Annem ağlıyor.

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
32
Merhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.

Sonuçta keyfi değil. Sizin ya da annenizin kendinizi sorgulamasını gerektirecek bir durum yok ortada zorunluluktan ayrı düşmüşsünüz. Anneniz özlemiştir sizi ondan ağlamıştır. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.

Merhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.

annem öldü. babam var ama yok. tek yaşıyorum.

bide beni düşün. haline şükret.

5 yıllık evliligimde sadece 3 bayram geçirdim ailemle sanırım. Hep evimdeydim eşimi bırakıp gitmek de istemedim hiç. Görevde ve bende kızımla kahvaltı yapıyorum. Görüntülü konuştuk gayet neşeli normal .dramatize etmiyoruz durumları. Herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun yeter..

Az önce aradım ben de senin gibi görev sebebi ile Doğudayım eşimle.
O ağlamadı ama ben konuşurken sesim inceldi, sonra toparladım kendimi zor bela. Çaktırmadım.
Ben de konuşurken onu toparlamaya çalıştım. Ama sonra geçen bayramlar geldi aklıma. Ben de engel olamadım

Ailemden uzak birkaç bayram geçirdim, hatta iki seferinde yurtdışındaydım hiç ağlamak aklıma gelmedi. Duygusallığınızın başka sebebi olabilir mi?
İyi bayramlar bu arada.
Yok sebebi bu şu anda. İlk ayrı kaldığımız bayram olduğu için ikimize de dokundu sanırım

Sonuçta keyfi değil. Sizin ya da annenizin kendinizi sorgulamasını gerektirecek bir durum yok ortada zorunluluktan ayrı düşmüşsünüz. Anneniz özlemiştir sizi ondan ağlamıştır. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah.
Evet Allah izin verirse geçici bir durum ama ilk sefer diye zor geldi sanırım

Bende hamilelik dolayısıyla gidemedim
Neredeyse on senedir farklı şehirde yaşıyoruz
Her bayram birlikte geçirir az kaldım diye üzülürdüm

5 6 ay önce babam ölümün kıyısından döndü
Şimdi gidemedim ama üzülmüyorum
Sesinide duyamayabilirdim
Hayatta, bayramı kutluyor ,diğer kardeşlerimde yanında buna şükür diyorum

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya öyle
Sen bi müsibet yaşamadan şükretmen gerektiğini görürsün inşallah

5 yıllık evliligimde sadece 3 bayram geçirdim ailemle sanırım. Hep evimdeydim eşimi bırakıp gitmek de istemedim hiç. Görevde ve bende kızımla kahvaltı yapıyorum. Görüntülü konuştuk gayet neşeli normal .dramatize etmiyoruz durumları. Herkes yerinde sağlıklı mutlu olsun yeter..
Ne kadar güzel. İmrendim size. Biz ikimiz de yapı olarak fazlası ile duygusal insanlarız sanırım. Ben de sizin gibi olabilecek miyim acaba

Bende hamilelik dolayısıyla gidemedim
Neredeyse on senedir farklı şehirde yaşıyoruz
Her bayram birlikte geçirir az kaldım diye üzülürdüm

5 6 ay önce babam ölümün kıyısından döndü
Şimdi gidemedim ama üzülmüyorum
Sesinide duyamayabilirdim
Hayatta, bayramı kutluyor ,diğer kardeşlerimde yanında buna şükür diyorum

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya öyle
Sen bi müsibet yaşamadan şükretmen gerektiğini görürsün inşallah
Halime şükür ediyorum her zaman. Sadece ilk defa ayrı kaldığım için içim buruk.

Back
X