Annelik duygusunu hissetmiyorum sanki istemiyorum ama mecburmuşum gibiyim

O dönemde üye oldum ben bu siteye.
Benim gibi hamilelik depresyonu yaşayan arkadaşlarım oldu.
Hepside atlattı çok şükür.
İlaç kullananlarda oldu ben kullanmadım.
İlaçsız geçirdim.
Kucağıma alınca geçti benim durumum.
Umarım sizinde geçer gider.
Çok az kalmış zaten doğuma.
Valla herkes şanslı olmuyor.
Dışardan konuşmakta çok kolay.
Başına gelmeyen anlamaz.
Evet az kaldı Allahın izniyle alsam kucağıma inşallah. Aynen öyle başına gelmeyen anlayamazmış ben çok zorlanıyorum allah düşmanıma yaşatmasın

Herkes hamile kaldığı andan itibaren kabullenecek diye bir kural mı varmış?
Bende çok isteyerek hamile kalmıştım ama hamile kalınca depresyona girdim.
Hatta sizden daha kötüydüm.
Destek aldım neler yaşadığımı o süreçte ifade edebilmem o kadar zor ki Allah kimseye bunu yaşatmasın.
Kimse de bence burda büyük konuşmasın.
Çünkü benim durumuma tamamen hormonların ani yükselmesinin nedeni olduğunu söylemişlerdi.
Hatta kurul toplanacaktı devam edip etmeme kararı alınacaktı.
Yani bu anlattığım çok ciddi bir depresyon haliydi kendimde değildim.
Son güne kadar pişmandım ama onu gördüğüm an kokladığım an hepsi bitti gitti..
Bu ne yaaaa dedim harika bir şey.
Herkes hamile kaldığı an kabullenecek diye bir kaide yok.
Kimisi kucağına alınca kimisi birlikte zaman geçirdikçe anneliği anlıyor.
Annemin ilk sorduğu soru hemşirelere bebeğini sevdi mi olmuş 🥹
Yaaa bu yorum beni ağlattı. Ne güzelsiniz, hep mutlu olun :cry:

Ufkumu açıp sizin gibi kararsız idaresiz ne yaptığımı bilmeyip yaptığım şeye de pişman olacaksam ufkum açılmasın daha iyi bir insan ne istediğini bilecek ne istemediğini de
Hepimizin aklı iradesi var kimse kimseyi zorla yatağa atıp bebek yaptırmıyor yarın çıkıp hislerimden emin degilim aldırmak istiyorum derse sasirmiayin basbasya simariklik bu
Bunu keşke korunmadan beraber olurken düşünseydiniz şimdi böyle deme luksunuz yok kusura bakmayın hayat bizim şımarıiklarimiza göre yönlenmiyor bebek hayalîyle yanan binlerce insan var .
anne misin? Gebelik yaşadın mı?

anne misin? Gebelik yaşadın mı?
Yok anacım sanmıyorum. Fesat insan yorumu bu nerde görsem tanırım. Allah akıl fikir versin yani. Zaten hamileliğin ilk aylarindan tut son aylarına kadar bu kaygılarla geçer bazen yoğun bazen az. hatta lohusa depresyonu denen bir şey vardır ki Allah kimseye vermesin. Galiba bunlardan haberi yok. Konu sahibini daha da kötü etmek gibi bir gayesi olabilir ya da dediğim gibi fesat.

Back
X