- 15 Şubat 2013
- 25.656
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.550
- 798
- Konu Sahibi guneshergundogar
Yasi kaç?Büyüksehirdeyiz, bakanımız da yok, bakıcı, kreş, şimdi de ilkokul çağında evde 1-2 saat kendileri idare ediyor. Neden herkes öyle olsun ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasi kaç?Büyüksehirdeyiz, bakanımız da yok, bakıcı, kreş, şimdi de ilkokul çağında evde 1-2 saat kendileri idare ediyor. Neden herkes öyle olsun ki?
Calısmayı sadece maas sgk olarak gördüğünüze göre ev hanımısınız?Herkes birşeyler yazmış ama kimsenin durumu kimseye uymuyor...ülkemizde çalışma saatleri ile kreş saatleri genelde birbirini tutmuyor..kresten sonra birisini bulmak gerekebilir....hele hele cocuk kres yasina gelinceye kadar bakici bulmak ise cok zor...ya para az bulunur..ya istediklerinizi yapmazlar..burada bakıcı ile ilgili kaç konu açıldı..bakıcı tamamiyle şans..bir arkadaşımın, çocuğunun kolunu bakıcı çekti ve omuzundan çıktı..şimdi o kolu ve omuzu hassas...kaç bakıcı değiştirdi.hatta hiç haber vermeden işi bırakan bile oldu....maasimin tamamı bakıcıya gidecekse sadece sgk için calismazdim. ...kendim bakardim çocuğuma...zaten mezarda emekli oluyorsun..birkaç yıl ise geç başlamanın zararı yok..
7-9Yasi kaç?
Kac saat kaliyolar yalniz başlarına merak ettim
1 hafta 2 saat, 1 hafta 1 saat, 1 hafta babaları oluyor yalnız kalmiyorlar. Eşim vardiyalı, işimle evim arası 2 sokak öyle idare ediyoruz.Kac saat kaliyolar yalniz başlarına merak ettim
Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diye
Bende bunların hicbiri yok!
Senin anlama problemin var heralde
Çalışma hayatımda oldu..şu anda çalışmıyorum..cocugumla ilgilenmeyi tercih ettimCalısmayı sadece maas sgk olarak gördüğünüze göre ev hanımısınız?
Cünkü calısan insan bilirki;calısmak sadece maas değildir.
Sosyallesmektir.
Küçük olan sadece dünyanız değilmiş görünüşe göre vizyonunuz ve terbiyeniz de baya küçükmüş ki insanlara hakaret etme hakkını kendinizde görüyorsunuz. İstediğiniz türlü cevap gelmeyince (ki bence ne istediğinizi siz de bilmiyorsunuz) hemen saldırıya geçiyorsunuz. Siz bu kafayla çalışamazsınız zaten..Benim dunyam kucuk olabilir ama seninde dilin uzunmus
Sanırım hepimizin çalışmamakta çok haklısın, biz çalışanlar hep ya çok zenginiz ya bedavaya bakıcımız var dememizi istiyormuşKüçük olan sadece dünyanız değilmiş görünüşe göre vizyonunuz ve terbiyeniz de baya küçükmüş ki insanlara hakaret etme hakkını kendinizde görüyorsunuz. İstediğiniz türlü cevap gelmeyince (ki bence ne istediğinizi siz de bilmiyorsunuz) hemen saldırıya geçiyorsunuz. Siz bu kafayla çalışamazsınız zaten..
1 yaşındaKaç aylık?
Aslında birakabilirsin benim 13 aylık1 yaşında
Calısabilenlerin annesi bakıyo genelde torunlara yada yuksek maaşla calısıyo kendi de eşi de bakıcı tutuyo yada ozel okula yolluyolar okul oncesi sonrası uzun sure bakan olsun diye
Ben çalışıyorum annem bakıyor evt ama annem olmasa da bakıcı tutabilecek maddi olanağa sahibim. Eğer bakacak biri olmasa ve bakıcıya kreşe verecek param olmasa, üreyip çalışmamayı ve çocuklarıma vasat bir hayat ve gelecek sunmayı değil, ürememeyi seçerdim.Anne olduğumdan beri çalışamıyorum
Seneler geçti cocuklarımda ilkokul çağlarında
Onlara bakan olmadıgı icin calısamadım hep
Herkes mi benim gibi ?
Üreyip çalışamamak çocuklara vasat gelecek sunmak vs derken? Çocuklarına bakmayı tercih eden her kadının durumu bu şekilde değil bilin istedim. Genellemeniz baya vasat olmuş ama. çalışan her anneninde mükemmel bir gelecek sunamadığıyla aynı.Ben çalışıyorum annem bakıyor evt ama annem olmasa da bakıcı tutabilecek maddi olanağa sahibim. Eğer bakacak biri olmasa ve bakıcıya kreşe verecek param olmasa, üreyip çalışmamayı ve çocuklarıma vasat bir hayat ve gelecek sunmayı değil, ürememeyi seçerdim.