WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye Anneler Kulübü 24 Haziran 2011 23.557 49.202 798 22 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi quantumcu #61 Arkadaşlar yanlış anlamış olabilirsin diyorsunuz da olabiliyor maalesef... Böyle bir kaç vakaya rastlamışlığım vardır. İnanın hiç hoş değil. Zaten kondurabileceğin son insan olunca sağlam delil olmadan inanmıyorsunuz, buna emin olabilirsiniz.
Arkadaşlar yanlış anlamış olabilirsin diyorsunuz da olabiliyor maalesef... Böyle bir kaç vakaya rastlamışlığım vardır. İnanın hiç hoş değil. Zaten kondurabileceğin son insan olunca sağlam delil olmadan inanmıyorsunuz, buna emin olabilirsiniz.
L Loria Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2012 276 6 68 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi quantumcu #62 Naptin canim :26:
hulya48 Üye Kayıtlı Üye 20 Ağustos 2013 56 3 6 İngiltere 24 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi quantumcu #63 Cnm bence sen biraz abartiyorsun gordugunuze bile inanmamiz gerekirken sen nasil bu kadar eminsin. Yapma o senin anne. Bu arada evi terkedicem demistin ya degerimi anlamiyorlar die ablan konusunda noldu merak ettim ettin mi. ne tepki verdiler
Cnm bence sen biraz abartiyorsun gordugunuze bile inanmamiz gerekirken sen nasil bu kadar eminsin. Yapma o senin anne. Bu arada evi terkedicem demistin ya degerimi anlamiyorlar die ablan konusunda noldu merak ettim ettin mi. ne tepki verdiler