Annem ağlıyor.

5 senedir gurbetteyim ve babam yok. 2 abim de ayrı şehirlerde. Bazen hiçbirimizin gidemediği oluyor işte o zaman kalbim ağrıyor. Ama keşke babam olsaydı da biz gitmesek olurdu diyorum

Canım ilk bayramınız olduğu için böyledir. Alışırsınız. Hayırlı bayramlar canım

Valla bende bayramı ayrı geçirenlerdenim ama olsun benim ailem artık eşim o yanımdaysa ve mutluysak en güzel bayram bizimdir diye düşünüyorum. Alıştık belki de bu duruma yapcak bisey yok her şey yolunda ya elbet birgün beraber de bayram yaparız ailemizle.. mesela eşim görevde ben evde tekim ev işlerini bitirir yapar kahvemi içerim sizde kendinizi alıştırın bu duruma ve mutlu olmaya bakın :)

Cok zor. Bende arada bazi bayramlar gidebildim ama bu bayram ayriyiz. Sabah aradim ama sanirim artik aglamadan sabretmeyi ogrendim. Onlar iyi olsunda, uzaktan kutlayim bayramlarini.. yeterki huzurlu, mutlu olsunlar

5 senedir gurbetteyim ve babam yok. 2 abim de ayrı şehirlerde. Bazen hiçbirimizin gidemediği oluyor işte o zaman kalbim ağrıyor. Ama keşke babam olsaydı da biz gitmesek olurdu diyorum
Allah rahmet eylesin babanıza. Doğru söylüyorsunuz. Hayatta olsun da yanında olmasak da olur.

Benim de eşim görevde ve ben de tekim sizin gibi. Umarım ben de alışabilirim bu duruma. Pozitif bakabilirim daha fazla. Siz ne kadar süredir evlisiniz? Kaç yıldır uzaktasınız

Cok zor. Bende arada bazi bayramlar gidebildim ama bu bayram ayriyiz. Sabah aradim ama sanirim artik aglamadan sabretmeyi ogrendim. Onlar iyi olsunda, uzaktan kutlayim bayramlarini.. yeterki huzurlu, mutlu olsunlar
Evet haklısınız en önemlisi o. Yeter ki hayatta olsunlar. Mutlu, huzurlu olsunlar da. Ben başa çıkmayı öğrenirim zamanla.

Annem var şükür babam var ama yok kalktım eşim kurbana gitti onu beklerken anneme tatlı yaptım tatlı yaparken bir gün benim de gidecek kapım olmayacak dedim ve başladım ağlamaya ölen sevdiklerim ananem akrabalarım geldi bayramlar nedense hüzünlü gelir bana

bende nöbet dolayısıyla gidemedim nöbet çıkışı bir gün eşimin köyüne bir gün benimkilere gideceğiz. yol uzun ama yarım elma gönül alma. Hayırlı bayramlarınız olsun ,herkes yerinde sağlıklı , mutlu olsun elbet bu bayram olmaZsa başka bayramlarda buluşursunuz

Aradığınızda seslerini duyuyorsunuz ya bu bile yeter..

Ramazan Bayram'ında da Can'ım babam ağlamıştı konuşamadan kapattık bu bayramda yıne yanlarında degılım Allah saglık versın

Genelde bayramlari tatilde geciriyoruz. Ben gitmesem de annemler tatilde oluyor.

Bu kadar buyutulececek bir sey gormuyorum.

Gitme sansiniz yok muydu? Bu kadar kotu olacaksaniz gitseydiniz keske bir sekilde

Kıyamam ikinize de.Anne bekler tabii.Allah başka ayrılıklar vermesin inşallah.

Yapmayin Allah askina.Bu bayramlara bu kadar anlam yüklemeyin.Sag ve saglikli olduktan sonra ilk musait oldugunuzda gider görürsünüz annenizi.Ben uzak bur dogu ilinde calisirken manisadaki aileme 4 bayramin hic birinde gidemedim.Tek kizim babam yok.Kardesim filanda yok.Annem kardesi ve akrabalarla takildi.Musait olunca yaz ve subat tatilinde(ogretmen oldugum icin) gittim yanina.Cok duygusal olmamaya calisin derim

Ne kadar güzel. İmrendim size. Biz ikimiz de yapı olarak fazlası ile duygusal insanlarız sanırım. Ben de sizin gibi olabilecek miyim acaba
Olursunuz inşallah.olaya herkes sağlıklı mutlu olsun yeter diye bakın. Allah korusun hastanede başka yerlerde olabilirdiniz. Bayramımin biri ailemin yanında acı içinde geçti büyük sağlık problemi ile. .uzakta olup sağlıklı olmayı tercih ederim

Geçen sene senin durumundaydım, yurtdışında tek başıma ve bayram günü çalışıyordum, ailem bi arada ben yalnız, çok üzülmüştüm, onların da duygusal konuşması "keşke sen de olsaydın" demesi beni çok üzmüştü.. ama şimdi ailemleyim çok şükür, Allah sağlık versin daha çoook bayramların olur ailenle ve tüm sevdiklerinle.. bu bayram buruk geçer senin için ama hepsinin böyle olmayacağını bil demek istedim, iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…