Bundan sonraki bayramlarınız öncekilerden çok daha güzel geçsin inşallah.Aynı durumdayım
Bayram benim için sadece tatil
Tabi ki. İnsan böyle zamanlarda daha çok yanında olmak istiyorAnlam yüklenmiycek gibi değil hele de aile bağları kuvvetli olan ailesinden evlilik dışında daha önce pek ayrılmamış insanlar için çok zor
abartmasakMerhaba arkadaşlar ;maalesef ailemden ayrı bir yerdeyim eşimin görevi sebebi ile. Bu bayram da ailemin yanına gidemedim. Annemi aradım bayramını kutlamak için ağlıyor. İçim öyle kötü oldu ki. Ailemden ayrı geçirdiğim ilk bayram. Çok kötüyüm ya. Benim durumumda olanlar var mı? Ne kadar zor bir durummuş.
Sadece hissettiğim şeyi paylaşmak istedim. Abarttığımı düşünmüyorum.abartmasak
Neden abarttığını düşündünüz ki bayramda gidemedim kendimi jiletliyorum dememiş. Ayrı olduğu için üzülmüş ağlıyor sadece, çok insani bir tepki değil mi?abartmasak
Canimm daha yeni evliysen çok çok normal , olabilir yani sen başka şeylerle oyalan düşünme fazla.. sana bisey diyim mi ben ilk evlendiğimde uyanırken annemlerin evinde uyaniyomusum gibi olurdu halusinasyon gibi görürdüm ama geçti gitti.. ben öyle duygusaldim ki nerdeyse her gün ailemi hatırlatan bir şarkı yi açıp ağlardımBen daha yeni evliyim. Ondan da sanırım bu durumlar. Maşallah Allah size çok tatlı bir bebiş versin inşallah. Ben de tecrübelenince daha iyi olacağım inanıyorumEvet ben de gurbetteyim ama evet evlilik farklı
Evet maalesef. İnsan duygulanmadan edemiyor.Bende aglıyorum yurt dısındayım ailemi aradım herkes bir arada duygulandım ve cok özledim. Çok zor bişey gercekten
Bazı insanları anlayamıyorum. Ben mi çok duygusalım yoksa insanlar mı çok pozitif?Neden abarttığını düşündünüz ki bayramda gidemedim kendimi jiletliyorum dememiş. Ayrı olduğu için üzülmüş ağlıyor sadece, çok insani bir tepki değil mi?
Ne güzel. Değerini bilinAy canım ya konun içimi acıttı. Bu bayram seyran olaylarına benim ailem de çok mana verir. O yüzden tatile çıkamam hep dipdibeyiz bayramlarda(Allah ayırmasın)
İnşallah ben de bu zamanları atlatırım Allah'ın izni ile. Biz daha çok yeni olduğumuz için şu an düşünmüyoruz. İş başvurusunda bulundum. Bekliyorum inşCanimm daha yeni evliysen çok çok normal , olabilir yani sen başka şeylerle oyalan düşünme fazla.. sana bisey diyim mi ben ilk evlendiğimde uyanırken annemlerin evinde uyaniyomusum gibi olurdu halusinasyon gibi görürdüm ama geçti gitti.. ben öyle duygusaldim ki nerdeyse her gün ailemi hatırlatan bir şarkı yi açıp ağlardımbebis konusunda da Aminn canimm aminn inşallah sen istiyo musun çalışıyo musun evde misin
Geçecek canım insallah. Sen iyi ol gez dolaş istersen. Hakkınızda herseyin hayirlisi olsun insallahhİnşallah ben de bu zamanları atlatırım Allah'ın izni ile. Biz daha çok yeni olduğumuz için şu an düşünmüyoruz. İş başvurusunda bulundum. Bekliyorum inş
Ailecek dram seviyorsunuz galiba. Sağlıklıyız,hayattayız diye sevineceğinize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?