- 11 Eylül 2020
- 2.288
- 541
- 73
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
- #61
Yakın olduğunuz halde çok sık görüşmediğinizi anladımEvet. Neden?
Merak l ettiğim için sordum yanlış anlamayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın olduğunuz halde çok sık görüşmediğinizi anladımEvet. Neden?
Estagfirullah. Ailecek cok birbirini arayip soran insanlar degiliz. Ama bir sey oldugunda aninda toplaniriz. Kimin destege ihtiyaci varsa maddi manevi sarip sarmalariz. 7 kisilik bir aileyiz. Gönüller bir oldugu icin kimse kimseye neden arayip sormuyorsun diye kizmiyor.bizim ailenin dinamigi bu sekilde.Yakın olduğunuz halde çok sık görüşmediğinizi anladım
Merak l ettiğim için sordum yanlış anlamayın
Aslında bende bu şekildeyim annemle babamı sık sık görmeye gerek duymuyorum ancak ikisininde zor zamanında, ihtiyaç olduğunda elimden geleni yaparım yüz yüze görmesem özlemiyorum. Telefon ile konuşmak yetiyorEstagfirullah. Ailecek cok birbirini arayip soran insanlar degiliz. Ama bir sey oldugunda aninda toplaniriz. Kimin destege ihtiyaci varsa maddi manevi sarip sarmalariz. 7 kisilik bir aileyiz. Gönüller bir oldugu icin kimse kimseye neden arayip sormuyorsun diye kizmiyor.bizim ailenin dinamigi bu sekilde.
Bende, işten eve geldiğimde üzerimi hemen çıkarırım, iç çamaşırı bile takmam, yemeği istediğim şekilde hazırlarım, bir karış yatarım koltukta ama evde birisi varken herşeye dikkat etmek gerekiyor.Ben de arkadaş ve sosyal ortamları sevsem de evimde çok uzun misafirlik sevmem. İnsan iş dönüşü kendi kurduğu düzende kafasına göre takılmak istiyor. Misafir varken onları da hesaba katıp plan yapıyorsun. Günlük hayatını uzarsa etkiliyor bu. Çok uzarsa da günlük alışkanlıkların etkileniyor
Eşiniz istemiyor diye anne babanızı görmeyecek misiniz? Kayınvalideniz istediği gibi gelirse ne olacak? Ne biçim kocanız varBen konu açmıştım benm annem de uzakta benm doğum olunca gelmişti sadece onda da eşimle arasında sorun oldu birdaha gelmeyecek eşim istemiyor hatta babam da gelmeyecek keşke gelseler diyeceğim o ki ben gibi sorun yaşayıp hiç gelmeyecekleri derdine kapılacağına gelsin boşver
Gidebilirim ama gelmelerini istemiyorEşiniz istemiyor diye anne babanızı görmeyecek misiniz? Kayınvalideniz istediği gibi gelirse ne olacak? Ne biçim kocanız var
Sen yıllarca bu kadının evinde kalmadınmı ? Şimdi onun gelmesi sana batıyormu anlamadım ? Şakamı?Annemle ilgili aynı sorunlarım devam ediyor. Bulunduğumuz yere 4 saat uzaklıkta oturuyor. Eşiyle bir iyi bir kötü. Her tartıştığında ayrılmak istiyor ve bize kalmaya geldi defalarca.
Şimdi tartışma yok sadece canı sıkıldığı için bize gelmek istiyor. Evine gidiyor 1 ay geçince yine canı sıkılıyor yine bize 1 haftalığına gelmek istiyor. Bu her ay böyle mi olucak. Birde sorma tarzı çok rahat. Anahtar var ya bende siz evde olmasanız bile ben içeri girerim diyor. Etrafımdan duyuyorum annem bizde kalmaz rahat edemez diye, annemdeki bu rahatlık ne?
Bende mi gariplik var bilmiyorum ama evde birisi kaldığı zaman çok rahatsız oluyorum, hastalık ihtiyaç gibi durumlar ayrı öyle durumda tabiki istediği zaman kalabilir ama canım sıkıldı size gelmek istiyorum demesinden sıkıldım
Annesi şehir dışında olanlar için merak ediyorum anneleri ne kadar sürede kalıyor?
Kim haklı peki sizceGidebilirim ama gelmelerini istemiyor
İkisi bir miSen yıllarca bu kadının evinde kalmadınmı ? Şimdi onun gelmesi sana batıyormu anlamadım ? Şakamı?
