Annem annem annem

-Alisa-

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.349
30.337
428
Konu basligindan anlaşıldığı gibi derdim annem annem aşırı derecede hatta hastalık derecesinde meraklı ve hiç bi yere gitmeme izin vermiyo yani soyleki okula gidiyorum 5 dk ulaşamasa polise gidicek derecede bi gün ulaşamamış taa okula gelmişti sonra bi annem isteyken beni aramış ben uyuyodum komsuyu eve göndermiş bana bakması için ablam var ondada aynı okula gidince ablam evde kafayı yiyo telefon elinde gözü camda bekliyo babam ablamı almaya giderken gecikti ablam 5 dk beklicekti evde kafayı yedi çocuk beklicek diyo dizlerini dövüyo bacakları morarmış bi yere gitmek için izin almaya kalksam ne işin var orda gitme eve gel diye telefonda ağlıyo bu durum hem annem için hem benim için artık o kadar zor ki bizim yasimizi soranlara hala 15 16 diyo büyüdüğümüz ü kabullenemiyo mu anlamadım napıcam ben böyle hayat böyle devam edebilir mi o kadar bunaldim ki o da bazen kabul ediyo hastalık derecesinde olduğunu sizce düzelir mi bu durum

Anneniz hasta. Psikiyatra gitmeden de duzelmez. Yakın arkadasimin annesi böyleydi. Hatun 25 yasında başka bir sehre kaçtı annesinden bıktığı için. Yıllardır yalnız yaşıyor. Siz de o duruma gelmeden önlem alın.

Valla ben hep bu huyu yüzünden şehir dışında okumak istiyodum onada izin vermedi ki gidim

Bende anne olursam kesin anneniz gibi olurum kardesim il disinda ulasamazsam ortaligi ayaga kaldiriyorun

Her an başınıza bir şey gelecek korkusu yaşıyor sanırım...

Ben de de oldu bir dönem , fazla korumacı davranıyor istem dışı , oğlum 12 yaşına kadar yandaki bakkala göndermemiştim...

Panik atak teşhisi konulmuştu..
Anneniz pskologdan yardım alsın , o sizi yönlendirecektir gerektiği şekli ile...

annenizin bir psiyatriye gitmesi sart

Ben daha 2 3 senedir markete okula tek gitmeye başladım lisede bile o geliyodu hala kendimi çocuk gibi hissediyorum boguldugumu hissediyorum evde bile yarım saat goremese çağırıyo

Annenin kıymetini bil... Evlenipte annenden uzak bir yere gidersen o zaman keşke yanında olsaydım da bi yere yollamasaydi ,bağırıp cagirsaydida yanında olsaydım dersin ,demezsin inşallah...
Çünkü o zaman ne senin için olup biten esin ,ne seni çok sevdiğini söyleyen kv, kp in annenin tirnaginin ucu kadar dusunmeyecek seni,yine seni düşünen annen olacak...

Düzelmez. Can çıkar huy çıkmaz diye bir laf var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…