- 26 Mayıs 2022
- 287
- -240
- 26
- 25
- Konu Sahibi melisaa3456
-
Sen bakabilecek durumda mısın? İşin yada okulun yokmu?
Siz ilgilenmeyecekseniz annenize boyle bir baski kurmayin.Kuzenim babamı aramış babaannem iyi değilmiş kendisi şeker hastası ilac kullanıyo oğlu ilgileniyo babamı görmek istiyomuş son kez babam tutturdu annemı buraya getircem annem de istemiyo onu kavga ettiler arada kaldım napıcam şimdi
Anneme gelsin nolcak bakarız ona dedim o burda durmaz geri gitmek ister diyo
Baskı kurmadım sadece bakarız iyi kötü anne nolcak dedimSiz ilgilenmeyecekseniz annenize boyle bir baski kurmayin.
Anneniz neden istemiyor peki? Babanneniz cok mu cektirmis?Baskı kurmadım sadece bakarız iyi kötü anne nolcak dedim
Evet zamanında anneme çok cektirmisler babamın babası da cektirmis babama dügün yapmıs ama sonradan yaptığı bütün masrafların parasını babamdan almısAnneniz neden istemiyor peki? Babanneniz cok mu cektirmis?
Biz derken sabah çıkıp akşam geleceksiniz, kurulu sofraya oturacaksınız. Siz mesaideyken anneniz bakacak değil mi? Ne güzel iş başkası adına karar vermek. Ya 7 kardeş birleşip evde bakım için hemşire tutsunlar ya da işe girmeyin slz bakın. Kocası getiricem diyor, kızı da gelsin nolur ki diyor ama tüm bakımı kadına kitlesinler.Anneme gelsin nolcak bakarız ona dedim
Biz derken sabah çıkıp akşam geleceksiniz, kurulu sofraya oturacaksınız. Siz mesaideyken anneniz bakacak değil mi? Ne güzel iş başkası adına karar vermek. Ya 7 kardeş birleşip evde bakım için hemşire tutsunlar ya da işe girmeyin slz bakın. Kocası getiricem diyor, kızı da gelsin nolur ki diyor ama tüm bakımı kadına kitlesinler.
Kadına zamanında çektirmişler üstelik.
Annem bana sonradan acıkladı zaten düzgün birisi olsa bakardım dediBiz derken sabah çıkıp akşam geleceksiniz, kurulu sofraya oturacaksınız. Siz mesaideyken anneniz bakacak değil mi? Ne güzel iş başkası adına karar vermek. Ya 7 kardeş birleşip evde bakım için hemşire tutsunlar ya da işe girmeyin slz bakın. Kocası getiricem diyor, kızı da gelsin nolur ki diyor ama tüm bakımı kadına kitlesinler.
Kadına zamanında çektirmişler üstelik.
Çok haklı.Ayrıca annem babama gelse bile ben ona bakmam sen bakımıyla ilgilenirsin dedi
Ee buna rağmen hala annenin yanında duracağına neden kadına zıt gidiyosun. Sabah gidip akşam geleceksin, babanda işte olacaktır tüm gün kim ilgilenecek kadınla?Annem bana sonradan acıkladı zaten düzgün birisi olsa bakardım dedi
Benim işe girmem lazım okul paramı çıkartıcam evin eksiği var onları alcam yetmiyor ailemin maaşıÇok biliyosan işe girme otur babaannene bak.
Annenize yazık üzüldüm.
İşte iyi insan olmak bunun için önemli.
Geçmişinde genç iken babaanneniz annenizle anlaşma yolunu seçip kendinden nefret ettirmeseydi annen bugün bakımı konusunda on ayak olabilirdi.
Rüzgar eken fırtına bicer demişler.
Zıt gitmedim bi kere dedim bakarız diye daha da demedim sonradan vazgeçtimEe buna rağmen hala annenin yanında duracağına neden kadına zıt gidiyosun. Sabah gidip akşam geleceksin, babanda işte olacaktır tüm gün kim ilgilenecek kadınla?
Bu kadar babane düşünüyosanız 7 kardeş birini tutsun yada sen işe gitme otur evde bak babanene
Annenize zamanında çektirmiş bu durumda bunca kardeş dönüşümlü bakmalı. Tutup kendinizi öne atmayacaksanız böyle fikirler vermeyin. Yazık annenize üzüldüm gerçekten. Kadın gençken çekmiş tam çoluk çocuk büyütüp rahat edecek yine başına kaynana geliyor.Zıt gitmedim bi kere dedim bakarız diye daha da demedim sonradan vazgeçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?