- 4 Ekim 2012
- 16.783
- 33.239
- 798
- Konu Sahibi melisaa3456
-
İş işten geçti. bir daha karı koca araaındaki konulara karışmaYok demem bidaha
Zıt gitmedim bi kere dedim bakarız diye daha da demedim sonradan vazgeçtim
Abart Niloya, kadının sokağa düştüğü yok, diğer oğlu bakıyormuş. Oğlunu göresi gelmiş sadece. Gitsin görünsün anasına, zamanında kan koşturduğu gelinin burnuna sokulmasına hiç gerek yok.Bir ana 7 çocuğa bakar da bir evlat bir odasına anasını sığdıramaz demek ki hastane köşelerinde yalnız olan yaşlılar böyle oluyor bir insan kötü olabilir geçmişte bir şeyler yapmış da olabilir bir ayı 7 güne bölsen tahmini 4.küsüre geliyor yani çocuklar bakımı üstlense bir kişiye düşen gün sayısı 4 gün falan tahammülsüzlüğe bakar mısın ben böyle insanları görünce hayretler içerisinde kalıyorum Allah kimsenin vicdan ve merhametini almasın dünya işte bu yüzden bu kadar kötü merhamet yoksunluğundan ne olacak bu kadın sokağa mı atılacak inşallah emeklisi vardır huzurevine götürülme şansı olur.
O zaman neden bakariz diyorsun.?Benim işe girmem lazım okul paramı çıkartıcam evin eksiği var onları alcam yetmiyor ailemin maaşı
Biz derken sabah çıkıp akşam geleceksiniz, kurulu sofraya oturacaksınız. Siz mesaideyken anneniz bakacak değil mi? Ne güzel iş başkası adına karar vermek. Ya 7 kardeş birleşip evde bakım için hemşire tutsunlar ya da işe girmeyin slz bakın. Kocası getiricem diyor, kızı da gelsin nolur ki diyor ama tüm bakımı kadına kitlesinler.
Kadına zamanında çektirmişler üstelik.
Cok guzel bir soz var,Evet zamanında anneme çok cektirmisler babamın babası da cektirmis babama dügün yapmıs ama sonradan yaptığı bütün masrafların parasını babamdan almıs
Kendi evine alıp da kendin bakmayacaksan sen karışma alalım bakalım demek sana düşmez.7 tane çocuğu varmış en kötü parasını verip baktırsınlar nasıl çektirmişse kimse bakmaya yanaşmıyo. Şekeri olunca noluyo benim 25 yaşında arkadaşım 2 tane şeker ilacı içiyor.Baskı kurmadım sadece bakarız iyi kötü anne nolcak dedim
Vardir bir sebebi, karisma. Sen mi bakacaksin baban mi, bakan tek kisi annen olacakKuzenim babamı aramış babaannem iyi değilmiş kendisi şeker hastası ilac kullanıyo oğlu ilgileniyo babamı görmek istiyomuş son kez babam tutturdu annemı buraya getircem annem de istemiyo onu kavga ettiler arada kaldım napıcam şimdi
Anneme gelsin nolcak bakarız ona dedim o burda durmaz geri gitmek ister diyo
Annen haklı, sonucta o bakacak siz değil...Kuzenim babamı aramış babaannem iyi değilmiş kendisi şeker hastası ilac kullanıyo oğlu ilgileniyo babamı görmek istiyomuş son kez babam tutturdu annemı buraya getircem annem de istemiyo onu kavga ettiler arada kaldım napıcam şimdi
Anneme gelsin nolcak bakarız ona dedim o burda durmaz geri gitmek ister diyo
Karışma o zaman annene hatta destek ol , yazık kadına ya huuu...Evet zamanında anneme çok cektirmisler babamın babası da cektirmis babama dügün yapmıs ama sonradan yaptığı bütün masrafların parasını babamdan almıs
Bana niye cullanıyosunuz ben kötü niyetle söylemedim bunu yardım için söyledim annem acıklayınca işin rengi değişti bende istemem öyle birini evimizde
O iş öyle olmaz bunu hepimiz biliyoruz. Tüm kardeşler birleşip bi çözüm bulsunlar, bana çektirmiş insanın yükümü çekmek ben de istemezdim.Ayrıca annem babama gelse bile ben ona bakmam sen bakımıyla ilgilenirsin dedi
SEnce burada bir sorun yok mu? Neden 7 cocuk birden bakmak istemiyor diye dusundun mu hic?7 tane çocuğu var kimse bakmıyo bu arada
Babasi, anneciginin yaptiklarina ses etmediyse, karisini savunup anasina dur demediyse o da ettiginin karsiligini boyle ödeyecek.Babaneniz zamanında çektirmiş olabilir tabi annenizin istememesi hakkı ama babanızın da annesi onu kapıda bırakamaz ya kendisi yapabilecek mi hizmetini zor bir durum
3 çocuklu bir anne olarak beni de yokluyor ara ara bu düşünceler.. en iyisi gençken iyi biriktirip yaşlanınca bakıcı paramı çıkarayımYa herkesin kendine haklı sebepleri mutlaka vardır asla yargılamıyorum ama bu konudan bağımsız bir yanımda çok üzülüyor anne babalara. Evlatlarını zorlukla büyütüp sağlıklı şekilde belli yaşa getiriyorsun ama hastalığında çocukların sana bir ev bile açamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?