- Konu Sahibi siyah ve beyazxixm
-
ben hiç bi zaman anne olamıyacam gibi bir his var içimdeeeee
inşallah ama 6. hissim kuvvetliii vee bekliyorummm olmadııı ama asla isyan filan etmiyorum ben çok sabırlıyımdır insan herşeye alışırrrrrr
ben hiç bi zaman anne olamıyacam gibi bir his var içimdeeeee
bırde su var dogdugunda kucagına verıyorlar o an cok kötü oldum ben herkes nasıl bılmıyorum ama ben kendı yaşadıklarımı anlatıyorum aglaması falan var ama en güzeli onunla gecırdıgın vakıt ....
gülmesi hareketleri oynaması aglaması bile cok guzel oluyor.....
dün dogum günüydü 3yasını doldurdu ALLAHın izniyle inşallah ........
yoruldu hemen uyuyup kaldı uyrken bıle seyretmesı cok güzel ........
özellikle ilk dogum yaptıgımda devamlı uyudugu için uyandırıp sevesim geliyordu.......
veee kızımla gezerken cok mutlu oluyorum buyumuste anne kız gezıyoruz dıyorum kendı kendıme .......
YAP YAP ÇOK GÜZEL OLUYOR....[/QUOT
ne kadar güzel,allah sağlıklı sıhhatli çoookkk uzun ömürler versin bebeğiniz ve size.
Henüz anne adayıyım,ama bebişimin içimdeki kıpırtıları bile bugüne kadar yaşadığım en büyük mutluluk.Allahın izniyle kucağıma alınca kimbilir nasıl muhteşem olacak.Arkadaşların çocuklarıyla gezerken onlarla gurur duyarken çok özenirsin ama.Bende 4 yıl düşünmedim ama nereye kadar dedim sonra.İkinizin aşkınızın bi parçası olacak düşünsene.Nereye kadar ediyle büdü.Evlilikler çocuk olunca bozulsaydı kimse çocuk yapmazdı.Bir süre sonra herşey monotonlaşınca çok geç kalmış olabilirsin.Bayramlarda herkezin evlatları gelir dahada ilerde torun severler sen otur eşinle evinde.Millete bakma sen onlar konuşur boş boş.Bana dediklerinin hiçbiri çıkmadı milletin.Diyenler pişmanlarmıymış çocuk yaptıklarına.Tam tersi hayata yaşama çocukları için tutunan insanlar var.
bütün annelerin yorumlarını bekliyorum.ben dört senelik evliyim,sadece flimlerde yaşanabilir böyle evlilikler diyebilceğim bir evliliğim var çok şükür.ama benim sorunum çocuk istemiyorum ama eşim çok istiyor.halbuki çocukları çok severim ama anlamıyorum kendimdeki sorun nedir iş kendime geldimi istemiyorum.belkide çevrenin etkisi çocuk olunca evlilikler eskisi gibi olmuyor belki ondan korkuyorum,sanki çocuk olunca eskisi gibi olamayız.annelik nasıl bir duygu bana söylermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?