- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Ya su yaslilarin maaslarini rahat biraksinlar.Istedigine verir.
Maaş kartı almak değilde destek olabilirler berabebr kaliyorlarsa
Borcu yapan borcunu kendi ödesin. Yikarim o evi basina. Su yaslilarin paralarina da göz dikmesin hic kimse. Adam gibi baksinlar.
Annen baban haksız gibi geldi bana , yaşlılar evet ama destek oluyorlarmış maaş kartını bana vereceksin şu kadar para isterim falan demek hiç uygun değil bana göre ...
Sen karisma bosver canim.Annen de kesin bir dille boyle konusmasi itici.Herkes kendi borcunu kendi odesin ama guzel bir dille biraz yardim edebilir misin denebilir gonlunden koparsa ne ala.Resmen iki kardeş arasında kapışılıyor maaş.
Kardeşim istemiyor diye biliyorum, annem ona gönderiyor ama annemin de maaşı var sanırım kendi maaşından göndermek değil de babaanneminikini göndermek istiyor
Yaşlanınca insanların kendi ihtiyaçları göz ardı ediliyor.
Tamam kadının bir harcaması olmayabilir ama bırakın kadın onca sene kim bilir ne kahırlar çekmiş, kalsın kendi maaşı kendine.
Evlerinde kalıyor diye para aracı diye görülüyor ya şu yaşlılar çok üzülüyorum.
Allah bizlerin sonunu hayır etsin yaşlılığımızda.
Ben kesinlikle kendi ailemden birine bu şekilde davranmazdım.
Belki bu kadar kadının üstüne gitmeseler iki evladına da elinden geldiğince kadın zaten yardım etmeye çalışır.
3 günlük dünyada bu neyin hırsı benim hiç aklım almıyor.
Rahmetli annaneciğim de nur içinde yatsın inşallah, o geliyor aklıma böyle konularda...
Arkadaşlar merhaba, ben evliyim ailemden ayrıyım yani. Babaannem de yılın bir kısmını halamla birlikte (dedemden kalma evde), bir kısmını annemle babamla geçiriyor. Babaannem çok şükür yatalak vs değil ama 90 yaşında ve bazı rahatsızlıkları var haliyle. Babam da kanser hastası ve çok sinirli. Annem ikisini de idare ediyor ama çok şükür kendilerini idare edebilecek durumdalar.
Şimdi babaannemin dedemden kalma maaşı var, annemlerde kaldığı sürece de destek oluyor ama annem bundan sonra maaş kartını bana vereceksin, burda kaldığın sürece maaşını ben alacağım, siz sağa sola harcıyorsunuz, benim oğlum ev aldı borç altına girdi ona destek olmak zorundasınız, 3 ayda 1 5000 tl para istiyorum demiş. Babam da sürekli maaş kartını vereceksin, kızından alacaksın deyip, halama da habire mesaj atıyormuş. Ben asla karışmak istemiyorum ama çok da üzülüyorum, siz olsanız naparsınız?
Ya çok üzücü gerçekten
Annen ve baban yanlış yapıyor
Hiç bakmasınlar daha iyi
Yani isteyiş tarzları da kırıcı
Sen karisma bosver canim.Annen de kesin bir dille boyle konusmasi itici.Herkes kendi borcunu kendi odesin ama guzel bir dille biraz yardim edebilir misin denebilir gonlunden koparsa ne ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?