- Konu Sahibi Nazlisanem
-
Saygı duymak gerekiyor kararlarına sukur ki bizleri kimseye muhtaç etmediler bizimki çok çekme değilde sevmeden diyelim sadece 2 sene evli kalmış hala anlatır yani Allah onlara sabrını veriyor bnceDoğrudur olabilir zaten ben istemiyorum demişti daha hiç sormadım annemde zaten çok çektiği için istemezz ben sadece sordum yalnızlık allaha mahsus olunca denedim
Tabiikiiii öylee sabrını vermiş allahımmSaygı duymak gerekiyor kararlarına sukur ki bizleri kimseye muhtaç etmediler bizimki çok çekme değilde sevmeden diyelim sadece 2 sene evli kalmış hala anlatır yani Allah onlara sabrını veriyor bnce
ben anlamadım ya size noluyo acaba kadın ister evlenir ister evlenmezAnnem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya
Haklısınız o duyguyu da bilmiyoruz ki sadece yalnızlıktan dolayı yorum yapmak istedim konu sahibinin evlenmesini istemiyorsa bir sürü nedeni vardır hayırlısı olsun hakkndaKişiden kişiye değişiyor galiba benim annemde 22 yaşındaymış babam vefat ettiğinde adla düşünmemiş suan 46 yaşında yine aynı düşüncede tek babam yani tabi ki saygımız sevgimiz sonsuz anneme şükürler olsun ki sizinde dediğiniz gibi bizim için evlenmedi hayatını yaşamadı ama biz uğraşıyoruz şimdi iki kız o yaşamadığı hayatı yaşayalım imkan sağlayalım diye
Ama boşanmak ayrı birsey galiba yani eşin vefat etmesi gibi olmuyor o zamn nasil olurdu bılmıyorum ama iyi düşünüp karar vermeli
Her cuma günü sorarım demissiniz ama. Herhalde her kelimesini yanlış yazdınız.Doğrudur olabilir zaten ben istemiyorum demişti daha hiç sormadım annemde zaten çok çektiği için istemezz ben sadece sordum yalnızlık allaha mahsus olunca denedim
sorardım diyeceğime sorarım demişimHer cuma günü sorarım demissiniz ama. Herhalde her kelimesini yanlış yazdınız.
Nesi ayip ya? Ne kadar geri bir yorumBen de sizin yerinizde olsam asla kabul etmezdim. 51 yaşına gelmişsin artık otur evinde torun torba bak, gez toz arkadaşlarınla takıl. İlla evlenmek mi gerekiyor. Mutlu olmak için neden bir erkeğe ihtiyaç duyuyor?!
Annesinin de maaşı da varmış işte, ana kız otursunlar beraber.
Ayıp yani bunun başka hiçbir açıklaması olamaz. Bence engel olun evlenmesine. Gerekirse annelikten reddeceğinizi söyleyin. Kendine gelsin biraz.
Ne gerisi yaNesi ayip ya? Ne kadar geri bir yorumsen saniyorsun ki hic 51 yasina gelmeyeceksin sen? evlenmek neden ayip olsun? Neden torun torba baksin gencecik yasinda.. sanirsinki 81 yasinda hos 81 olsaydida insan yanliz kalmak istemeyebilir. Ha konu sahibinin annesi icin baska birsey soz konusu ama neyse
Onun hayatı bırak dilediği gibi yaşasın benim annemde ben evlenmeden 2 yıl önce evlenmişti. Ama ben üniversite felan derken hiç onlarla yaşamadım . Sonra da evlendim zaten nişanlıydım.eğer evli değilsen evlenince ve Allah korusun anneannen ölünce seni suçlar bırakmadın evleneyim yalnız kaldım diye. Bazen insanlar bile isteye hata yapar yapma deriz uzak tutmaya çalışırız ama o hatayı yapmadan onu hata olarak görmez. Belki şimdi mutlu olur. Anneminde 3.evliliği çok şükür ikinciye bir şey kaptırmadı. 3.de üstüne koya koya her şeyi yaptı . Mutlu olsun da ne yaparsan yapsın de.Ama şuan düşünüyorum da benim annem iyi ki evlenmiş hepimiz kızız ve evliyiz. Annemin evi her şeyi var . Ama okuma yazması yok . Ve birçok hastalığı var. Gel bizle yaşa desek eniştelerle yaşamam diyor. Evde olsa hastalansa ambulansı bile arayamaz. Onları da bazen anlamak lazım . Bir ömür annenin yanında kalmayacaksın eğer şimdilik bekarsan ilerde evleneceksin . Kendi evin eşin çocuğun derken annene zaman ayıramayacaksınAnnem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya
Ne gerisi yaBu evliliğin amacı belli de neyse banlanmayım şimdi. 3 kere evlenen bi insan baba da olsa anne olsa kabul edilemez birşey. Size ne ayrıca bu benim fikrim.
Aynı durumdayızz canımmAnnem 45 yaşında dul kaldı hiç evlenmedi bazen derim keşke evlenseydi çok zorluk yaşadı bizler küçüktük bizim için evlenmedi ama hayatını da yaşayamadı ..istiyormuş evlensin cici babayla alakası yok size de babalık yapacak hâli yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?