Annem 3. kez evlenmek istiyor

Doğrudur olabilir zaten ben istemiyorum demişti daha hiç sormadım annemde zaten çok çektiği için istemezz ben sadece sordum yalnızlık allaha mahsus olunca denedim
Saygı duymak gerekiyor kararlarına sukur ki bizleri kimseye muhtaç etmediler bizimki çok çekme değilde sevmeden diyelim sadece 2 sene evli kalmış hala anlatır yani Allah onlara sabrını veriyor bnce

Saygı duymak gerekiyor kararlarına sukur ki bizleri kimseye muhtaç etmediler bizimki çok çekme değilde sevmeden diyelim sadece 2 sene evli kalmış hala anlatır yani Allah onlara sabrını veriyor bnce
Tabiikiiii öylee sabrını vermiş allahımm
Bende annemden uzakta olunca baya oyüzden onuda çok düşündüm şükürkii erkek kardeşim var hep yanında yalnız değill

ben anlamadım ya size noluyo acaba kadın ister evlenir ister evlenmez

Haklısınız o duyguyu da bilmiyoruz ki sadece yalnızlıktan dolayı yorum yapmak istedim konu sahibinin evlenmesini istemiyorsa bir sürü nedeni vardır hayırlısı olsun hakknda

Ben de sizin yerinizde olsam asla kabul etmezdim. 51 yaşına gelmişsin artık otur evinde torun torba bak, gez toz arkadaşlarınla takıl. İlla evlenmek mi gerekiyor. Mutlu olmak için neden bir erkeğe ihtiyaç duyuyor?!
Annesinin de maaşı da varmış işte, ana kız otursunlar beraber.
Ayıp yani bunun başka hiçbir açıklaması olamaz. Bence engel olun evlenmesine. Gerekirse annelikten reddeceğinizi söyleyin. Kendine gelsin biraz.

Bazı çocuklar maalesef kendi anne babasına ebeveyn oluyor.. Sizi çok iyi anlıyorum ama anneyi bağlasanız da durmayacak.. Umarım daha kötüye çatmaz..

Nesi ayip ya? Ne kadar geri bir yorum sen saniyorsun ki hic 51 yasina gelmeyeceksin sen? evlenmek neden ayip olsun? Neden torun torba baksin gencecik yasinda.. sanirsinki 81 yasinda hos 81 olsaydida insan yanliz kalmak istemeyebilir. Ha konu sahibinin annesi icin baska birsey soz konusu ama neyse

Son düzenleme:
Sizi ilgilendirmez diyen arkadaşlara sormak isterdim. Bizi ne ilgilendirir şu hayatta.

Annesinin evlenmesi konu sahibini tabiki ilgilendirir.

Çünkü amac konu sahibini azarlamak. Asla fikir vermek değil. Allah bu beylik lafları herkesin hayatında karşısına çıkarır mutlaka.

Sevgili konu sahibi seni çok iyi anladim ben. Annen çok ağırbaşlı gelmedi bana da. Amaci sadece evlenmek. Başka bir motivasyonu yok gibi.

Düzgün bir adam olsa bence de evlensin derdim ama bu kafadaki bir kadından düzgün bir evlilik beklenir mi bunu da bilemedim.

Sizi dinlemeyecek olduğu kesin. Ama yine annenizdir. Kendi halinde kalmasın . Evleneceğim diyorsa rızanız olmadigini söyleyin elbette ama kavga gürültü yapmayın. Ve kararlarina saygi duyun.

Iyi bir adamsa da onay verin. Yine de anneniz yaşlı değil. Biraz durup düşünerek evlense daha iyi ama o da öyle bir insan demek ki.

Insallah annenizin karşısına düzgün bir beyefendi çıkar
Insallah annenize yar size dost olur.

Allah hepinizin hakkında hayırlı olani versin.

Ne gerisi ya Bu evliliğin amacı belli de neyse banlanmayım şimdi. 3 kere evlenen bi insan baba da olsa anne olsa kabul edilemez birşey. Size ne ayrıca bu benim fikrim.

