Arkadaşlar merhaba.
23 yaşındayım. İşletme mezunuyum. Erkek arkadaşımla üniversite de tanıştık. Kendisi noterde kâtip. 24 yaşında. 2 senedir beraberiz. Annem en başından belli erkek arkadaşıma ısınmadı. Zengin değiller diye.
benim çalışmama izin vermiyor.Erkek arkadaşımla birlikte çalışıp geçinebiliriz oysaki. Annem ablamla benim aramda ayrımcalık yapıyor.
ablamı erkek arkadaşının ablasının düğününe gönderiyor. Birlikde dans edebilirsiniz diyor.(Bunuda ben görmiyeyim diye mesaj atıp söylüyor ablama sonrada tlfnundan mesajları siliyor.) Ben evin yanındaki kafeye oturmaya gidince erkek arkadaşımla sağda solda sürtüyorsun diyor. (Bu zamana kadar beni asla başka bir yere göndermedi evin yanından başka.) bu arada ablam ve erkek arkadaşı tıp okuyor.
Ondan sonra biz ilçede oturuyoruz. İnşallaahhh ile gelin gideceğim veya çalışmak için il istiyorum. Ablamda il de okuyor. Konusu olunca ben dediğimde il e taşınalım dediğimde annem sen kalk git yolun bahtın açık olsun diyor. Ablam anne sende İl e gel evi taşı. Ben öğrenci evinde yurtlarda zorlanıyorum sizi özlüyorum dediğinde düşünüyor gitsem mi diye.
Annem ne için böyle yapıyor. Daha sadece iki olayı anlattım sürekli ayrımcalık yapıyor. Babam vefat etti 2004 senesinde. Başka kimsemde yok niçin sürekli ayrımcalık yapıyor olabilir?