Annem aldatılıyor.. Fikirlerinize ihtiyacım var

Kazandı maalesef. Bir de şu var, benim en güvendiğim insan, hayatta böyle bişey yapmaz dediğim insan, ısrarla devam ediyorsa, hayatta kimseye güvenilmeyeceğini anlamış oldum.

Anlıyorum. Bunu düşünücem. Bana kalsa hiç acımam kendi yaptığı pislik yüzünden ölür. Ama çocukları var ve sizler de böyle diyince..

Ödürmeyeceğini bilemem.. Ölse de ölür. Eşini ayakta uyutuyor hanımefendi

11880 varı numaraları dene numaradan ad soyadını ogren once. Ordan facebooka bak bı kadın var mı dıye. Ordan buseyler cıkarabılır kısın bak bı bakalım kocasına daır.

Aa evet numara belki eşinin üstüne bile kayıtlı olabilir. Bir taşla iki kuş vururuz öyle olursa

Çok haklısınız magdur tarafsınız ama biliyor musun kimsenin yptıgı yanına kalmaz ne babanızın yaptığı ne de o bayanın yaptıgı adildir Allah. biz ne çirkinn toplum olduk her gün aldtma aldatılma Rabbim yolumuzu aydınlatsın ya ahlak guzelliği versin kınamıyorum aslaaa

Amin.. Ayrıntıları bilseniz ağzınız açık kalır zaten..

Bence hic tehlikeli sularda yuzmeyin
Babaniza direk soyleyin durumu bildiginizi.ben oyle yaptim

Kadina da bir ders vermek istiyosan bence isyeri en uygunu. Hem elinizdeki tek bilgi hem de dersin buyugunu almis olur. Isyerine git adini soyleyerek nerde diye sor birine. Gosterirler zaten. Sonra herkesin icinde yuksek sesle ama seviyeli bi sekilde istedigin rezilligi yasatabilirsin. Babamla iliskiniz varmis bide yakindan gormek istedim kendi cocuklarina ve esine ustelik evli cocuklu bi adamla ihanet edebilen kadini dersin. Bosuna inkar etme bunlar da whatsapp konusmalarinizin ciktisi diye kaydettigin bi konusma dokumanini atarsin suratina cikarsin. Kimse yuzune bakmaz isinden de olur hatta. Zarar vermek istiyosan bu olabilir cunku arkadaslarin dedigi gibi koca faktoru tehlikeli. Donup sana bile sarabilir adam pskopatsa. Sonra isyerinden biri soylerse soylesin kocasina artik seni ilgilendirmez. Ama asil ders almasi gereken baban o ayri.

Yahu bi aklı selim de çıkıp ne yapıyorsunuz dememiş.

Tamam aldatanlar suçlu. Ona eywallah.

Siz adamın karşınısına geçip, karınız babamızla yatıyor mu diyeceksiniz? O adam size neler söyler yapar.

Hadi delil gösterirsiniz. Gider karınısını döver yada öldürür.

Adam karısını döver. Babanızın adını alır. Hem rezil olursunuz, hem babanızı döver. Biri birini öldürür.

Hee siz derseniz ki. Ölsünler bana ne? Kasıtlı adam öldürmeden, kasıtsız adam öldüfmeye teşebbüse kadar size geri döner.

İlla bu yola girecegiz derseniz. Kadının telefonunu facebook, cia ve webde aratın. Ad soyad bulursunuz. Sonrada kadına ulaşırsınız. Takip ettirir. Adres alırsınız.

Sonrada kadına gidip. Biz herşeyi biliyoruz. Gerek yazışma. Gerek ev adresini kocanı der. İlişkiyi bitirtirsiniz

Bizde dedik adama gitmemesi gerektiğini tabi konu sahibi kendisi bilir. Bayanın boşanması daha mantıklı Ama elalem ne der sorunu varmış cok zor; ((

Planiniz olayi ortaya cikarip babanizi bu isten vazgecirmek degil mi? Sizi tebrik ediyorum ne kadar dahice bir plan. Ama babaniz bunu surekli yapiyormus zaten. Annenizdeki bu "bahane ciksa da affetsem" mantigi olduktan sonra hic sikici bir hayatiniz olmayacak garanti verebilirim.

