Annelik bu mu? İçim daralıyor :(

Evi felaket pis canım buram buram koku geliyor yani sana şöyle diyim onun evinde su dahi içmiyorum kocasıyla arası kötü adam odunun teki çocuk kız ..Var öyle teyzeler ama o hep aynı şyi yapıp yüzünü ekşitiyor

Aynen dio bütün oturalım lak lak edelim istiyor benide bunaltıyor gelmicem işim var vs dedimmi surat yaoıyor

Öyle bi insanla arkadaşlık yapmamanı öneririm..Değil annelikten insanlıktan nasibini alamamış demek ki..

Herkes anne olamiyor haklisiniz
Ama soyle de bi durum var Turk anneleri cocuklarinin ustune titriyorlar aman beli acildi, aman usuttu vs. Bunun sonucunda anneci erkekler, ailesine tutunarak yasayan ve daha sonra evlenince de kocasina tutunan aile kavramindan kopmayi felaket sayan kadinlar yetisiyor.
Cocuklarin kendi ozguveni icin birakin bazen belleri acilsin, elleri yuzleri kirlensin...
Annem hala ustune hirka al diye rahat birakmaz beni. O yuzden ondan gittigim her km uzaklik icin aile hasreti cekiyorum eksik hissediyorum

Kadinin yaptigi resmen ilgisizlik. Bu kadinin muhabbeti de okadar igrenc ve pisdir. Ben yerinde olsam o kadin la birdaha görüsmezdim ya evimde de istemezdi. Tabi cocuga yazik ama ne yapacaksin? Cocugu dövüyorsa sikayet et. Etmiyorsa da sikayet et. Bide annesine yada kayinvalidesine anlatin bunlari taniyorsaniz onlari

Onkar çok uzak onlar buraya geldiler gurbete yani ailesini tanımıyorum

Oo durum baya vahimmiş.
Valla Allah akıl fikir versin ne diyelim, inşallah kendine gelir de şu içinde olduğu durumdan kurtulur, kendi de evladı da

Allah size sabır versin diyecek bir şey bulamadım.

Oncelikle o cocuk usur tayfasina cok kizdigimi soyleyerek gireyim konuya.
Size kalsa 30 derecede kazak giyecek neyse ben cocuklarimi sakinmiyorum mikroptan soguktan vs ve coook nadir hasta olurlar. Turkiyeye geldigimde bikiyorum karisan insanlardan.
Bu konuda en takildigim uyuyan cocugu eve birakip cikmasi oldu.
Iste buna hic gelemiyorum ama dikkat ettim ki bunu yapan cok anne var turkiyede. Markete bile gidiyorlar uyuyan cocugu birakip. Ya da kapinin onune oynamaya gonderiyorlar falan.
Yasadigim ulkede bunlari yaptigi duyulsa cocugu elinden alirlar mesela.
Pis diye, usudu diye, telefon verdi diye degil ama bu sorumsuzluk icin aninda alirlar cocugu.
Bunlari yazma ihtiyaci hissettim. Cunku siz konuda cok farkli yerlere takilmissiniz. Pijamayla uyumak falan. Disaridan uyuyarak gelen cocugun uzerini degisirseniz uyanir. Herkes oyle ustuyle birakir. Takilmaniz gereken evde yalniz birakmasi olabilirdi.

Sen istersen bir kez daha oku "size anlatmadığı daha bir sürü üzücü olay var"yazımıda iyice oku gözünden kaçtı galiba 2 senedir tespitim sonucu ben böyle anladm hava çok soğuktu ve vbeli çocuğun ful açıktı bende her insan gibi beli açıldı dedim..

Aynı zaman cocuk dışarda uyumadı onu dışarda "Uyuttu" siz bence bi okumanızı tekrar gözden geçirin

Ben de ondan bahsediyorum. Bize anlatmak icin bunlari secmenden.
Halbuki anlatacak daha uzucu seyler muhakak var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…