Bende hep böyle derdim sus kızım o anne derdim ama annelik namına birşey yok ortadaCok üzüldüm... Bazıları dogurmak icin doğuruyo,annelik hissetmeden yada anne olamadan... Gerçekten cok üzüldüm o cocugun annesini secme sansi yok maalesef... Bi evlat dünyaya geldiğinde hayirli evlat diler herkes ama nedense kimse hayirli ana baba dilemez sanki her ana baba hayirli!?!!
Ben çok üzülüyorum nolucak böyle inan bilmiyorimSuan ne kadar kizdim ne kadar ofkelendim bilemezsin cnm.son cumlen beni vurdu zaten...Rabbim islah etsin komsunu baskada bisiy demiycem
Ben çok üzülüyorum nolucak böyle inan bilmiyorim
Evet canım anne olnakla anne olunmuyormuşum bunu gördüm..Allah sizede tez zamanda evlat nasip etsin inşallahBizde ya sabir diyip evlat yolu gozluyoruz iste...
Sanirim biraz vicdan meselesi.
Evet canım anne olnakla anne olunmuyormuşum bunu gördüm..Allah sizede tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
Zaten bugün kavga çıkarmamak için kendimi zor tuttum ortamdan kalktm artık kadının canına kast edeceğim o olacakOzur dilerim ama ben o kadini ne evime alirim ne evine giderim nede disarda bi arada görünmek isterim...canina kanina merhametsiz olan benden uzak dursun!!!
İlgini alakani kes derim.sorarsa da icim almiyo cocuguna davranışını ben bana yakismayanla selami sabahi keserim de.gercekten kati ve net ol.Allah o kuzunun da yardımcısı olsun inşallahZaten bugün kavga çıkarmamak için kendimi zor tuttum ortamdan kalktm artık kadının canına kast edeceğim o olacak
Bunu çok kez denedim aylarca görüşmedim sonra çocuğu dövdüğünü öğrendim (ben varım diyr yapamıyor) tamamen iletişimi kesemiyorum çocuğa acıyorum çocukla ilgileniyorum çünküİlgini alakani kes derim.sorarsa da icim almiyo cocuguna davranışını ben bana yakismayanla selami sabahi keserim de.gercekten kati ve net ol.Allah o kuzunun da yardımcısı olsun inşallah
Peki nereye kadar?????? Bunu dusundunmu??? Kadinla alakani kesip yine bi sorun oldugunda cocugu savunabilirsin.benden cok cekinen vardır ki asla yuz vermem ornek verim arkadasimin komsusu...yarim akilli diye gezer ama degil sadece isine olesi gelio ki benden de cok korkar. Arkadasimin nisanlisi ben benim esim ve arkadasim evde yemek yicez o komsu girdi iceri ama saci basi yarim yamalak kapali hayriye abla benim kocam ve ferdi burda.onlar burdayken bu sekilde girme içeri ya acil ya kapan bidaha uyarmam dedim.ondan beri kadin esimin ayakkabılarını gordugunde yada benimkileri basini bi kapatir boynundan baglar boğulcak sanki okadar sıkı yapar :)))))) ama sorarsan ne muhabbetim vardir ne selamim ne de sabahim. Ama rumeysa de hemen bi toparlanirBunu çok kez denedim aylarca görüşmedim sonra çocuğu dövdüğünü öğrendim (ben varım diyr yapamıyor) tamamen iletişimi kesemiyorum çocuğa acıyorum çocukla ilgileniyorum çünkü
İşte bende öyleyim benim yanımda çocuğa bağıramaz bile evet hep onu düşünüuorum nereye kadar 1-2 senedor artk susuyorum artık napıcam bilmiyorumPeki nereye kadar?????? Bunu dusundunmu??? Kadinla alakani kesip yine bi sorun oldugunda cocugu savunabilirsin.benden cok cekinen vardır ki asla yuz vermem ornek verim arkadasimin komsusu...yarim akilli diye gezer ama degil sadece isine olesi gelio ki benden de cok korkar. Arkadasimin nisanlisi ben benim esim ve arkadasim evde yemek yicez o komsu girdi iceri ama saci basi yarim yamalak kapali hayriye abla benim kocam ve ferdi burda.onlar burdayken bu sekilde girme içeri ya acil ya kapan bidaha uyarmam dedim.ondan beri kadin esimin ayakkabılarını gordugunde yada benimkileri basini bi kapatir boynundan baglar boğulcak sanki okadar sıkı yapar :)))))) ama sorarsan ne muhabbetim vardir ne selamim ne de sabahim. Ama rumeysa de hemen bi toparlanir
Gorusmeleri gidip gelmeleri azalt ama yine tepkini koy cocuga iyi davranmazsa o onda psikolojik olarak etki yapar iz birakir sonrada uzaklas ama denk geldiginde olumsuz biseye yine tavrini belli et derimİşte bende öyleyim benim yanımda çocuğa bağıramaz bile evet hep onu düşünüuorum nereye kadar 1-2 senedor artk susuyorum artık napıcam bilmiyorum
Tamam sağolasınGorusmeleri gidip gelmeleri azalt ama yine tepkini koy cocuga iyi davranmazsa o onda psikolojik olarak etki yapar iz birakir sonrada uzaklas ama denk geldiginde olumsuz biseye yine tavrini belli et derim
Aynen esesimAmiiiinnnn İnşallah. .
Malesef bu karakter meselesi. .
Bende çok dikkat ederim. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?