayla uyumak falan. Disaridan uyuyarak gelen cocugun uzerini degisirseniz uyanir. Herkes oyle ustuyle birakir. Takilmaniz gereken evde yalniz birakmasi olabilirdi.
Aynı zaman cocuk dışarda uyumadı onu dışarda "Uyuttu" siz bence bi okumanızı tekrar gözden geçirinOncelikle o cocuk usur tayfasina cok kizdigimi soyleyerek gireyim konuya.
Size kalsa 30 derecede kazak giyecek neyse ben cocuklarimi sakinmiyorum mikroptan soguktan vs ve coook nadir hasta olurlar. Turkiyeye geldigimde bikiyorum karisan insanlardan.
Bu konuda en takildigim uyuyan cocugu eve birakip cikmasi oldu.
Iste buna hic gelemiyorum ama dikkat ettim ki bunu yapan cok anne var turkiyede. Markete bile gidiyorlar uyuyan cocugu birakip. Ya da kapinin onune oynamaya gonderiyorlar falan.
Yasadigim ulkede bunlari yaptigi duyulsa cocugu elinden alirlar mesela.
Pis diye, usudu diye, telefon verdi diye degil ama bu sorumsuzluk icin aninda alirlar cocugu.
Bunlari yazma ihtiyaci hissettim. Cunku siz konuda cok farkli yerlere takilmissiniz. Pijamayla uyumak falan. Disaridan uyuyarak gelen cocugun uzerini degisirseniz uyanir. Herkes oyle ustuyle birakir. Takilmaniz gereken evde yalniz birakmasi olabilirdi.
Ben de ondan bahsediyorum. Bize anlatmak icin bunlari secmenden.Sen istersen bir kez daha oku "size anlatmadığı daha bir sürü üzücü olay var"yazımıda iyice oku gözünden kaçtı galiba 2 senedir tespitim sonucu ben böyle anladm hava çok soğuktu ve vbeli çocuğun ful açıktı bende her insan gibi beli açıldı dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?