Bu kendini adil zanneden kadınlara hastayım arkadaşlar.
Kendi anneniz ne kadar kalıyorsa kv de de o kadar kalabilir diye bir şey yok. Kalamaz.
Adalet bu değil.
Kendi annemin yemeğini, meyvesini,odasının temizliğini, çarşafını havlusunu ben düşünüyorum. Kocama düşündürtmüyorum. Ama kv gelince bunları hep kadınlar düşünüyor. Düşünmek zorunda kalıyor. Çünkü pasa kocalar daha kendi çarşaflarını yıkamıyor.
Eğer çok adalet arayisindaysaniz annenizi evinize getirin, anneniz burasi benim kızımın evi diye caka satsın. Ondan sonra da her hizmetini damadı görsün. Damat bey boş vakitlerinde oturup kv sini hoşsohbeti ile mest etsin. O zaman adalet sağlanmış olur.
Ama maalesef burası ortadoğu. Bir erkeğe bunları yaptırmak imkansiz olduğu sürece kv ile annemin benim evimde bulunma oranlarının eşit olması da imkansız.
Ne zaman eşim olacak adam dediğim şartları yerine getirir. Ancak o zaman onun anası da istediği zaman gelip kalır.
Sevgili konu sahibi. Ben annemle çok yakın oturuyorum. Bu sebeple bende kalmıyor. Ne önereceğimi de bilemedim. Hastayım gelme filan derseniz de kırılır. Sonra belki içinize dert olur. Allah yardımcınız olsun.