annem babam-babaannem halam arasında kalıyorum

Arayıp kardeşinle konuş ozaman annemle babam senin ev almanı bahane edip babaannemden zorla maaşını istiyor diye. Belki kardeşin annenlerle konuşup ikna eder. Çok terbiyesizce evlatların yaptığı babaannenin Allah yardımcısı olsun elden ayaktan düşüp kimseye muhtaç kalmasın inşallah.

Kardeşime çıtlattım biraz ama, çok da konuşamadık tekrar uygun zamanda aramam lazım yoğun çalışıyoruz ikimiz de. Çok sıkıştım falan dedi ama bilmiyorum ne kadar haberi var.

Çekin ellerinizi şu yasli insanların üzerinden. Yazık günah. O para kocasından ona kalma. Kimsenin hakkı yok! Diyeceksin.

Onlar da eeee bizde kalıyor biz bakıyoruz diyecek.

Siz de bakicaksiniz tabi diyeceksiniz. Evlatsiniz ve göreviniz bu diyeceksiniz.

Şu yaşta kadına bile kene gibi yapışıp iliğini kurutmaya çalışıyorlar. Yuhhh yani.

Para babannenin değil mi ister sokağa atar ister yer kime ne!

Yok oğlu ev almismis da 5000 vercekmiş de. Yok devenin nalı. Ev alırken 90 lık neneye mi güvendiler.

Çok fena sinirlendim beee!!!!

Babaannenin maaş kartı neden halanda ? Bu durumda annen haklı... Benim görüşümce Babaannenin kendisinde dursun ama illede birinde duracaksa sende dursun . Benim Rahmetli babaannemin ki hep kendindeydi , her üç aylık maaş aldığında torunlarına hediye alır dı ? Ah canım ya o geldi aklıma ... Üzmeyin babaanneleri....

Öff şunların eline düşeceğime huzur evinde takılırım daha iyi, rezillik başka da birşey değil!

Madem kart halada demekki maaşı o alıyor, ozaman annen haklı.Babanne sizde durduğu sürece kartı annene vermesi gerekir yoksa halsızlık olur.

Kadının maaşı olmasa kimse bakmayacaktı demekki,kardeşinizde ev almayacaktı bu tabloya göre. Babaneniz bir 90 yıl daha yaşamayacak sonuçta sonra ne olacak maaşa bağlanan planlar.
Cidden insanlığın "İ"si kalmamış çoğu kişide bu kadar paraya tapmak bilemiyorum akıl mantık dışı geliyor bana.
Ben parasını verdikten sonra huzurevi de bakar bana ne anladım evladım olmuş torunlarım olmuş.

Arkadaşlar merhaba, ben evliyim ailemden ayrıyım yani. Babaannem de yılın bir kısmını halamla birlikte (dedemden kalma evde), bir kısmını annemle babamla geçiriyor. Babaannem çok şükür yatalak vs değil ama 90 yaşında ve bazı rahatsızlıkları var haliyle. Babam da kanser hastası ve çok sinirli. Annem ikisini de idare ediyor ama çok şükür kendilerini idare edebilecek durumdalar.

Şimdi babaannemin dedemden kalma maaşı var, annemlerde kaldığı sürece de destek oluyor ama annem bundan sonra maaş kartını bana vereceksin, burda kaldığın sürece maaşını ben alacağım, siz sağa sola harcıyorsunuz, benim oğlum ev aldı borç altına girdi ona destek olmak zorundasınız, 3 ayda 1 5000 tl para istiyorum demiş. Babam da sürekli maaş kartını vereceksin, kızından alacaksın deyip, halama da habire mesaj atıyormuş. Ben asla karışmak istemiyorum ama çok da üzülüyorum, siz olsanız naparsınız?
Annen abartmiss sacmalamis

Konunuz bana bir olayı hatırlattı. Bizim bir akraba yeni gelinken, kv sinin babadan kalma maaşına göz dikmiş. Kadın maaşını aldığında içinden sadece ilaç parasını alıp geriye kalanı oğluna verirmiş. Gelin parayı alıp sayarmış, eksik çıktığı için, parayı kv desine fırlatıp birde hakaret edermiş. Aradan yıllar geçti, gelin yaşlandı, kocası vefat etti. Oğluyla yaşamaya başladı, oğlu maaş kartına el koydu. Kendi gelini “sana para ne lazım” diyip, azarlıyordu. Etme bulma dünyası işte

Back
X