- 4 Ekim 2007
- 1.616
- 4.232
- 658
- Konu Sahibi greengirll
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arayıp kardeşinle konuş ozaman annemle babam senin ev almanı bahane edip babaannemden zorla maaşını istiyor diye. Belki kardeşin annenlerle konuşup ikna eder. Çok terbiyesizce evlatların yaptığı babaannenin Allah yardımcısı olsun elden ayaktan düşüp kimseye muhtaç kalmasın inşallah.
HatalilarDestek oluyor zaten ama bizimkiler tamamını istiyor.
Annen abartmiss sacmalamisArkadaşlar merhaba, ben evliyim ailemden ayrıyım yani. Babaannem de yılın bir kısmını halamla birlikte (dedemden kalma evde), bir kısmını annemle babamla geçiriyor. Babaannem çok şükür yatalak vs değil ama 90 yaşında ve bazı rahatsızlıkları var haliyle. Babam da kanser hastası ve çok sinirli. Annem ikisini de idare ediyor ama çok şükür kendilerini idare edebilecek durumdalar.
Şimdi babaannemin dedemden kalma maaşı var, annemlerde kaldığı sürece de destek oluyor ama annem bundan sonra maaş kartını bana vereceksin, burda kaldığın sürece maaşını ben alacağım, siz sağa sola harcıyorsunuz, benim oğlum ev aldı borç altına girdi ona destek olmak zorundasınız, 3 ayda 1 5000 tl para istiyorum demiş. Babam da sürekli maaş kartını vereceksin, kızından alacaksın deyip, halama da habire mesaj atıyormuş. Ben asla karışmak istemiyorum ama çok da üzülüyorum, siz olsanız naparsınız?
sacma yaşlı kadının maaşına mı güvenerek aldı kardeşin borcu hayır...Kardeşim istemiyor diye biliyorum, annem ona gönderiyor ama annemin de maaşı var sanırım kendi maaşından göndermek değil de babaanneminikini göndermek istiyor