Anneniz sizi dinlemeyecek maalesef. Sizde kendinizce haklısınız sonuçta annenizi korumak istiyorsunuz annenizin yapacağı evlilik yetişkin de olsanız sizi de ilgilendirir. Cici babanız olmayacak bey der geçersiniz. İnşallah bu sefer hayırlı biri çıkar o yaştaki bir insana ne derseniz deyin sizi dinlemez biz bunu kendi ailelerimizde de yaşıyoruz.

Onun hayatı bırak dilediği gibi yaşasın benim annemde ben evlenmeden 2 yıl önce evlenmişti. Ama ben üniversite felan derken hiç onlarla yaşamadım . Sonra da evlendim zaten nişanlıydım.eğer evli değilsen evlenince ve Allah korusun anneannen ölünce seni suçlar bırakmadın evleneyim yalnız kaldım diye. Bazen insanlar bile isteye hata yapar yapma deriz uzak tutmaya çalışırız ama o hatayı yapmadan onu hata olarak görmez. Belki şimdi mutlu olur. Anneminde 3.evliliği çok şükür ikinciye bir şey kaptırmadı. 3.de üstüne koya koya her şeyi yaptı . Mutlu olsun da ne yaparsan yapsın de.Ama şuan düşünüyorum da benim annem iyi ki evlenmiş hepimiz kızız ve evliyiz. Annemin evi her şeyi var . Ama okuma yazması yok . Ve birçok hastalığı var. Gel bizle yaşa desek eniştelerle yaşamam diyor. Evde olsa hastalansa ambulansı bile arayamaz. Onları da bazen anlamak lazım . Bir ömür annenin yanında kalmayacaksın eğer şimdilik bekarsan ilerde evleneceksin . Kendi evin eşin çocuğun derken annene zaman ayıramayacaksın

Daha 51 yaş nedir ki. Üstelik 80 yaşında ında da olsa bir insanın hayatında özel biri olması isteğini son derece doğru ve haklı buluyorum. Belli bir yaştan sonra evlilik cinsellikten daha çok gerçek bir hayat arkadaşlığına evrilir ve çok daha değerlidir.

Beş yaşında ya da bir ergen olsaydınız bunu travma haline getirmenizi anlayabilirdim belki (ki o durumda da psikolojik yardım almanızı önerirdim) ama anneniz olduğu için bir insana birlikteliği/evliliği fazla görüp, eş yerine yaşlı anneyle bir eve kapanıp yaşama yakıştırmanızı, kendinize travma çıkarmalarında hak görmenizi doğru bulmuyorum.

Anneniz akıl ve ruh sağlığı yerinde bir insansa evlenip evlenmemek kendi özel kararıdır. Gelen kişileri "cici baba" olarak değil annenizin bir arkadaşı olarak kabullenir, ille de görüşmeniz gerekiyorsa ayda yılda bir görüşürsünüz sorun kalmaz

Aynı durumdayızz canımm

Her 2 taraf içinde hem zor hem de kendilerince haklı oldukları bir konu.
Evlat için zor, anne 2 evliliğinde yaşadığı hayal kırıklıklarını yaşarsa endişe var, en azından ben yazıdan bu hissi aldım.
Anne için zor zira bazı insanlar yalnızlıktan korkuyor hele de belli bir yaştan sonra kimsesiz kalma fikri kötü hissettiriyor, bir tanıdığın eşi vefat etmişti, kadın eşinin ölümü sonrası depresyona girdi, ölen kocasına onu yalnız bıraktığı için öfke duymaya bile başlamıştı, sonra kendine uygun olduğunu düşündüğü biriyle evlendi.

O yüzden ne evlat olarak konu sahibesini ne de annesini düşünceleri yüzünden eleştiremem ama umarım herkes dürüst ahlaklı insanlarla evlenme şansına erişir.

bi insan evliliğe alıştıktan sonra bekar hayatı ona boş geliyor. bırakın herkes kendi hayatını kendi inşa etsin. eğer annenizle birlikte yaşamıyorsanız bu sorun olmamalı. benim annem de anneanneme gitmek istememişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…