• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Babam Beni Kovdu

mavihayall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2018
387
126
33
27
Herkese tekrardan merhaba birçok konu açtım burada bugünkü konum yine ailemle ilgili 23 yaşındayım doğuda yaşıyorum annemle kardeşlerim beni sevmiyorlar küçüklüğümden beri zaten annanem teyzem büyüttü onlarda hep azarlaayarak döverek aşağılayarak büyüdüm biyolojik ailemle aramda bi bağ yok annemle hiç anlaşamıyoruz ben ne yapsam bi bahane buluyor birkaç gün önce izmirde iş buldum gitmek istediğimi yatay geçiş yaparak okulumuda işle birlikte yürütebileceğimi söyledim 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşirelik.Annem ise çok saçma karar olduğunu başına hep dert getirdiğimi burda iş bulup ardından evlenmek daha iyi olur dedi babamda annen haklı dedi.Benim bambaşka hayallerim var ailemden uzakta okumak kendi ayaklarım üsütnde duran hemşire olmak sizce ne yapmalıyım?Ve her ne karar verirsem çok ama çok yanlızım ne anne baba var yanımda ne kardeş gittiğim yerdede çevrem yok bu ailevi sorunlardanda bıktım bu yanlızlıktanda bu yanlzılığın beni delirtmesinden korkuyorum

"kovdu" kısmını göremedim konuda.zaten hayallerinin peşinden gitmeye karar verdiysen, bi hedefin varsa ailenin çizdiği hayatı yaşamak istemiyosan (ki normalde de bi ailen yok gibi senin için değişen bir şey olmaz en azından uzak olurlar kafan rahat olur) çık git ayaklarının üzerinde dur, o ortamdan ayrılınca kendine güvenin gelir yeni bi çevre edinirsin.şimdi yapamazsan korkarsan belki de bi daha hiç cesaret edemezsin ve onların seni oynatmasına izin verirsin.

23 yaşındasınız.
Fiziksel ve yasal anlamda hiçbir şekilde sizi tutabilme durumları yok. Şu noktada en kısa zamanda elinize ekmeğinizi alıp kendinizi kurtarmanız lazım, hemşirelik çok güzel bir meslek.

İzmire de gitseniz, annenizin dibine de gitseniz zaten yaranamayacaksanız, her türlü laf söyleyecekler.

Bu arada annenizin gerçek anneniz olduğuna emin misiniz? Hamilelik/hastane fotoları var mı?
Bir annenin(?) sizi bu şekilde aitmesinde sizin hiçbir suçunuzun olmadığı çok ciddi bir neden olduğunu düşünüyorum.

Size karşı dürüst değiller.

Annaneniz ve teyzenizle hellaleşip gidin.

Gelir için bursları vb çok iyi araştırın.
Madem ki bu kadar başlarına dertsiniz (???) 🤦‍♀️
o zaman rahatsız etmeyin. (?!)

Neden böyle yapıyorlar
Cok saçma.
Neden size karşı öZellikle

Küçüklükten itibaren olduğuna göre baba aldatmış vb olabilir. Yetişkin sorunlarını minik çocuktan çıkardıklarını düşünüyorum.
Özellikle anne tarafının sert olması bana bunu düşündürdü.

Sonuçta vaktinde bu bir çocukmuş, ailenin belirli sorumlulukları var.

su anlattıklarınızdan sonra evden kovulmanız nasıl oldu hayatın dogal akısına uymuyor cunku anlattıklarınızda kovulacak bırsey yok ...daha cok karsılıklı ınatlasma var bıze anlatmayı unuttugunuz bırseyler olabılır mı acaba
belkı aılenız su donemde baska sehıre gecıs yapmanızı hıc onların fıkrını sormadan pat dıye ıs buldum gecıs yapıp gıdıcem demenızı fevrı bulup sınırlenıp o yuzden sert cıkmıslardır sızde ters bırsey soyledıysenız onlarda sınırle gıt canın cehenneme demıslerdır sızde kovdular sanmıssınızdır falan...
yanı ne cumleler kuruldu neler konusuldu da kovdular sızı anlamadım

Keşke benimkilerde kovsa ölüyorlar bana😂😂

Küçüklükten itibaren olduğuna göre baba aldatmış vb olabilir. Yetişkin sorunlarını minik çocuktan çıkardıklarını düşünüyorum.
Özellikle anne tarafının sert olması bana bunu düşündürdü.

Sonuçta vaktinde bu bir çocukmuş, ailenin belirli sorumlulukları var.
yazik gunahya ailelerin sucu hep cocuklar çekiyor

Kovma kısmı neresi? Geleneksel aileler çocuklarının başka bir şehirde okumasini, yaşamasını, iş bulmasını istemeyebilirler. Çünkü başınıza bir iş gelmesinden, okulu bitirememenizden, şehir dışında fazla masraf çıkacağından korkabilirler. Onlar için doğru olan şey, yanlarında okuyup onay verdikleri biriyle evlenmeniz olabilir. Bu onların kolayına gelir. Onların bakış açısı buysa kendinizi uzmeyin

Her ailenin yapısı farklı ananeleri farklı en kötü aile türü de çocuğu dünyaya getirip sevgisiz büyütüp nşiddet uygulayan aile tipi
Sen kendi ayakların üstünde durup arkana bakmadan ilerleyeceksin

Back
X