Annem ağlıyor.

Anlam yüklenmiycek gibi değil hele de aile bağları kuvvetli olan ailesinden evlilik dışında daha önce pek ayrılmamış insanlar için çok zor
Tabi ki. İnsan böyle zamanlarda daha çok yanında olmak istiyor

abartmasak

Bende aglıyorum yurt dısındayım ailemi aradım herkes bir arada duygulandım ve cok özledim. Çok zor bişey gercekten

İnşallah sonraki bayramlar beraber olursunuz. Yine de sağ olmaları iyi olmaları en büyük teselli insana.
Ben de ailemden ayrı bayram geçirince boğazımda bir yumruk olur. Bu sene hamileyim diye ayrıca bir duygusallığım vardı geldim yanlarına. Gelemesem eminim ben de ağlardım

Ay canım ya konun içimi acıttı. Bu bayram seyran olaylarına benim ailem de çok mana verir. O yüzden tatile çıkamam hep dipdibeyiz bayramlarda (Allah ayırmasın)

Ben daha yeni evliyim. Ondan da sanırım bu durumlar. Maşallah Allah size çok tatlı bir bebiş versin inşallah. Ben de tecrübelenince daha iyi olacağım inanıyorum Evet ben de gurbetteyim ama evet evlilik farklı
Canimm daha yeni evliysen çok çok normal , olabilir yani sen başka şeylerle oyalan düşünme fazla.. sana bisey diyim mi ben ilk evlendiğimde uyanırken annemlerin evinde uyaniyomusum gibi olurdu halusinasyon gibi görürdüm ama geçti gitti.. ben öyle duygusaldim ki nerdeyse her gün ailemi hatırlatan bir şarkı yi açıp ağlardım bebis konusunda da Aminn canimm aminn inşallah sen istiyo musun çalışıyo musun evde misin

Neden abarttığını düşündünüz ki bayramda gidemedim kendimi jiletliyorum dememiş. Ayrı olduğu için üzülmüş ağlıyor sadece, çok insani bir tepki değil mi?
Bazı insanları anlayamıyorum. Ben mi çok duygusalım yoksa insanlar mı çok pozitif?

İnşallah ben de bu zamanları atlatırım Allah'ın izni ile. Biz daha çok yeni olduğumuz için şu an düşünmüyoruz. İş başvurusunda bulundum. Bekliyorum inş

İnşallah ben de bu zamanları atlatırım Allah'ın izni ile. Biz daha çok yeni olduğumuz için şu an düşünmüyoruz. İş başvurusunda bulundum. Bekliyorum inş
Geçecek canım insallah. Sen iyi ol gez dolaş istersen. Hakkınızda herseyin hayirlisi olsun insallahh

Çocukluğumda bayram demek kavga gürültü kavga eden anne baba, 3 gün boyunca eve hapis olmak demekti bizim evde. Hiç sevmem o yüzden bayramları bana sevdirmediler. 2 yıldır uzaktayım bu ayrı 4. bayramım, hiç ağlamadım, üzülmedim. Bu tarz yorumları okuyunca iyiki sevmiyorum böylece üzülmemiş oluyorum diyorum. Bir yandan da mutlu aile tabloları, uzakta geçirdiği için ağlayan insanları görünce özeniyorum. Tuhaf duygular karışıyor işte.

su baslıga girmeyevektim içim cız eder siye . bırak agladın aglaması bugune olsun imsallh kavusursunuz hastalık temelli ayrılık kalp kırıklıgı olmasında

Kiz dertlesmek istemis ne bicim yorumlariniz var bu kadar mi kotu kalpleriniz var ya ? Şok gecirerek okuyorum.yok dramatize ediyormus sukredecekmis bilmem ne.belki konusacak kimsesiyok icini dokms.gercekcilikle , ruhlarinizin curumuslugunu bir tutuyorsunuz inanin insanligin geldigi noktayi anlamlandiramiyorum.canim benm annemde cok duygusaldir seni cook ozlemis belli ki.uzme kendini.hepimiz bir sekilde ayriliyoruz.ayrilacagiz..

İki konu açmışsınız bayram üzerine.
Ya efkarlı ruh halini seviyosunuz ya da çok sıkılgan birisiniz...
Özlem gidermek için görüntülü aramak güzel oluyo.
İmkan varsa tavsiye ederim.
İyi bayramlar....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…