Annem ayda bir bize gelmek istiyor

Evet, bunuda düşündüm
Şimdi gel desem bir dahaki ay yine gelmek isticek bitmicek bu durum
En azından anlasın istiyorum

Evet, bunuda düşündüm
Şimdi gel desem bir dahaki ay yine gelmek isticek bitmicek bu durum
En azından anlasın istiyorum
Anlaması için düşünmesi, düşünmesi için de yalnız bırakılmaya itilmesi gerekiyor.. Hani annelerimiz bize zor bir sorumluluk yükler ve bu sorumluluğu sadece kendim alman gerekiyor der ya işte siz de onun iyiliği için bunu yapmalısınız..

Bence haklısınız nasıl kayınvalide aynı şeyi yapsa kızarım kendi annem yapsa yine kızarım her şeyde ölçü,sınır olmalı. Eşinizi bahane edin bence uygun bir dille anlatın. Anlar mı gerçi bilemedim

Her insanin karakteri farkli. Ben de annem gelsin diye resmen yalvariyorum ona. Cok iyi anlasiyoruz ve onu cok seviyorum.
Siz bu kadar rahatsizsaniz konusun annenizle o zaman. Sehirdisinda kendisi ve ayda bir bir hafta gorusebiliyorsunuz ama her gun size geliyormus gibi konusuyorsunuz. Anladigim kadariyla annenizin size duskun olmasinin sizde bir karsiligi yok. Cekinmeyin konusun. Yumusak bir dille. Bu kadarini bilmeye hakki var diye dusunuyorum

Daha önceki konunu da okudum. Anladığım kadarı ile merhametli ve nahif bir insansın ama o evde eşin de var siz bir ailesiniz. Aileni de koruman lazım. Zaten yapman gerekenleri yapmış, güzel tekliflerde de bulunmuşsun. Gerisi sadece annenin rahatını bozmak istememesi ile alakalı

Her ay 1 hafta kalmak az bir süre değil ki çoğu kişiye kolay gelmiş ama bence gayet uzun bir süre. Zaten çalışan insanların bir akşamları bir de pazar günü baş başa kalma vakti var onda da niye diken üstünde dursunlar? Yıla vurduğumuzda yine bi 3 ay falan yapar. Az bir süre mi yılda 3 ay birlikte yaşamak? Bence rahatsız olduğunuzu belli edin ve süreleri seyrekleştirin. Söylemeye çekiniyorsanız kendinize haftasonu aktivitesi bulduğunuzu ve her hafta artık o aktiviteye gideceğinizi söyleyebilirsiniz bence.

anahtarı değiştirin neden diye sorarsa hırsızlık olayları var şüphelendik gibi şeyler söyleyin

valla alınırsa alınsın anneniz bir şekilde konuşmanız gerekiyor

Her ay periyodik olarak 1 hafta kalması ilginç olmuş gerçekten. Evinde mutlu olmamasını anlıyorum elbette ama demek ki o da kendince bu çözümü bulmuş. Açık açık konuşulacak bir şey de değil,anne sonuçta.

Bende annemi çok seviyorum o ayrı önceden her gün ona yemeğe giderdik babamla boşanmadan önce ancak artık sorunlardan bıktım sanırım, birde geçen sene 4 ay pandemi döneminde evde kaldık birlikte doydum diyen düşünüyorum
Bize geldiğinde de şimdiki eşine sürekli bağırma seslerini duyuyorum

Evet herkes naif bir insan olduğumu söyler. Ailemse söz konusu hayır diyemem ancak sorunlardan bıktım ve 1 hafta kaldığında eşimin rahat edemediğini görünce gel diyemiyorum

Tek kardes misiniz? Bence konusun hicbir sakincasi oldugunu dusunmuyorum. Annecim biz yeni evliyiz vs vs biraz bize musaade edebilir misin falan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…