Neden biliyor musunuz? Anneniz uyanık. Geleceğini ablanın üzerine planlamış. Kızım doktor olacak bana paşalar gibi bakar demiş Benden demesi.Arkadaşlar merhaba.
23 yaşındayım. İşletme mezunuyum. Erkek arkadaşımla üniversite de tanıştık. Kendisi noterde kâtip. 24 yaşında. 2 senedir beraberiz. Annem en başından belli erkek arkadaşıma ısınmadı. Zengin değiller diye.
benim çalışmama izin vermiyor.Erkek arkadaşımla birlikte çalışıp geçinebiliriz oysaki. Annem ablamla benim aramda ayrımcalık yapıyor.
ablamı erkek arkadaşının ablasının düğününe gönderiyor. Birlikde dans edebilirsiniz diyor.(Bunuda ben görmiyeyim diye mesaj atıp söylüyor ablama sonrada tlfnundan mesajları siliyor.) Ben evin yanındaki kafeye oturmaya gidince erkek arkadaşımla sağda solda sürtüyorsun diyor. (Bu zamana kadar beni asla başka bir yere göndermedi evin yanından başka.) bu arada ablam ve erkek arkadaşı tıp okuyor.
Ondan sonra biz ilçede oturuyoruz. İnşallaahhh ile gelin gideceğim veya çalışmak için il istiyorum. Ablamda il de okuyor. Konusu olunca ben dediğimde il e taşınalım dediğimde annem sen kalk git yolun bahtın açık olsun diyor. Ablam anne sende İl e gel evi taşı. Ben öğrenci evinde yurtlarda zorlanıyorum sizi özlüyorum dediğinde düşünüyor gitsem mi diye.
Annem ne için böyle yapıyor. Daha sadece iki olayı anlattım sürekli ayrımcalık yapıyor. Babam vefat etti 2004 senesinde. Başka kimsemde yok niçin sürekli ayrımcalık yapıyor olabilir?
Arkadaşlar merhaba.
23 yaşındayım. İşletme mezunuyum. Erkek arkadaşımla üniversite de tanıştık. Kendisi noterde kâtip. 24 yaşında. 2 senedir beraberiz. Annem en başından belli erkek arkadaşıma ısınmadı. Zengin değiller diye.
benim çalışmama izin vermiyor.Erkek arkadaşımla birlikte çalışıp geçinebiliriz oysaki. Annem ablamla benim aramda ayrımcalık yapıyor.
ablamı erkek arkadaşının ablasının düğününe gönderiyor. Birlikde dans edebilirsiniz diyor.(Bunuda ben görmiyeyim diye mesaj atıp söylüyor ablama sonrada tlfnundan mesajları siliyor.) Ben evin yanındaki kafeye oturmaya gidince erkek arkadaşımla sağda solda sürtüyorsun diyor. (Bu zamana kadar beni asla başka bir yere göndermedi evin yanından başka.) bu arada ablam ve erkek arkadaşı tıp okuyor.
Ondan sonra biz ilçede oturuyoruz. İnşallaahhh ile gelin gideceğim veya çalışmak için il istiyorum. Ablamda il de okuyor. Konusu olunca ben dediğimde il e taşınalım dediğimde annem sen kalk git yolun bahtın açık olsun diyor. Ablam anne sende İl e gel evi taşı. Ben öğrenci evinde yurtlarda zorlanıyorum sizi özlüyorum dediğinde düşünüyor gitsem mi diye.
Annem ne için böyle yapıyor. Daha sadece iki olayı anlattım sürekli ayrımcalık yapıyor. Babam vefat etti 2004 senesinde. Başka kimsemde yok niçin sürekli ayrımcalık yapıyor olabilir?
AnnemSizin çalışmanıza izin vermeyen kim?
Yat demiyelim de erkek arkadaşımlar kirada oturuyor bizim 4 evimiz var. Yani evet maddi olarak farklılıklar varZengin değiller diye mi? inşallah annenizin yatları katları vardır da o yüzden kendine denk görmemiştir. Çok kızıyorum böyle şeylere.
Sebep?
Bambaşa bir gaza gelip evlenmek istiyorum dedim. Az olsun öz olsun diyorum artık. Kafam kulağım rahat olsun babında. Bir iş bulur bulmaz evlenme kısmını hızlandırıcam yani öyle düşünüyorum.Üzücü bir konu. Ben sizin yerinizde olsaydım bambaşka bir gaza gelirdimüniversite sınavına hazırlanırdım tekrardan..
Tamam da çocuk da işsiz değilmiş ki mis gibi işi var. Sevgilinizin düştüğü duruma üzüldümYat demiyelim de erkek arkadaşımlar kirada oturuyor bizim 4 evimiz var. Yani evet maddi olarak farklılıklar var
Erkek arkadaşım banada noterde iş buldu. Kâtip olarak. Söyledim kendisine çalışmak istiyorum iş buldu bana dedim. Yok ne gereği var dedi. Seni onun yakınına göndermem sağda solda sürtersin dedi.Neden çalıştırmıyor
neden bunu kabul ediyorsunuz
Erkek arkadaşım banada noterde iş buldu. Kâtip olarak. Söyledim kendisine çalışmak istiyorum iş buldu bana dedim. Yok ne gereği var dedi. Seni onun yakınına göndermem sağda solda sürtersin dedi.
Bu nasıl bi üslup yaErkek arkadaşım banada noterde iş buldu. Kâtip olarak. Söyledim kendisine çalışmak istiyorum iş buldu bana dedim. Yok ne gereği var dedi. Seni onun yakınına göndermem sağda solda sürtersin dedi.
Ne kadar saçma bir gerekçeymiş onunki de. Yazık valla kızaBir arkadaşımın annesi de 3 kızından ilkine sadece bu şekil kötü davranıyor nedeni de erken doğduğu için evlilik öncesi hamile kaldın denmesiymiş ve anne bunu çocuktan sorumlu tutuyor öylesine cahil bir kadın... Yazılanlar gibi bence de annen gelecegini ablan üstüne kuruyor. Zaten sevgilis de tıp okuyomuş her anne de olan kafa zengin damadım olsun kafası işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?