• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annem Babam Beni Kovdu

Sevgili arkadaşım önceki konularından da hatırlıyorum ki maalesef hangi kararı verirsen ver pişman olacakmışsın gibi hissediyorum. Çünkü kararlarını özgürce alamıyorsun ve aklın hep yapamadıklarında kalıyor.Keşke psikolojik yardım alsan.

Kararım dgs ile geçiş yapmak diyorsun ama en son pes edip evlenip gitmezsin inşallah.Fevri kararlar verme.

İzmir'e git ya da gitme demek zor.Bulduğun iş nasıl bir iş ,maaşın nasıl olacak ,garanti bir iş mi bunları bilmeden yorum yapmAk zor.Ya da ailen maddi olarak sıkışırsan destek olur mu bu da önem li bir etken.Ayrıca buraya geldiğin halde yatay geçişle geçemezsen ne olacak? Bu sefer de sene kaybettim die yine pişman olacaksın.

Bence okulunu oku,hemşireliğe geçiş yap.Okulun bittikten snra da istediğin şehre gidersin.O zamana dek ailene kulaklarını kapatıp okuluna odaklan. Haa yine bir işe gir çalış,para biriktir ama bunu kendi evinde yap.Birikim yapmak hem seni geleceğe hazırlar hem de çalıştığın için evde sınırlı zaman geçireceğinden psikolojik olarak kendini daha iyi hissedersin.Tabi okulun hep ilk sırada olsun.Bol şans.

Bu da yeni moda oldu, okuyucu çekmek için aksiyonlu ama uydurma başlıklar :KK70:

Ben de açıcam yakında bi tane, "İsveçli kocam Moğalistana taşınalım diye ısrarcı"
hayır öyle bi derdim yoktu annem defol evlet git artık kurtulayım senden dedi sinirle yazdım konuyu eklemeyi unutmuşum

Sevgili arkadaşım önceki konularından da hatırlıyorum ki maalesef hangi kararı verirsen ver pişman olacakmışsın gibi hissediyorum. Çünkü kararlarını özgürce alamıyorsun ve aklın hep yapamadıklarında kalıyor.Keşke psikolojik yardım alsan.

Kararım dgs ile geçiş yapmak diyorsun ama en son pes edip evlenip gitmezsin inşallah.Fevri kararlar verme.

İzmir'e git ya da gitme demek zor.Bulduğun iş nasıl bir iş ,maaşın nasıl olacak ,garanti bir iş mi bunları bilmeden yorum yapmAk zor.Ya da ailen maddi olarak sıkışırsan destek olur mu bu da önem li bir etken.Ayrıca buraya geldiğin halde yatay geçişle geçemezsen ne olacak? Bu sefer de sene kaybettim die yine pişman olacaksın.

Bence okulunu oku,hemşireliğe geçiş yap.Okulun bittikten snra da istediğin şehre gidersin.O zamana dek ailene kulaklarını kapatıp okuluna odaklan. Haa yine bir işe gir çalış,para biriktir ama bunu kendi evinde yap.Birikim yapmak hem seni geleceğe hazırlar hem de çalıştığın için evde sınırlı zaman geçireceğinden psikolojik olarak kendini daha iyi hissedersin.Tabi okulun hep ilk sırada olsun.Bol şans.
teşekkür ederim evet biçok konu açtım burada ailevi sıkıntılarım o kadar çok ki kaçıp kurtulmak kendi düzenimi kurmak istiyorum bi an önce bende psikolojik destek almak istiyorum ama maddi olarak imkanım yok covid sebebi ile ücretsiz aldım o da pek işe yaramadı

Okulunuzu bititrene kadar dayanamıyor musunuz. İzmir'de işler istediğiniz gibi gitmezse ne yapacaksınız... Kolay mı tek başınıza bilmediğiniz bir şehirde yapayalnız kalmak. Mesleğe geçince atamanızı oraya aldırın, en azından okul bitmiş olur...

Herkese tekrardan merhaba birçok konu açtım burada bugünkü konum yine ailemle ilgili 23 yaşındayım doğuda yaşıyorum annemle kardeşlerim beni sevmiyorlar küçüklüğümden beri zaten annanem teyzem büyüttü onlarda hep azarlaayarak döverek aşağılayarak büyüdüm biyolojik ailemle aramda bi bağ yok annemle hiç anlaşamıyoruz ben ne yapsam bi bahane buluyor birkaç gün önce izmirde iş buldum gitmek istediğimi yatay geçiş yaparak okulumuda işle birlikte yürütebileceğimi söyledim 2 yıllık sağlık okuyorum hedefim dgs ile hemşirelik.Annem ise çok saçma karar olduğunu başına hep dert getirdiğimi burda iş bulup ardından evlenmek daha iyi olur dedi babamda annen haklı dedi.Benim bambaşka hayallerim var ailemden uzakta okumak kendi ayaklarım üsütnde duran hemşire olmak sizce ne yapmalıyım?Ve her ne karar verirsem çok ama çok yanlızım ne anne baba var yanımda ne kardeş gittiğim yerdede çevrem yok bu ailevi sorunlardanda bıktım bu yanlızlıktanda bu yanlzılığın beni delirtmesinden korkuyorum
Zaten ailen sadece biyolojik olarak kalmis senin icin. Seni hic koruyup kollamamislar ki simdi hangi hakla hayatina karisiyorlar. Git guzelce okulunu oku ve meslegini al eline. Evlenince kimsenin basi goge ermiyor. Faha cok sorunlar yasiyorsun. Yagmurdan kacarken doluya tutulma. Once bir ayaklarinin uzerinde dimduk bir dur. Sonra evlilik maselelerini düşünürsün.

Back
X