Annelik ve işim

Mantıklı bir yorum tebrik ediyorum

Hanimefendi mesajlarimi alıntilamissiniz da ben orda baska bir üyenin yazdigina cevap verdim dialog olarak ilerledi yani direk konu sahibine verdigim cevap bu degildi. Konu sahibi yari zamanli calisma yarim maas seklinde calisiyor ve bu sekildeyken 1-2 gunluk gorevlendirmeye tabii tutuluyor bunu istememesi bir haktir isverenin diretmeside mobingtir. Calisan kisi zaten calisma suresini kismak icin maastan feragat etmistir bu mantigi kuramiyo musunuz cidden. Tam zamanli tam maas calisanlar mesaili gorevlere gonderilir. Devlette ücretsiz izin hakkida var 2 sene özelde boyle bir durum yine insiyatiflere kalmis, ben saglikciyim devlet bana 2 sene istersen nobet yasagi koyuyor ozeldeki meslektaslarim yine mobing sonucu gece calistiriliyor neresi ayni hak bunlarin? Ayni ülkede yasamiyoruz heralde . Özelde calisan anneler bas bas bagiriyor ayni meslegi yaptigimiz insanlarla özel/devlet ayrimi oldugu icin.
Devlet imkan saglamiyor demissiniz e bu istekler bastirilirsa nasil saglanabilir belki ileride ucretli izin 16 haftadan 6-9 aya cikicak ? Eskiden 40 gündü.
Konuya bir cok yorum yaptim konu sahibinede konu ile ilgili olan yerde tavsiyemi verdim. Calisan bir anne olarak benim fikrim bu ve degismeyecek

konu kraldan çok kralcıların konuşmasıyla uzamış da uzamış. Allahtan toplumlar anneye karşı pozitif ayrımcılık işinde gelişiyor. Türkiye'de kadınların istihdam oranı %35. bu oranda dahi küçük bir azınlığa sağlanacak imtiyaz batıyor birilerine. kadınlar hiç anne değilmiş gibi çalışsın, hiç çalışmıyormuş gibi anne olsun safsatası savunuluyor resmen. kadınların istihdamının artması için kadına pozitif ayrımcılık yapılmak zorunda. herkes pratikte neyin nasıl olduğunu çok iyi biliyor da teoride herkes idealist çalışan maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…