- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Ben 3 gün sonra 3 yılı doldurcam canımBenim de eşim görevde ve ben de tekim sizin gibi. Umarım ben de alışabilirim bu duruma. Pozitif bakabilirim daha fazla. Siz ne kadar süredir evlisiniz? Kaç yıldır uzaktasınız
Teşekkür ederim. İnşallah. Bütün dileğimiz bu.bende nöbet dolayısıyla gidemedim nöbet çıkışı bir gün eşimin köyüne bir gün benimkilere gideceğiz. yol uzun ama yarım elma gönül alma. Hayırlı bayramlarınız olsun ,herkes yerinde sağlıklı , mutlu olsun elbet bu bayram olmaZsa başka bayramlarda buluşursunuz
Amin hepimize ve ailelerimize inşallah canımRamazan Bayram'ında da Can'ım babam ağlamıştı konuşamadan kapattık bu bayramda yıne yanlarında degılım Allah saglık versın
Evet gitmiş şansım olmadı maalesef. Olsa hiç durmazdımGenelde bayramlari tatilde geciriyoruz. Ben gitmesem de annemler tatilde oluyor.
Bu kadar buyutulececek bir sey gormuyorum.
Gitme sansiniz yok muydu? Bu kadar kotu olacaksaniz gitseydiniz keske bir sekilde
Amin inşallah. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz içinKıyamam ikinize de.Anne bekler tabii.Allah başka ayrılıklar vermesin inşallah.
En çok istediğim şey bu. İnşallah dediğiniz gibi musait olduğum zaman gideceğimYapmayin Allah askina.Bu bayramlara bu kadar anlam yüklemeyin.Sag ve saglikli olduktan sonra ilk musait oldugunuzda gider görürsünüz annenizi.Ben uzak bur dogu ilinde calisirken manisadaki aileme 4 bayramin hic birinde gidemedim.Tek kizim babam yok.Kardesim filanda yok.Annem kardesi ve akrabalarla takildi.Musait olunca yaz ve subat tatilinde(ogretmen oldugum icin) gittim yanina.Cok duygusal olmamaya calisin derim
HaklısınızOlursunuz inşallah.olaya herkes sağlıklı mutlu olsun yeter diye bakın. Allah korusun hastanede başka yerlerde olabilirdiniz. Bayramımin biri ailemin yanında acı içinde geçti büyük sağlık problemi ile. .uzakta olup sağlıklı olmayı tercih ederim
Bu yazınız bana çok iyi geldi. Çok teşekkür ederimGeçen sene senin durumundaydım, yurtdışında tek başıma ve bayram günü çalışıyordum, ailem bi arada ben yalnız, çok üzülmüştüm, onların da duygusal konuşması "keşke sen de olsaydın" demesi beni çok üzmüştü.. ama şimdi ailemleyim çok şükür, Allah sağlık versin daha çoook bayramların olur ailenle ve tüm sevdiklerinle.. bu bayram buruk geçer senin için ama hepsinin böyle olmayacağını bil demek istedim, iyi bayramlar...
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Annenize de Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallahKeske annem hayatta olsada sesini duymakla yetinseminsallah en yakin zamanda kavusur ve hasret giderirsiniz
Ben daha yeni evliyim. Ondan da sanırım bu durumlar. Maşallah Allah size çok tatlı bir bebiş versin inşallah. Ben de tecrübelenince daha iyi olacağım inanıyorumBen 3 gün sonra 3 yılı doldurcam canımMerak etme ilk zamanlar öyle oluyo ama alışıyosun eşimle aram çok iyi çok şükür onunda keyfi yerinde benimde birbirimize yetiyoruz inşallah bide bebisimiz oluverirse değmeyin keyfimizeee sen ne kadarlık evlisin canim yazdin mi hatırlamıyorum ama yeniysen bunlar normal üzme tatlı canını :) bu arada liseden beri gurbette yim ama evlilik öğrencilik ten çok başka
annem öldü. babam var ama yok. tek yaşıyorum.
bide beni düşün. haline şükret.
Halime her zaman şükreden biriyim.Ben de yanlış anlaşılmak istemiyorum. Sadece ilk yalnız bayramım. Annemi de ağlarken duyunca canım acıdı.Duygusal olmayanlar niçin çok garip bir şey duymuş gibi davranıyor?
Ben de evde tekim. Evet bence de yalnızlığa da alışıyor insan da. Aileden uzak olmak bir de bayramda kötü. Ne olursa olsun anlam yüklemeyin diyorlar ama kültürümüz böyleBende ailemden uzakta ikinci bayramımı geçiriyorum.
Hatta evde tekim.
Ve hatta vejetaryen olduğum için eşim bugün ful dışarda. Kurban işini halledip gelicek. Yalnızlık değil de aileden uzak olmak kötü.
Ne güzel anneciğiniz yanınızda. Allah bize de o günleri göstersin inşallah.Aramak sesini bile duymak yeter gibi laflar safsata..
Yetmiyor işte..
İnsan bayramlarda ellerinden öpüyorum demek yerine gerçekten öpmek istiyor.
Annenin elinden kavurma yiyemeyen evlat sen oluyorsun, kardeşlerinin hepsi orada
biliyorsun.
Ne de başka olur onun kavurması.
Herkes bir arada sen uzakta.
İnsana dokunuyor.
Şükür hayattalar elbette ama insan istiyor işte.
Bugün annem yanımda yarın yolcu edeceğim.
Buna da şükür.
Kardeş çok bölüşmek lazım..
duygusal bir yapıya sahip. Bir de annem de çok akrabasının olmadığı bir yerde yaşıyor. O yüzden yalnız hissediyor kendinizor tabii de ağlamak abartılı geldi, yani annen en azından kızım üzülmesin diye kendini tutabilirdi, telefon konuşması esnasında
Ben de evde tekim. Evet bence de yalnızlığa da alışıyor insan da. Aileden uzak olmak bir de bayramda kötü. Ne olursa olsun anlam yüklemeyin diyorlar ama kültürümüz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?