Normalde öğle gibi kalkarım bugün sözlümle yüzük bakacağız diye erken kalktım odamdan çıktım erkek kardeşimde odamda bilg oyunu oynuyordu bizim ev müstakil böyle balkon gibi bir yeri var baktım annem orda oturuyor kapıdada sineklik var benim onu gördüğümü görmüyor baktım böyle aşk dolu bir şekilde bir yere bakıyor bende merak ettim nereye bakıyor diye seyrediyorum sonra el kol hareketleri yapıyor bir şeyler anlatıyor sonra elinde çay vardı elindeki şekeri gösteriyor bu sensin diyor sonra da ağzına atıyor elleriyle dudaklarını gösteriyor öpücük gibi sonra aşk dolu bakıyor yine bunları gizlice yapıyor tabi annemi
daha önce hiç böyle görmemiştim sonra da el sallayıp içeri girdi bende odama kaçtım sonra çıktım dayanamadım kime şekerim dedin sen dedim hiç bir şey diyemedi çok kötü oldu bir şeyler saçmaladı kime el kol hareketi yapıyordun dedim sen delirmişsin yakında aklını kaçıracaksın dedi odasına kaçtı gitti ama çok kötü oldu gözlerime bile bakamadı başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor babam emekli ama yine de bir yerde çalışıyor bütün gün evde yok annemse babamı aldatıyor eminim buna babamın hiç bir şeyden haberi yok ne yapayım ben şimdi ne edeyim yol gösterin bana ne yapayım söyleyin ölüyorummm
Ya sokaktanoynayan bı cocuga yapmıstır belkı nıye aldatsın
baktığı yer sokağa bakmıyor orda çocuk olması imkansız imkansızzz sadee ev çatıları var yüksek yüksek ve pencereler çocuğa yapıyorsa neden bana söylemiyor bunu
açıkça görduklerını sor annene ne diyecek acaba..zor bır durummm allah yardımcınız olsun...
sordum kimmiş senin şekerin dedim ne saçmalıyorsun sen dedi kime el kol hareketi yaptın dedim ayşe teyzenle konuşuyordum dedi ne konuştun dedim babası izmire gitmiş onu anlattı dedi yalana bakın ortada kadın yok muhabbet yok sadece uzaktan biriyle işaretleşiyor dudaklarını gösteriyor sen busun diyerek işveli işveli şekeri gösterip ağzına atıyor bu yalanları söylerken de hep gözlerini kaçırdı renkten renge girdi
sordum kimmiş senin şekerin dedim ne saçmalıyorsun sen dedi kime el kol hareketi yaptın dedim ayşe teyzenle konuşuyordum dedi ne konuştun dedim babası izmire gitmiş onu anlattı dedi yalana bakın ortada kadın yok muhabbet yok sadece uzaktan biriyle işaretleşiyor dudaklarını gösteriyor sen busun diyerek işveli işveli şekeri gösterip ağzına atıyor bu yalanları söylerken de hep gözlerini kaçırdı renkten renge girdi
yukarda hiç bişi diyemedı dıyorsunuz şimdide ayşe teyze falan fistan dedı dıyorsunuz
sizin ailenizle ciddi sorunlarınız olduğunu düşünüyorum diğer konunuzdada ablanıza saydırmışsınız
hepsimi kötü ailedekilerın
ya arkadaşım iyi misin sen bunların hepsini eveleyip geveliyor işte ben üsteledikçe bunları söyledi sonra söyledi yani anlamıyor musun saçmalıyor benim aileme kastım yok allah şahit ne gördüysem onu anlatıyorum tek bir kelimem yalansa allah bana bir yuva nasip etmesin sözlüyüm başka da bir şey demiyorum
mutfağın gördüğü camla aynı hizada olan oda yokmu annen mutfaktayken sürekli o odadan sende gizlice bak , birini görcekmisin? ama kardeşine , babana hele hele nişanlına asla söz etme bence, sakin olmaya çalış dua et ama içini kemirse de kimseye söyleme, sonuçta annen, hiç bir şey kesin değil , ortalık karışmasın, sonra pişman olma, ama gözlemle , annene başta bişy çaktırma bence, gayet normal davran varsa öyle bir şey, ki inş yoktur, sen normal davranınca kasmaz o kadar saklamaz rahat olur sende gözlemler öğrenir ona göre konuşursun, bazen hiç bişy sandığımız gibi olmuyor sonra mahcup oluyoruz insanlara karşı, fevri olma sakin ol, dua et bol bol .
hmmm barız aldatıyor...takibe alın bır sure bakalım ne olacak...babayada nasıl söylenir kı bu durum yaaa.....kafayı yememek elde degıll....canım bıraz sabret dedıgım gıbı takıbe al bakalımmm nolcakk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?