Annem ayda bir bize gelmek istiyor

iyikiamaiyiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
2.288
541
73
Annemle ilgili aynı sorunlarım devam ediyor. Bulunduğumuz yere 4 saat uzaklıkta oturuyor. Eşiyle bir iyi bir kötü. Her tartıştığında ayrılmak istiyor ve bize kalmaya geldi defalarca.

Şimdi tartışma yok sadece canı sıkıldığı için bize gelmek istiyor. Evine gidiyor 1 ay geçince yine canı sıkılıyor yine bize 1 haftalığına gelmek istiyor. Bu her ay böyle mi olucak. Birde sorma tarzı çok rahat. Anahtar var ya bende siz evde olmasanız bile ben içeri girerim diyor. Etrafımdan duyuyorum annem bizde kalmaz rahat edemez diye, annemdeki bu rahatlık ne?
Bende mi gariplik var bilmiyorum ama evde birisi kaldığı zaman çok rahatsız oluyorum, hastalık ihtiyaç gibi durumlar ayrı öyle durumda tabiki istediği zaman kalabilir ama canım sıkıldı size gelmek istiyorum demesinden sıkıldım
Annesi şehir dışında olanlar için merak ediyorum anneleri ne kadar sürede kalıyor?

Son düzenleme:
Annem yok ama olsaydi, o ne zaman gelip gideceğini, istenip istemediğini iyi bilir ve ona göre gelir giderdi. Çok anlayışlı bir kadındı. Sonuçta tek yaşamıyoruz evlenince, eşimiz de var.

Anneniz anlayışsız bu doğru ama siz de bir tuhafsiniz. Annenizden yabancı biri bahsediyorsunuz. Anneniz o sizin. Çok çok rahatsizsaniz, karşınıza alın, güzelce konuşun.

Yabancı biri gibi bahsetmiyorum, sadece artık sabrım kalmadı
Geçen sene 4 ay aynı evde kaldık. Şu anda da ayda bir geliyor. Sanki sürekli birlikte yaşıyormuşuz gibi hissediyorum
Her canı sıkıldığında bize geliyor

Nasıl kv bu kadar rahat dan dun istediği gibi gelmemeli ise kadınların annesi de gelmemeli.

Ayrıca sizin annenizi hatırlıyorum. Sizin hayatinizi çok yoruyor çıkmaza sokuyor. Keşke onun anne sizin de çocuk olduğunuzu farketse. Çünkü hep sizin kızınızmış gibi davranıyor

Soylediginde musait degiliz diyin sizin evliliginize adapte olamadi saygi duymasi gerektiginin farkinda degil demekki. Bu sekilde olmaz anne kusura bakma her sikildiginda buraya gelmen dogru degil esimin annesi gelse onuda istemezdim falan diyin sinir koyun anahtarinizida alin benimki kayboldu verirmisin falan deyin ama uzaktayken degil geldigi zaman yedeklemeaine firaat vermeden

Bende evliyken annem yok ama halam var gelirdi başka şehirden 2 aya yakın kalırdı allahim 1 hafta 2 hafta neyse de ben gittiğim yerde 2,3 günden fazla kalamıyorum anlayamıyorum onları maalesef

Evet annem beni çok yoruyor ve artık hasta olucam diye korkuyorum üzüntüden
Daha önce defalarca söyledğm,eğer böyle olucaksa sana ayrı ev açalım dedim para vermeye razıyım. Anlamıyor anlamıyor

Bu kendini adil zanneden kadınlara hastayım arkadaşlar.
Kendi anneniz ne kadar kalıyorsa kv de de o kadar kalabilir diye bir şey yok. Kalamaz.

Adalet bu değil.

Kendi annemin yemeğini, meyvesini,odasının temizliğini, çarşafını havlusunu ben düşünüyorum. Kocama düşündürtmüyorum. Ama kv gelince bunları hep kadınlar düşünüyor. Düşünmek zorunda kalıyor. Çünkü pasa kocalar daha kendi çarşaflarını yıkamıyor.

Eğer çok adalet arayisindaysaniz annenizi evinize getirin, anneniz burasi benim kızımın evi diye caka satsın. Ondan sonra da her hizmetini damadı görsün. Damat bey boş vakitlerinde oturup kv sini hoşsohbeti ile mest etsin. O zaman adalet sağlanmış olur.

Ama maalesef burası ortadoğu. Bir erkeğe bunları yaptırmak imkansiz olduğu sürece kv ile annemin benim evimde bulunma oranlarının eşit olması da imkansız.

Ne zaman eşim olacak adam dediğim şartları yerine getirir. Ancak o zaman onun anası da istediği zaman gelip kalır.

Sevgili konu sahibi. Ben annemle çok yakın oturuyorum. Bu sebeple bende kalmıyor. Ne önereceğimi de bilemedim. Hastayım gelme filan derseniz de kırılır. Sonra belki içinize dert olur. Allah yardımcınız olsun.

Bu oturduğum ev annemle babamın eviydi ama ama değişerek aldık bu evi yani parasını biz ödedik eşimle sadece değişim yaptık
Onun rahatlığıda var önceden oturduğu ev olduğu için sanki biz onun evşndeymişiz gibi hissediyorum. Anahtarıda var haliyle, bende geri istemedim ayıp olur diye
Daha önce 4 ay kaldığımız için ve eşimde hiç birşey demediği için rahat ancak ev ev üstünde gerçekten zor ve eşim artık rahat edemediğini söylüyor

Annem uzakta yaşasa bende gelsin kalsın isterdim ama bu demek değil ki “ nasılsa anahtarım var gelir kalırım “kafasına girmeli.

Herşeyin bir sınırı var
Evet arada kalmaya gelir tabiki o ayrı ancak her ay gelmek istiyor ve geldiğinde 1 hafta kalıyor. Birde rahatlığı beni kızdırıyor
Eşine bir sor demiyor, benim canım sıkılıyor haftaya gelebilirim diyor, anahtar var bende vs diyor

Kayınvalidem bizde kalmıyacağını bilir, duramıyor zaten kadın içi rahat etmiyor evime gidicem diyor
Annem neden böyle anlamıyorum, özellikle pazar günleri gelmek istiyor, eşimle ikimiz izinliyiz yani baş başa vakit geçirelim diye düşünürken özellikle pazara günü geleyim demesi
Annesi uzakta olan kişilerinde annesinde bu şekilde mi ya ayda 1 mi geliyor ben anlamıyorum bende mi sorun var

Gelme müsait değiliz diyemiyor musunuz

Gecen gun anahtar kilidin icinde kirildi mecbur kilidi degistirdik sende ki anahtari cope atabilirsin anne diyin. Annemle aramizda 10 dakika yurume mesafesi var en son 2 sene once gelmistir evime. Ben de ayda 2 kere falan ancak giderim. Aramiz cok iyi, canim anam o benim.

Planımız var müsait degiliz başka misafirimiz var vs ha bence bahane bulmak sorunu sadece erteler çözmez bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…