Annem babaannemi istemiyor

Hasta ise gidip görsün getirmek zorunda mı?
Burda bir üye vardı babası evlatlık alınıp büyümüştü, evlatlık alan anneye ölene kadar eşi bakmıştı ardından biyolojik annesini bulup onu da getireceğim bakacaksın demişti adam kadın istemiyo kızı da sizin gibi konu açmıştı. Ne bencil erkekler var dünyada.

Abart Niloya, kadının sokağa düştüğü yok, diğer oğlu bakıyormuş. Oğlunu göresi gelmiş sadece. Gitsin görünsün anasına, zamanında kan koşturduğu gelinin burnuna sokulmasına hiç gerek yok.

Benim işe girmem lazım okul paramı çıkartıcam evin eksiği var onları alcam yetmiyor ailemin maaşı
O zaman neden bakariz diyorsun.?
Buyuklerin isine karismayin bu sekilde.
Ayrica zamaninda deger gorseydi anneniz bakardi kadina. Suan bir mecburuyeti yok

Bu topraklarda kadının kaderi bu. Kızı bile anlamamış halinden.

Babanız baksın. Kendi annesi kendisi ilgilensin. Yok siz çok istekliyseniz siz bakın. Annenizi de rahat bırakın.

Evet zamanında anneme çok cektirmisler babamın babası da cektirmis babama dügün yapmıs ama sonradan yaptığı bütün masrafların parasını babamdan almıs
Cok guzel bir soz var,

"Herkes hakettigi gibi yaşar"

Babanneniz, annenizi uzerken, bugunun yarinida var diye dusunup iyi davransaydi, annenizde hasta kadin deyip kiyamaz, alirdi evine.

Ama eden buluyor, yapacak hicbir sey yok.

Sizde sabah ise gidip aksam doneceginiz evde kimin yatili hasta misafir olacagina karismayin, cunku katkiniz olmayacak.

Baskı kurmadım sadece bakarız iyi kötü anne nolcak dedim
Kendi evine alıp da kendin bakmayacaksan sen karışma alalım bakalım demek sana düşmez.7 tane çocuğu varmış en kötü parasını verip baktırsınlar nasıl çektirmişse kimse bakmaya yanaşmıyo. Şekeri olunca noluyo benim 25 yaşında arkadaşım 2 tane şeker ilacı içiyor.

Vardir bir sebebi, karisma. Sen mi bakacaksin baban mi, bakan tek kisi annen olacak

Annen haklı, sonucta o bakacak siz değil...

Evet zamanında anneme çok cektirmisler babamın babası da cektirmis babama dügün yapmıs ama sonradan yaptığı bütün masrafların parasını babamdan almıs
Karışma o zaman annene hatta destek ol , yazık kadına ya huuu...

Bana niye cullanıyosunuz ben kötü niyetle söylemedim bunu yardım için söyledim annem acıklayınca işin rengi değişti bende istemem öyle birini evimizde

Yani Eger 10 yasinda degilsen, annenin yasadiklarini görmüs olman gerkir. Cok ama cok yazik annene. Ölene kadar birde kendine Eziyet eden bir kadina bakacak. Ailecek utanin kendinizden

Babaneniz zamanında çektirmiş olabilir tabi annenizin istememesi hakkı ama babanızın da annesi onu kapıda bırakamaz ya kendisi yapabilecek mi hizmetini zor bir durum

Babaneniz zamanında çektirmiş olabilir tabi annenizin istememesi hakkı ama babanızın da annesi onu kapıda bırakamaz ya kendisi yapabilecek mi hizmetini zor bir durum
Babasi, anneciginin yaptiklarina ses etmediyse, karisini savunup anasina dur demediyse o da ettiginin karsiligini boyle ödeyecek.

Hepimiz bir gun kayınvalide olacagiz elden ayaktan dusunce gelin ya da damadimizin bizi el ustunde tutmasini istiyorsak ona gore davranmamiz gerekir.

3 çocuklu bir anne olarak beni de yokluyor ara ara bu düşünceler.. en iyisi gençken iyi biriktirip yaşlanınca bakıcı paramı çıkarayım diyorum. Ne ben kimseye yük olayım ne de benim yüzümden kimsenin huzuru kaçsın.. he bir de elden ayaktan düştüğünde bakılmak istiyorsan evladına/gelinine/damadına kimseye zulmetmeyeceksin. Bu da kamu spotu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…