- 22 Haziran 2017
- 66
- 45
- 88
- 34
Canım ilk bayramınız olduğu için böyledir. Alışırsınız. Hayırlı bayramlar canımMerhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.
Benimki de 20 yıl oldu öleli benim gibiler ne yapsınannem öldü. babam var ama yok. tek yaşıyorum.
bide beni düşün. haline şükret.
5 senedir gurbetteyim ve babam yok. 2 abim de ayrı şehirlerde. Bazen hiçbirimizin gidemediği oluyor işte o zaman kalbim ağrıyor. Ama keşke babam olsaydı da biz gitmesek olurdu diyorum
Allah rahmet eylesin babanıza. Doğru söylüyorsunuz. Hayatta olsun da yanında olmasak da olur.5 senedir gurbetteyim ve babam yok. 2 abim de ayrı şehirlerde. Bazen hiçbirimizin gidemediği oluyor işte o zaman kalbim ağrıyor. Ama keşke babam olsaydı da biz gitmesek olurdu diyorum
Teşekkür ederim sağ olun. İnşallah. Size de hayırlı bayramlarCanım ilk bayramınız olduğu için böyledir. Alışırsınız. Hayırlı bayramlar canım
Allah rahmet eylesinBenimki de 20 yıl oldu öleli benim gibiler ne yapsın
Benim de eşim görevde ve ben de tekim sizin gibi. Umarım ben de alışabilirim bu duruma. Pozitif bakabilirim daha fazla. Siz ne kadar süredir evlisiniz? Kaç yıldır uzaktasınızValla bende bayramı ayrı geçirenlerdenim ama olsun benim ailem artık eşim o yanımdaysa ve mutluysak en güzel bayram bizimdir diye düşünüyorum. Alıştık belki de bu duruma yapcak bisey yok her şey yolunda ya elbet birgün beraber de bayram yaparız ailemizle.. mesela eşim görevde ben evde tekim ev işlerini bitirir yapar kahvemi içerim sizde kendinizi alıştırın bu duruma ve mutlu olmaya bakın :)
Evet haklısınız en önemlisi o. Yeter ki hayatta olsunlar. Mutlu, huzurlu olsunlar da. Ben başa çıkmayı öğrenirim zamanla.Cok zor. Bende arada bazi bayramlar gidebildim ama bu bayram ayriyiz. Sabah aradim ama sanirim artik aglamadan sabretmeyi ogrendim. Onlar iyi olsunda, uzaktan kutlayim bayramlarini.. yeterki huzurlu, mutlu olsunlar
Ramazan Bayram'ında da Can'ım babam ağlamıştı konuşamadan kapattık bu bayramda yıne yanlarında degılım Allah saglık versınMerhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.
Olursunuz inşallah.olaya herkes sağlıklı mutlu olsun yeter diye bakın. Allah korusun hastanede başka yerlerde olabilirdiniz. Bayramımin biri ailemin yanında acı içinde geçti büyük sağlık problemi ile. .uzakta olup sağlıklı olmayı tercih ederimNe kadar güzel. İmrendim size. Biz ikimiz de yapı olarak fazlası ile duygusal insanlarız sanırım. Ben de sizin gibi olabilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?