Merhaba kızlar nereden başlayacağımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum çok üzgünüm. 3ay önce 20haftalık bebeğimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği yüzünden bundan önceki bebeğimde 10ay önce haziran 2015te 16haftalıkken kaybetmiştim. ilk bebeğimde neden düştüğüyle ilgili bir teşhis konulamamıştı ikincisinde herşey normalken bir anda rahim ağzı açıldı ve doğum gerçekleşti.şimdi doktorlar teşhisi koydu gebeliğimin 12-14haftaları arasında rahime dikiş atacaklar ve evde yatacağım.Artık inanın bebeklerimi neden kaybettiğimi bundan sonralara kiler nasıl olacak diye düşünmüyorum hamileliğimde insanlar acaba bu sefer ne diyecekler diye düşünüyorum çevrem beni çok yıprattı yok yatmadın yok gezdin yok kaynanan sana bakmadı doktor ihmali doktorunu değiştir şu hocaya git şu muskayı yazdır aklıma gelmeyen neler neler... Allah nasip ederse temmuz gibi bebek istiyorum ve ozaman tam 6.ayım doluyor. Dün anneme gittik bebek mevzusu açıldı 'sen 1 sene bekle sakın çocuk yapma' dedi birde bu konuyu konuşurken çevremizdeki hamilelerden bahsediyorlardı düşünün psikolojimi iki yavrumu toprağa gömmüşüm canımdan can gitmiş her gece ağlıyorum gözümde hep iki damla yaş stresten yüzüm hep sivilce saçlarım ağardı aşırı kilo aldım ve biliyorumki bebeğim olmadan acılarım geçmeyecek.bana birde çevremim daha doğrusu annemin 'hemen çocuk yapma oda düşer' demesi bni kahrediyor

Annem dün bana öyle diyince bende biraz çıkıştım ' ben iki hamileliğimde doktor kontrolünde hamile kaldım ve doktor bana birdaha hamilelik için 3ayda beklesen 23 ayda beklesen dikiş atacağız 3ayını doldurunca gel dedi' dedim ve ağladım annemde ağladı bnimle beraber biliyorum üzülmemi istemiyor iki bebeğimi kaybederkende o vardı herşeye şahit yeniden hüsrana uğramamı istemiyor annem sonuçta kötülüğümü istemez ama biraz anlayış bekliyorum. Allah nasip ederde temmuz gibi hamile kalırsam anneme nasıl söyleceğim ya bu bebeğimide kaybedersem annem ben demiştim beklemedin diyecek işi gücü bıraktım bunu düşünüyorum nolur bana bir akıl verin siz olsaydınız bir sene bekler miydiniz ve annenize nasıl durumu izah ederdiniz