İyi akşamlar anneniz ile ilişki dinamiginiz çok farklı sanırım hatta biraz toksik , ben annem gelsin kalsın isterdim hemen bir düzene girerdi ev herşey yerli yerini bulurdu yünüm kişliğim hal olurdu yani gelince aslında evi adam ederdi sağlıklı iken ,ama bunları yılda bir gelir 10 günde halleder giderdi , anne konuşamadık hasret gideremedik der üzülürdüm kendi ise bu işlerde daha yetkin olduğumu dusunmediginden gelince hallolsun der yapardı, burda kayınvalidem ile anne aynı diyenlere 30 yıl sonra hayatıma ortak ettiğim adamın anasi sadece onun anasıdır, eşe duyduğum saygıdan ona saygı duyarım anamın tırnağı etmez varlığı ,asli aynı kefeye koymam beyefendi anası danası gelince eşim sereserpe uzanamiyor vahvah ediyor mu yoo o zaman bir zahmet ayda yılda bir gelen gözümün nurununda önünde donla yatmasin gitsin odasına, misafir işi toplumumuzda erkekte yük şeklinde değil kimsede kusura bakmasın çalışsanız da misafir sizin misafirimiz gibi davranan adamlarla dolu ( istisnalar hariç) bu durumda evime girecek çıkacakta da eşimden çok söz hakkım var , şimdi gel gelelim size eşinizden çok siz rahatsizsiniz sanki bir 4 ay daha kalır korkusu yaşıyorsunuz annecim sıkıldın sanırım ama benim şu an ne modum nede duygu halim buna müsait değil erteleyelim diyebilirsin elin adamını (eşinizi kast ediyorum ) one surmek hiç mantıklı değil siz canın yarısısiniz sizi affeder eşinize bilenir hiç lüzum yok , durumu açıkça izah edin evliliğime alışma sürecindeyim ,eşimle daha çok vakit geçirmek istiyorum sekteye uğramasın , hala anlamiyor ise gelince oturun açık acik konusunAnnemle ilgili aynı sorunlarım devam ediyor. Bulunduğumuz yere 4 saat uzaklıkta oturuyor. Eşiyle bir iyi bir kötü. Her tartıştığında ayrılmak istiyor ve bize kalmaya geldi defalarca.
Şimdi tartışma yok sadece canı sıkıldığı için bize gelmek istiyor. Evine gidiyor 1 ay geçince yine canı sıkılıyor yine bize 1 haftalığına gelmek istiyor. Bu her ay böyle mi olucak. Birde sorma tarzı çok rahat. Anahtar var ya bende siz evde olmasanız bile ben içeri girerim diyor. Etrafımdan duyuyorum annem bizde kalmaz rahat edemez diye, annemdeki bu rahatlık ne?
Bende mi gariplik var bilmiyorum ama evde birisi kaldığı zaman çok rahatsız oluyorum, hastalık ihtiyaç gibi durumlar ayrı öyle durumda tabiki istediği zaman kalabilir ama canım sıkıldı size gelmek istiyorum demesinden sıkıldım
Annesi şehir dışında olanlar için merak ediyorum anneleri ne kadar sürede kalıyor?
Benm konumda mı annem lafını tutamadı eşim de dik başlılığını köreltemedi ve abarttı yeminler ettiKim haklı peki sizce
Evi değiştirmeyi düşünüyoruz zaten pişman olduk buraya taşıdığımız için benimseyemedim annemin evi gibi geliyor halaAnneye de gelme denmez ki. Evi değiştirseniz çok mu abartı olur?
Bir de annenizin yanında neden rahat giyinemediğinizi, yemek yapmak zorunda hissettiğinizi anlamadım. Çocuğusunuz sonuçta istediğinizi giyin, bazen anne şu yemeği yapar mısın diyin.. Bu kadar samimiyet olmalı anneniz sonuçta.
Geçen sene böyleydi ama bu senede izin versem yine o kadar kalır. Bizde çok rahat çünkü bende hastalık ve mecburi durumlar dışında kalınması taraftarı değilimArada gelirse olabilir de 4 ay cok uzun bi sure.herhangi bir hastalik falan yoksa kimse kimsede bu kadar uzun zaman kalmamali.
Memnun olmamTek bir şey diyeceğim, kayınvalidenizde anahtar olsaydı razı olur muydunuz? O da deseydi, anahtarım var geliyorum bir hafta buradayım diye, memnun olur muydunuz?
Şu an eşiniz tam da bu konumda. Rahatsız olmakta haklı. Evinde donla gezmek istiyor belki, bu sıcakta sere serpe olmak istiyordur. Ama annenizden fırsat bulamıyordur. Yatak odanızı da etkiler bu durum tabi.