Kocası kadını öldürür filan diyenler de olmuş...Belki adam biliyor karısının ilişkisini...Bu arada bir şey söyleyeyim mi, karısı aldatan çoğu akıllı erkek karısının aldattığını hisseder-bilir ama yüzleşmez bu durumla (boşanmak işine gelmez, düzenini bozmak istemez, kendisi de aldatıyordur zaten vs...vs...) Yani kadının kocasına gidip karın seni aldatıyor deseniz, adam da "biliyorum sana ne" dese napacaksınız?

Annen kadınla konussa nolacak!
Sizin ilginiz babaniz.
O kadın olmasa başka kadın olacak.
Annenin boşanmaya niyeti yoksa malesef kabullenecek bu adam böyle

bence Kadının calıstıgı ıs yerını ogrendıysenız, Ismıde bellıyse oradan alısverıs yapın. Kadının karsısına sız cıkın.. Cevreden hemen cekıp gıtmesını yoksa bu olayı esıne aksettırecegınız blofunu yapın.. Babanızı bı kez affettıyse annenız ıkıncı kerede affedecektır. Kadının kocasınında bılmeye hakkı var tamamda babanıza ve kadına bı zarar verse sonra cekecegınız vıcdan azabı olur sıze kabır azabı..

Son sayfada mantıklı yorumlar yapılmış neyseki ...

Bakın anneniz daha önce affederek asrın hatasını yapmış zaten, şu saatten sonra boşanınca bir kez affedildiği için mahkemede kusurlu taraf bile olmayacak babanız..

Ne kadının iş yerini basın ne de kocasına ulaşmaya çalışın .

Elinizdeki whatsapp ekran görüntüleri direk numara gözükmüyorsa isim ve profil fotosu ile tek başına mahkemede delil olarak bile kullanılmaz. Komplo iddasında bulunsa kadın Nasıl aklayacaksın anneni??Yedek lazım. O da sanırım yok.

Aynı durum iş yeri ve kadının kocası için de gecerli .. Sadece o ekran görüntüleri ile çıkarsanız karşılarına onlar da inanmayabilir. Ortada başka delil gercekten yoksa size karşı dava dahi açılabilir.

Ben zaten ruh hastası değilse, şüphesi yoksa ve teknoloji cahili değilse bir kocanın sadece whatsapp ekran görüntüleri ile eşini suçlayacağını sanmıyorum. Ben sizin adınıza ve profilinizde fotonuz ile birlikte çok rahat bir tane hazırlarım istesem mesela..

Bu noktadan hareketle bu kadar az delille ve boşanmayacak olan annenizle rezalet çıkarmayın boş yere..

Gidin kadınla konuşun. Gerekirse tehdit edin. Daha çok deliliniz var gibi blöf yapın.

Gerçi ben bilmem kaç kez aldatılmasına rağmen boşanmayan annem için bu kadar zahmete dahi girmem ya.. Sonuçta bunun bir sonu yok. Bugün o kadın yarın Beriki kadın..

İşiniz çok zor..

Kolay gelsin.

Canım o dediğin program nasıl bir şey nasıl kuruluyor nasıl bakılıyor anlatirmisin

çalıştığı iş yerini arayıp verdiğiniz siparişle ilgili aradım dersiniz kadının adı senem olsun ; senem hanımla mı görüşüyorum ? (atıyorum)senem yıldız mı dersiniz
o da düzeltme gereği duyar kendi soyadını söyler.
artık gerisi sosyal medya hesabına kalmış.
bu arada geçmiş olsun.sakin kalmaya çalışın
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…