Eğer durum dediğim gibiyse düşünecek bir şey yok. Bu kötü bir şey değil. Her zaman ruh hastaları bunu yapmaz. Çok fazla düşünen zatlarda da görülebilir bu durum. Hayal kurmaktan hoşlanan kişiler de yapabilir. Hayal kurmanın sadece zihinde sınırlı kalmasını istemiyor olabilir. Bu durum yetmiyor olabilir. Canlandırmaktan hoşlanıyor olabilir... Ne yaparsanız yapın, sakin kalın. Düşünmeden hareket etmeyin. Nacizane tavsiyemdir.
kendi kendine mi yapıyordu acaba bir yere bakıp duruyordu ama ah salak kafam bir anda fırlayıp baksaydım keşke ömür boyu bu yükün altında ezileceğim yarın tekrar açayım mı konuyu sorayım mı ne yapıyordun diye ..dese kendi kendime yapıyordum..razıyım ..yeter ki gerçek olmasın
canım annenın babanı aldattıgına daır, bu olaya kadar baska suphelerın de oldu mu? yoksa bu ılk olay mı? bırseyler olmus olmalı ki bence sen taşmıssın ıcınde tutamayıp paylasmıssın...
Ben de konuyu okuyunca adami veya mesajlarini falan gordunuz sandim. Pesin hukumlu olmayin, altindan baska birsey de cikabilir. Benim de gayet saglikli bir tanidigim var, balkonda kendi basina otururken sanki karsisinda insan varmis gibi bir noktaya bakarak saatlerce el kol hareketleri yaparak muhabbet edebilir. Kac defa kendi gozlerimle gorup kendi kulaklarimla isittim. Boyle birsey de olabilir. Bazen ben de kafama birsey taktigimda kendi kendime birisine anlatir gibi konusurum, deli filan da degilim . Bir kac gun takip edin bakalim, altindan ne cikacak..
Normalde öğle gibi kalkarım bugün sözlümle yüzük bakacağız diye erken kalktım odamdan çıktım erkek kardeşimde odamda bilg oyunu oynuyordu bizim ev müstakil böyle balkon gibi bir yeri var baktım annem orda oturuyor kapıdada sineklik var benim onu gördüğümü görmüyor baktım böyle aşk dolu bir şekilde bir yere bakıyor bende merak ettim nereye bakıyor diye seyrediyorum sonra el kol hareketleri yapıyor bir şeyler anlatıyor sonra elinde çay vardı elindeki şekeri gösteriyor bu sensin diyor sonra da ağzına atıyor elleriyle dudaklarını gösteriyor öpücük gibi sonra aşk dolu bakıyor yine bunları gizlice yapıyor tabi annemi daha önce hiç böyle görmemiştim sonra da el sallayıp içeri girdi bende odama kaçtım sonra çıktım dayanamadım kime şekerim dedin sen dedim hiç bir şey diyemedi çok kötü oldu bir şeyler saçmaladı kime el kol hareketi yapıyordun dedim sen delirmişsin yakında aklını kaçıracaksın dedi odasına kaçtı gitti ama çok kötü oldu gözlerime bile bakamadı başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor babam emekli ama yine de bir yerde çalışıyor bütün gün evde yok annemse babamı aldatıyor eminim buna babamın hiç bir şeyden haberi yok ne yapayım ben şimdi ne edeyim yol gösterin bana ne yapayım söyleyin ölüyorummm
evet oldu ama bu şüpheler genelde sanki biriyle gizlice telefonla konuşmasıydı ben şüpheleniyordum ama kesin bir bulgu bulamamıştım ben de üzerine gitmedim araştırmadım ama şimdi gözümle gördüm bu hareketlerini
anladım canım....gozumle gormedıgım ıcın evet yapıyor demeyecegım fakat sana da soyle bır tavsıyede bulunacagım..annene herseyı farkında oldugunu belırt..net ol bence...acıkca senınle konusmasını ıste...senın bırseyleri farkında oldugunu bılsın..
senı uzmemek ıcın bırsey demeyecegım canım baska...ama genelde boyle olaylar yasanıyorsa sonu hıc de tatlı bıtmıyor maalesefbırılerının canı mutlaka yanıyor....
ınsallah yanılıyorsundur dıyeyım...
bugün hemen sordum işte kim şekerin kime el kol yaptın diye sordum yani direk ama yalan söylüyordu. şimdi itiraf mı etmesini isteyeyim etmez etsede yuvamız dağılacak hem de kaç yaşındalar annemle babam belki kan dökülecek ben sözlüyüm seneye evlenicm bir yandan da sözlüme bir şey belli etmemem lazım hiç günahı yokken ondan da nefret ettim beni hiç aldatmayacaksın değil mi diye bin kere sordum bugün gözlerim doldu kimseye güvenim kalmadı artık bu dünyada
ne olur böyle söylemeyin bu ihtimal benim aklımı allak bullak etti ben delireceğim şimdi tabi ki aldatma olmasından bin kat iyi yüzbin kat ama böyle bir şey yapıyorsa da çok saçma neden daha önce denk gelmedim oturtamıyorum kafama bende bu ihtimale inanmak üzereyim şimdi acı çekmekten bir ihtimale sığınmak istiyorum çünkü acımın dinmesi için ama ya kendimi kandırıyorsam
canım Allah sabır versın ..guclu olmak zorundasın sen...galıba bazen bazı seylerı bılmemek en ıyısı aslında
bır de bu konudan babana bahsetmemelısın bana kalırsa...ama anneene hıcbıseyın asla gızlı kalmayacagını soyle...gercekten gızlı kalmaz...anne ve babayız dıye herzaman en ıyısını bılecegız ya da dogrusunu yapacagız dıye bırsey yok..bır de senden buyuk kardesın varsa onunla da paylas bence ..tek basına bunun altından kalkamazsın...ya da teyzen ananen..
sozlune de yansıtma bu durumu..onunla ne alakası var..psıkolojını bozmamaya calıs canım...
bıryerde okumustum senınkıne benzer bır olayla..kadının cocugu dıyor kı bu ısı annem yaptıysa herkes yapar...guvenı kalmamıs onunda..ama sozlune yansıtma asla..
Allah yardımcın olsun canım..bu arada yasını merak ettım..
ablam var evli bir de erkek kardeşim var ona anlatamam kıyamam belki ablama anlatabilirim bana inanmazsa ya iftira atıyorsun derse gözüyle görmeyen bilmez belki ben de öyle derdim yaşım 24
ben de bugün aynısını dedim annem bize bunu yaptıysa kim yapmaz ki yanımdaki adama sözlüme yabancıymış gibi korkarak baktım kalbim paramparça oldu nişan elbisesi aldım iki tane eve getirdim anneme hangisi diye bile soramadım o da ben odadayken poşetten çıkarmış bakmış öylece koymuş kenara hiç bir şey demedn gitti yattı içim yandı
sözlüme asla diyemem zaten o annemi baş tacı etmiş annem annem diyor şimdiden nasıl derim ne düşünür hakkımızda bizim babamada demedim hiç bir şey demek kolay mı öyle yanan kavrulan benim ortada
bu arada bu olay annenı gordugun yer sızın mahalle yaa..yanı senın suphelerıne gore annen sızın mahalleden bırısıyle mı gorusuyor...suphelerın bu yonde mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?