- 29 Eylül 2021
- 14
- 18
- 3
- 29
- Konu Sahibi Nazlisanem
-
Benim değil çevremdeki orta yaşın basma kalıp düşünceleri bana da diyorlar sende evlen düzenini kur diye. Sizde onu kastediyorsunz sandım. Annemin yaşadıklarını gördükçe daha soğuk bakıyorum ben maalesefsizin bile düzenden anladığınız tek şey evlilik
ve gelip bir de annenize kızıyorsunuz....
Hep beni harcadılar, bu sefer öyle olmayacak diyorAcaba her seferinde daha iyisi olur diyemi düşünüyor. Bazı arkadaşlar sizi ilgilendirmez demiş fakat bence ilgilendirir. Siz evlimisiniz.
Haklısın konu sahibi bu ne acele yangından mal kaçırır gibi. Hayat kocasizda geçer,hem siz varsınız işte neyine yetmiyorPsikolojisi iyi değil, daha iki ay önce yok asla evlenmem diyordu. Şimdi böyle. Boşanalı da 5 ay oldu. Karmakarışık hissediyorum
Annende masallah cok hizliPsikolojisi iyi değil, daha iki ay önce yok asla evlenmem diyordu. Şimdi böyle. Boşanalı da 5 ay oldu. Karmakarışık hissediyorum
Cok bencilsiniz konu sahibi. Ne siz ne de anneniz birbirinizin düşüncelerine duygularına yaptıklarına karışamazsıniz bunu öğrenemediniz mi hala ? İsterse 5. Kocayla evlenir sizi alakadar etmez bu durum . Annesi ile yaşamak istemiyor belli ki ömrünü yalnız geçirmek istemiyor ne yapsın ömür boyu sizi mi pispislasin ?Mutlu olacağı kesin mi? Adamın fotoğrafını gördüm hiç iyi elektrik alamadım. Ya bu devirde adam gibi adam mı kaldı zaten. Anneannemle sakin bi hayat yaşamak varken neden koca kahrı çekmek daha cazip geliyor ki. Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu. Evlilikte ne b*k var ya ne
Yalnızlık allaha mahsustur sen evlisin anlamıyorsundur onun ne hissettiğini yalnızlığınıAnnem 51. Yaşında ve maddi olanaksızlardan dolayı yeniden 3. Kez evlenmek istiyor. Burda uzun uzun travmalarımı hissettiklerimi anlatmak istemiyorum. Çok güzel bi evi vardı annemin aslında ama 2. Evliliğindeki adam yüzünden kaybetti evini. Anneannemle yaşa diyorum evi var maaşı var yalnız o da. İstemiyor. Ya ben ne hissetmeli miyim biri söyleyebilir mi? Çocukluğumda ergenliğimde yaşadığım şeylerin etkisini yeni yeni farkediyorum ve anneme, babama o kadar kırgınım ki. Ben tekrar bi cici baba falan görmek istemiyorum yeter ya
Bu kafada olan biri evlenmese daha iyi. Yine saçmalayacak belli ki. İnsan bir ders alır yaşadıklarından.Bana diyor zaten "bana dert lazım ben dertsiz yaşayamam" kafa bu.
Kişiden kişiye değişiyor galiba benim annemde 22 yaşındaymış babam vefat ettiğinde adla düşünmemiş suan 46 yaşında yine aynı düşüncede tek babam yani tabi ki saygımız sevgimiz sonsuz anneme şükürler olsun ki sizinde dediğiniz gibi bizim için evlenmedi hayatını yaşamadı ama biz uğraşıyoruz şimdi iki kız o yaşamadığı hayatı yaşayalım imkan sağlayalım diyeAnnem 45 yaşında dul kaldı hiç evlenmedi bazen derim keşke evlenseydi çok zorluk yaşadı bizler küçüktük bizim için evlenmedi ama hayatını da yaşayamadı ..istiyormuş evlensin cici babayla alakası yok size de babalık yapacak hâli yok ya
Ben anneme sorsam evlenmek istiyor musun diye atar herhalde beni evden yüzüme de bakmaz gibi geliyor sadece bir kez dayım şakasına sordu yanı dedi ki bir daha evime gelme dedi o derece 24 sene olmuş ama şakasını dahi yapılmasına izin vermezYalnızlık allaha mahsustur sen evlisin anlamıyorsundur onun ne hissettiğini yalnızlığını
Benimde babam vefatlı ama hercuma günü anneme sorarım evlenmek istiyormusun diye çünkü sevapmış buyüzden annen evlenmek istiyorsa evlensin senin birşey demende yanlış
Yalnızlık uykuda başucunda tek uyumak çok kötü birşey allah kimseye yaşatmasın
Doğrudur olabilir zaten ben istemiyorum demişti daha hiç sormadım annemde zaten çok çektiği için istemezz ben sadece sordum yalnızlık allaha mahsus olunca denedimBen anneme sorsam evlenmek istiyor musun diye atar herhalde beni evden yüzüme de bakmaz gibi geliyor sadece bir kez dayım şakasına sordu yanı dedi ki bir daha evime gelme dedi o derece 24 sene olmuş ama şakasını dahi yapılmasına izin vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?