Annem ağlıyor.

Benim de eşim görevde ve ben de tekim sizin gibi. Umarım ben de alışabilirim bu duruma. Pozitif bakabilirim daha fazla. Siz ne kadar süredir evlisiniz? Kaç yıldır uzaktasınız
Ben 3 gün sonra 3 yılı doldurcam canım Merak etme ilk zamanlar öyle oluyo ama alışıyosun eşimle aram çok iyi çok şükür onunda keyfi yerinde benimde birbirimize yetiyoruz inşallah bide bebisimiz oluverirse değmeyin keyfimizeeesen ne kadarlık evlisin canim yazdin mi hatırlamıyorum ama yeniysen bunlar normal üzme tatlı canını :) bu arada liseden beri gurbette yim ama evlilik öğrencilik ten çok başka

Son düzenleme:
Bende ailemden uzakta ikinci bayramımı geçiriyorum.
Hatta evde tekim.
Ve hatta vejetaryen olduğum için eşim bugün ful dışarda. Kurban işini halledip gelicek. Yalnızlık değil de aileden uzak olmak kötü.

Aramak sesini bile duymak yeter gibi laflar safsata..
Yetmiyor işte..
İnsan bayramlarda ellerinden öpüyorum demek yerine gerçekten öpmek istiyor.
Annenin elinden kavurma yiyemeyen evlat sen oluyorsun, kardeşlerinin hepsi orada
biliyorsun.
Ne de başka olur onun kavurması.
Herkes bir arada sen uzakta.
İnsana dokunuyor.

Şükür hayattalar elbette ama insan istiyor işte.
Bugün annem yanımda yarın yolcu edeceğim.
Buna da şükür.
Kardeş çok bölüşmek lazım..

zor tabii de ağlamak abartılı geldi, yani annen en azından kızım üzülmesin diye kendini tutabilirdi, telefon konuşması esnasında

Teşekkür ederim. İnşallah. Bütün dileğimiz bu.

Genelde bayramlari tatilde geciriyoruz. Ben gitmesem de annemler tatilde oluyor.

Bu kadar buyutulececek bir sey gormuyorum.

Gitme sansiniz yok muydu? Bu kadar kotu olacaksaniz gitseydiniz keske bir sekilde
Evet gitmiş şansım olmadı maalesef. Olsa hiç durmazdım

En çok istediğim şey bu. İnşallah dediğiniz gibi musait olduğum zaman gideceğim

Haklısınız

Bu yazınız bana çok iyi geldi. Çok teşekkür ederim

Ben daha yeni evliyim. Ondan da sanırım bu durumlar. Maşallah Allah size çok tatlı bir bebiş versin inşallah. Ben de tecrübelenince daha iyi olacağım inanıyorum Evet ben de gurbetteyim ama evet evlilik farklı

Bende ailemden uzakta ikinci bayramımı geçiriyorum.
Hatta evde tekim.
Ve hatta vejetaryen olduğum için eşim bugün ful dışarda. Kurban işini halledip gelicek. Yalnızlık değil de aileden uzak olmak kötü.
Ben de evde tekim. Evet bence de yalnızlığa da alışıyor insan da. Aileden uzak olmak bir de bayramda kötü. Ne olursa olsun anlam yüklemeyin diyorlar ama kültürümüz böyle

Ne güzel anneciğiniz yanınızda. Allah bize de o günleri göstersin inşallah.

O da duyg
zor tabii de ağlamak abartılı geldi, yani annen en azından kızım üzülmesin diye kendini tutabilirdi, telefon konuşması esnasında
duygusal bir yapıya sahip. Bir de annem de çok akrabasının olmadığı bir yerde yaşıyor. O yüzden yalnız hissediyor kendini

Ben de evde tekim. Evet bence de yalnızlığa da alışıyor insan da. Aileden uzak olmak bir de bayramda kötü. Ne olursa olsun anlam yüklemeyin diyorlar ama kültürümüz böyle

Anlam yüklenmiycek gibi değil hele de aile bağları kuvvetli olan ailesinden evlilik dışında daha önce pek ayrılmamış insanlar için çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…